آيا رگه هاي سفيد گوجه فرنگي مضر هستند؟
پنجشنبه 27 مهر 1396 - 9:34:45 AM
چه خبر - رگه هاي سفيد گوچه فرنگي نشانه چيست؟

دکتر محمد مهدي رزمجو : 18 محصول عمده کشاورزي تحت پايش مداوم سنجش سموم و کودهاي شيميايي و فلزات است و گوجه فرنگي يکي از اين محصولات است.
وي اظهار کرد: رگه هاي سفيد رنگ در گوجه فرنگي مي تواند ناشي از کم و يا زياد شدن نور، آبدهي نامناسب، تاخير يا تعجيل در برداشت و موارد اينچنين باشد، نيترات و فلزات سنگين در گوجه و ساير محصولات کشاورزي در آزمايشگاه هاي معتبر علوم پزشکي کنترل و پايش مي شود و اگر نموهاي فراتر از حدود مجاز ديده شود قطعا تذکر داده مي شود.
مدير نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، ‌آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شيراز با بيان اينکه عامه مردم تصور درستي از اين موضوع ندارند از انها خواست تا به فضا سازي هاي مجازي و آنچه در شبکه هاي اجتماعي در اين زمينه گفته مي شود توجه نکنند.
وي اضافه کرد : اين مباحث در باره تزريق رنگ به هندوانه هم گفته مي شود، اگر هندوانه پوک است يا رنگ غير متناسب دارد ناشي از تزريق رنگ به درون آن نيست و مباحث مطرح شده در اين زمينه هيچ پايه و اساس درستي ندارد.
او اضافه کرد: در آزمايشگاه هاي معتبر و معتمد دانشگاه علوم پزشکي شيراز نمونه گيري از يک هزار و 800 نوع فراورده کشاورزي انجام شده است که 10 درصد از آن عدم انطباق با استاندارد داشته و مابقي استاندارد بوده است، اين پايش ها مستمر و هميشگي است و براي 18 نوع محصول کشاورزي به صورت اجباري انجام مي شود.
رزمجو همچنين گفت: از جمله محصولات توليد شده در کشورمان که عدم انطباق بيشتري با استانداردها داشته در اين بررسي ها مربوط به پياز و سيب زميني است ، اين محصولات در 2 سال قبل عدم انطباق بيشتر و پارسال عدم انطباق کمتر داشته اند و اميدواريم امسال اين عدم انطباق ها به صفر رسيده باشد.


منبع:ايرنا

http://www.CheKhabar.ir/News/81839/آيا رگه هاي سفيد گوجه فرنگي مضر هستند؟
بستن   چاپ