چند ترفند سرگرم کننده‌ و مخفي در گوگل
يکشنبه 30 مهر 1396 - 1:32:38 PM
چه خبر -

ترفند هاي مخفي در گوگل

زماني که مهندسان گوگل مشغول کار روي بخش‌هاي جدي و حياتي اين شرکت نيستند، بازي‌ها و قابليت‌هاي جذابي را در گوشه و کنار اين اکوسيستم قرار مي‌دهند. در ادامه تعدادي از اين بازي‌ها و قابليت‌ها را معرفي مي‌کنيم تا در اوقات بيکاري با استفاده از آن‌ها سرگرم شويد.
بازي Breakout
احتمالا همه با بازي محبوب آتاري يعني Breakout آشنا هستند. در بخش تصاوير گوگل عبارت Atari breakout را وارد کنيد تا اين بازي خاطره‌انگيز در مرورگرتان ظاهر شود. از نشانگر ماوس هم به‌عنوان کنترلر استفاده کنيد.

صفحه‌ي قديمي گوگل
اگر دلتان براي گذشته‌ها تنگ شده، روي لينک https://archive.google.com/heart کليک کنيد تا روانه‌ي صفحه‌ي قديمي گوگل شويد. مي‌توانيد در اين صفحه جستجوهايتان را انجام دهيد، اما نتايج آن‌ها در نسخه‌ي جديد به نمايش درمي‌آيند.

‌احساس خوش شانسي مي‌کنيد؟
در صفحه‌ي اصلي Google بدون اين که در نوار جستجو چيزي تايپ کرده باشيد، روي دکمه‌ي I’m Feeling Lucky که در گوگل فارسي به «يا بخت يا اقبال» ترجمه شده کليک کنيد. با هر بار کليک، روانه‌ي يک بازي خواهيد شد.

‌بازي پک من
Breakout تنها بازي آتاري موجود در گوگل نيست. در سال 2010 Google به مناسبت 30 سالگي پک من تصميم گرفت که لوگوي خود را به اين بازي اختصاص دهد. در حال حاضر هم با جستجوي عبارت pac-man در گوگل، اين بازي نمايان مي‌شود.

ترفندهاي نوار جستجو
با تايپ عبارات مختلف در نوار جستجو، شاهد نتايج سرگرم‌کننده‌اي خواهيد بود. به‌طور مثال عبارات زير را در موتور جستجوي Google تايپ کنيد و از ديدن نتيجه‌ي آن سرگرم شويد: do a barrel roll، google in 1998

‌ابزارهاي نوار جستجو
برخي از اين قابليت‌ها چندان مخفي نيستند و تا حدي سودمند هم هستند. مي‌توان گفت که با تايپ عبارات مختلف، هم مي‌توان سرگرم شد و هم از ابزارهاي مختلف بهره برد. مثلا از لحاظ سرگرمي، با تايپ عبارت flip a coin مي‌توانيد شير يا خط بازي کنيد يا با تايپ roll a die، Google تاس مي‌اندازد. اما از آن‌طرف، براي استفاده از تايمر عبارت timer و براي کرنومتر عبارت stopwatch را تايپ کنيد.

‌جستجو با زبان‌هاي عجيب‌وغريب
گوگل از انواع و اقسام زبان‌ها سر در مي‌آورد. به‌طور مثال با کليک روي دزد دريايي، کلينگان (زباني تخيلي در سريال پيشتازان فضا) يا زبان هکر­ها، روانه‌ي صفحه‌ي اصلي Google مي‌شويد که در آن صفحه همه‌چيز با اين زبان‌ها نوشته شده است.

افزايش اطلاعات عمومي
اگر اهل اطلاعات عمومي هستيد، عبارت fun facts را در نوار جستجو وارد کنيد تا نکته‌ي جديدي را ياد بگيريد. بعد از يادگيري هر نکته هم با کليک روي Ask Another Question اطلاعات جديد ديگري نمايش داده مي‌شود.

دويدن نامحدود دايناسور
اگر اينترنت گوشي قطع شده و حوصله‌تان سر رفته، کروم را در iOS يا اندرويد باز کنيد و روي آيکون دايناسور ضربه بزنيد تا اين بازي آغاز شود.

سحر و جادو در اندرويد
رابط صوتي اندرويد را اجرا کنيد و از اين قسمت مي‌توانيد سه وِرد مربوط به کتاب‌هاي هري پاتر را بر زبان بياوريد و نتيجه‌ي آن را ببينيد. «لومُس» (lumos) براي روشن کردن چراغ‌قوه‌ي گوشي، «ناکس» (nox) براي خاموش کردن چراغ‌قوه و «سايلنسيو» (silencio) براي قطع کردن همه‌ي صداها.
منبع: barsam.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/82025/چند ترفند سرگرم کننده‌ و مخفي در گوگل
بستن   چاپ