براي درمان جوش صورت تان از اين روشهاي طبيعي استفاده کنيد
دوشنبه 24 مهر 1396 - 4:32:54 PM
چه خبر - روش هاي طبيعي براي درمان جوش صورت

جوش‌ها ممکن است نشانه عفونت‌هاي ويروسي، باکتريايي و يا قارچي باشند. به طور کلي اگر جوش ها تا 5 روز بهبود نيافتند بايد به يک متخصص پوست مراجعه کرد. علايم شايع جوش ها، خارش و قرمز شدن نواحي آسيب ديده روي پوست مي باشد. همچنين وجود تاول هاي کوچک و يا تغييرات در رنگ، ظاهر و يا بافت پوست نيز از ديگر نشانه هاي رايج اين نوع از مشکلات پوستي است. به طور کلي هر ناحيه از بدن ممکن است جوش بزند و يا بخش گسترده اي از پوست را بگيرد.
اين مشکلات پوستي خفيف که اغلب آزاردهنده مي شوند، عموما به دلايل مختلفي همچون اگزما، پسوريازيس، آلرژي، نيش حشرات، تماس با علف هاي هرز، آکنه، عرق بيش از حد و يا تماس با برخي از گياهان سمي مانند سحر وحشي يا بلوط پديد مي آيند.
همچنين جوش ها ممکن است نشانه عفونت هاي ويروسي، باکتريايي و يا قارچي باشند. به طور کلي اگر جوش ها تا 5 روز بهبود نيافتند بايد به يک متخصص پوست مراجعه کرد. از طرفي براي مقابله با مشکلات پوستي، يکسري درمان هاي خانگي وجود دارد که در ادامه معرفي شده اند:

براي درمان جوش صورت از روغن زيتون استفاده کنيد

روغن زيتون طبيعي، نوعي مرطوب کننده اي عالي است که با وجود ويتامين E و ترکيبات آنتي اکسيدان قوي فراوان، پوست را به خوبي معالجه کرده و روند بهبود آن را سرعت مي بخشد. براي اين منظور، مقدار مساوي از روغن زيتون و عسل را با هم مخلوط کرده و ترکيب حاصل را روزي 2 تا 3 مرتبه به آرامي روي نواحي صدمه ديده پوست، بماليد.

براي درمان جوش صورت از جوش شيرين استفاده کنيد

جوش شيرين، خشکي ايجاد شده توسط جوش ها را از بين مي برد. در ضمن، خارش، سوزش و التهاب پوست را نيز بهبود مي بخشد. بنابراين، يک قسمت جوش شيرين را با 3 قسمت آب مخلوط کرده و آن را روزي يکبار به محل آسيب ديده بماليد. پس از چند دقيقه، محل صدمه ديده را کاملا بشوييد. اين درمان را مي توانيد چند روز ادامه دهيد. البته دقت کنيد که نبايد جوش شيرين براي مدت طولاني روي پوست بماند، زيرا خود آن ممکن است باعث آزار و سوزش پوست شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از بين بردن جوش صورت با درمانهاي کارساز خانگي

براي درمان جوض صورت از بلغور جوي دوسر استفاده کنيد

بلغور جوي دوسر داراي خواص ضد التهاب بوده و يک مسکن قوي مي باشد؛ بنابراين آن را مي توان براي تسکين خارش هاي پوستي ايجاد شده در اثر اگزما، آفتاب سوختگي، آبله مرغان و يا آلرژي، به کار برد. براي اين منظور، مقداري بلغور جوي دوسر را با يک مخلوط کن، آسياب کرده و سپس به آن، يک فنجان آب اضافه کرده و مخلوط را به خوبي هم بزنيد. بعد از آن، ترکيب ايجاد شده را حدود 20 دقيقه روي محل آسيب ديده پوست بگذاريد. اين روند را آنقدر ادامه دهيد تا جوش هاي ايجاد شده، کاملا برطرف شوند.
در ضمن، براي از بين بردن جوش هاي پوستي ايجاد شده در صورت، مقادير مساوي از بلغور جوي دوسر را با عسل و ماست چکيده مخلوط کرده و سپس اجازه دهيد پماد حاصل تقريبا نيم ساعت روي پوست تان بماند. در نهايت، صورت خود را کاملا بشوييد. اين درمان را مي توانيد تا بهبودي کامل، ادامه دهيد.

