مراقب اين خطرات در آشپزخانه تان باشيد!!
پنجشنبه 4 آبان 1396 - 1:31:43 PM
چه خبر - خطرناک ترين ابزارهاي آشپزخانهظروف غذاي پلاستيکي

بعضي از کارخانه ها براي اين که ظروف پلاستيکي را انعطاف پذير کنند يکسري مواد شيميايي خاص به آن ها اضافه مي کنند که براي سلامتي بسيار مضر است. مطمئنا نمي خواهيد اين مواد مضر وارد غذا يا بدنتان شوند.

سينک ظرفشويي

اگر باقيمانده هاي مواد غذايي براي مدتي داخل سينک بمانند زمينه اي براي پرورش باکتري هايي مثل سالمونلا ايجاد مي کنند. پس سينک ظرفشويي مي تواند کثيف ترين مکان در آشپزخانه باشد.

چاقو

چاقوي آشپزخانه هميشه بايد تيز باشد چون در غير اينصورت ممکن است هنگام بريدن چيزي سر بخورد و به دست و يا عضو ديگري از بدنتان آسيب برساند.

اسفنج ظرفشويي

در اسفنج هاي کوچک آشپزخانه باکتري ها خيلي زود رشد مي کنند. شستن آن ها باکتري ها را از بين نمي برد. براي کشتن باکتري ها يا اسفنج مرطوب را در مايکروويو قرار دهيد يا چند دقيقه داخل مايع سفيدکننده. يا اين که به مدت طولاني داخل ماشين ظرفشويي با دماي بالا قرار دهيد.

حوله دستي

حوله هاي آشپزخانه يکي از آلوده ترين وسايل آشپزخانه هستند. چون دائما آن ها را لمس مي کنيد، قبل از شستن دست ها و هنگام آشپزي. بنابراين يکي از راه هاي وارد شدن باکتري به غذاي شما هستند.

خوشبوکننده هوا

خوشبو کننده ها حاوي مواد شيميايي هستند و به ريه ها آسيب مي رسانند. حتي ممکن است باعث سرطان هم بشوند. پس بهتر است به جاي استفاده از آن ها هوا به آشپزخانه برسانيد و دائم زباله ها را بيرون بريزيد.

اجاق گاز

هميشه قبل از ترک منزل يا قبل از خواب اجاق گاز را چک کنيد تا از خطر گازگرفتگي در امان بمانيد.

ظروف نچسب

وقتي ظروف نچسب روي حرارت بالا قرار مي گيرند از خود دود سمي توليد مي کنند. بنابراين بهتر است از ظروف قديمي استفاده کنيد.

تخته گوشت

هميشه براي سبزيجات و گوشت از تخته هاي جداگانه استفاده کنيد. گوشت هاي خام ممکن است حاوي باکتري هايي باشند که منجر به بيماري هاي جدي و خطرناکي مي شود. هرگز از تخته هاي آسيب ديده و شکسته استفاده نکنيد چون قسمت هاي آسيب ديده بهترين مکان براي رشد باکتري ها هستند.


منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/82309/مراقب اين خطرات در آشپزخانه تان باشيد!!
بستن   چاپ