براي درمان جوش صورت از آلوئه ورا استفاده کنيد

آلوئه ورا داراي خواص ضد التهابي، نرم کننده، ضد باکتري و ضد ويروس بوده و بنابراين براي مقابله با جوش ها، دارويي بسيار موثر است. همچنين ژل آلوئه ورا، تسکين دهنده بوده و خارش و سوزش هاي ايجاد شده پوستي را آرام مي کند.
محتواي ژل مانند درون برگ هاي آلوئه ورا را استخراج کرده و به محل آسيب ديده بماليد؛ سپس، پوست را به مدت 20 دقيقه به حال خود رها ساخته و در نهايت، محل را بشوييد. اين درمان را حداقل روزي 3 بار تکرار کرده و تا بهبودي کامل، ادامه دهيد.

براي درمان جوش صورت از کمپرس آب سرد استفاده کنيد

کمپرس آب سرد براي مقابله با جوش هاي ايجاد شده به خصوص اگر دليل آن سوختگي، تماس با گياهان سمي و يا نيش حشرات باشد، روش مناسبي است. اين روش همچنين ضد التهاب بوده و از گسترش تاول هاي ايجاد شده، ممانعت مي کند.
چند قالب يخ کوچک را داخل يک کيسه پلاستيکي قرار داده و آن را چند دقيقه روي نواحي آسيب ديده پوست خود، قرار دهيد. اين کار را روزي چند بار و به مدت چند روز تکرار کنيد. در ضمن، هرگز يخ را مستقيما روي نواحي آسيب ديده قرار ندهيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از بين بردن جوش صورت با چند روش موثر و کاربردي

براي درمان جوش صورت از سرکه سيب استفاده کنيد

سرکه سيب خام و ارگانيک، گزينه عالي ديگري براي درمان هاي خانگي جوش ها و آرام کردن خارش هاست. علاوه بر آن اين سرکه که تصفيه نشده و خالص است، به دليل دارا بودن اسيد استيک، با عفونت هايي که باعث ايجاد جوش و مشکلات پوستي مي شوند و يا شرايط فعلي را بدتر مي کنند، به خوبي مقابله مي کنند. يک پارچه نخي را در مقداري سرکه سيب فرو کرده و بعد آن را روي پوست آسيب ديده خود، قرار دهيد و بعد از چند دقيقه، پارچه برداريد.
اين کار را مي توانيد روزي چند بار و به مدت چند روز ادامه داده تا کاملا بهبود بيابيد. اگر سرکه سيب باعث سوزش مي شود، بهتر است قبل از مصرف، مقداري آب به محلول اضافه کرده و سرکه سيب را رقيق کنيد. اما اگر همچنان آزاردهنده است، درمان با اين روش را متوقف کرده و از روش ديگري استفاده نماييد.

براي درمان جوش صورت از بابونه استفاده کنيد

بابونه يک تسکين دهنده طبيعي بوده و باعث کاهش التهاب هاي پوستي مي شود. اين گياه همچنين ضد باکتري، قارچ و ويروس نيز مي باشد. براي استفاده از بابونه، يک دستمال کاغذي و يا پارچه اي نخي برداشته و آن را در چاي بابونه اي که از قبل دم کرده ايد، خيس کنيد. سپس، محل آسيب ديده را به مدت 15 دقيقه کمپرس نماييد. اين روند را مي توانيد حداقل روزي 2 تا 3 مرتبه تکرار کنيد.

براي درمان جوش صورت از گل هميشه بهار استفاده کنيد

اين گياه يک مسکن طبيعي عالي بوده که از آن مي توان براي کاهش خارش و سوزش پوستي در اثر آکنه، خشکي پوست، اگزما، سوختگي و يا جراحت، استفاده کرد. بنابراين، مقداري از روغن گل هميشه بهار را براي مدت چند ساعت روي محل آسيب ديده قرار دهيد. اين روند درمان را روزي دو بار تا بهبود کامل، تکرار کنيد.

براير درمان جوش صورت از گشنيز استفاده کنيد

گشنيز گياهي است که ضد خارش، مسکن، ضد التهاب و همچنين داراي خواص ضد عفوني کننده مي باشد. در نتيجه مي توان اين گياه را براي معالجه جوش ها به کار برد.
براي اين منظور، مقداري از پماد تهيه شده از برگ هاي خرد شده گشنيز را به محل آسيب زده و آن را به مدت نيم ساعت به حال خود رها سازيد. سپس، محل را کاملا بشوييد. در ضمن، براي ايجاد اين مرهم نيازي به اضافه کردن آب به برگ هاي خرد شده گشنيز نمي باشد.


منبع : زندگي آنلاين

http://www.CheKhabar.ir/News/81655/براي درمان جوش صورت تان از اين روشهاي طبيعي استفاده کنيد
بستن   چاپ