کاهش التهاب روده با 7 ماده غذايي
يکشنبه 23 مهر 1396 - 11:33:08 AM
چه خبر - نقش مواد غذايي در کاهش التهاب رود

اين غذاها موجب داشتن يک سيستم گوارشي قوي و غلبه بر مشکلات التهابي معده و روده هستند. براي رسيدن به اين منظور ميوه‌ها و سبزي‌ها يخ‌زده مواردي قابل‌قبول هستند، زيرا آن‌ها زماني که رسيده‌اند، برداشت مي‌شوند و اين فرصت را براي ساخت يک مجموعه کامل از آنتي‌اکسيدان‌ها و پلي فنول ها داشته‌اند. هر زمان که امکان‌پذير باشد، مي‌توانيد محصولات ارگانيک را توليد کنيد و اگر بتوانيد، انواع مختلفي از اين محصولات را از منابع محلي پيدا کنيد. از مصرف کنسرو ميوه‌ها يا سبزي‌هايي که ممکن است با شکر يا نمک نگهداري شده باشند اجتناب کنيد. تعدادي از غذاها به خاطر خاصيتشان براي بهبود زخم شناخته‌شده‌اند. اين‌ها مواد غذايي هستند که ازنظر طبيعي داراي خاصيت ضدالتهاب هستند و هرروز مي‌توانيد از ميان اين گزينه‌ها به‌طور متناوب براي مصرف روزانه خود انتخاب کنيد. در اين مقاله به معرفي 7 مورد از اين مواد غذايي شفابخش مي‌پردازيم.

دارچين (Cinnamon) کاهنده موثر التهاب روده

دارچين يکي از مواد غذايي است که داراي خاصيت فراواني است که چند مورد آن شامل مواد زير است: پيشگيري از بيماري آلزايمر و ام‌اس (مولتيپل اسکلروزيس) تا کاهش پروفايل‌هاي ليپيدي و گلوکز در خون. از اين ماده غذايي پرخاصيت به ميزان يک‌دهم قاشق چاي‌خوري به‌طور روزانه براي تأمين يک دوز مصرفي سالم و مؤثر استفاده کنيد.

سبزي‌هاي چليپايي (Cruciferous vegetables)

سبزي‌هاي چليپايي (به شکل صليب) که شامل سبزي‌هاي نظير جوانه بروسيا، کلم، بوک چوي، کلم بروکلي، گل‌کلم و کلم‌قمري هستند از مواد غذايي هستند که به علت داشتن ترکيبات داراي خاصيت ضد سرطاني (مثل سرطان معده و ريه) هستند. همچنين آن‌ها حاوي يک خانواده از مواد مغذي حياتي هستند به نام گلوکوزينولات ها که پلي فنول هاي قوي هستند که مخصوصاً براي کاهش التهاب در روده‌ها مفيدند.

ميوه‌هاي تيره‌رنگ (Dark-colored fruits)

شما مي‌توانيد براي سلامت دستگاه گوارش خود از ميوه‌هاي سياه‌رنگ با غلظت بالايي از پلي فنل ها، مانند انواع توت‌ها، گيلاس‌ها و انگور قرمز استفاده کنيد.

چاي سبز (Green tea)

مصرف يک تا سه فنجان از چاي سبز به‌طور روزانه مي‌تواند به درمان التهاب روده کمک کند. به‌عنوان يک جايزه براي مصرف‌کننده، اين نوشيدني هم باعث کاهش در وزن شده و هم يک پروبيوتيک است.

اسيدهاي چرب امگا 3(Omega-3 fatty acids)

اين مواد مغذي قدرتمند را بايد از طريق رژيم غذايي به دست آورد، زيرا بدن نمي‌تواند آن‌ها را توليد کند. در ميان بسياري از مزاياي ديگر که براي ما از طريق مصرف آن‌ها به ارمغان مي‌آيد، آن‌ها ژن‌هايي را فعال مي‌کنند که التهاب در روده را کاهش مي‌دهند. غذاهايي که داراي اسيدهاي چرب امگا 3 هستند شامل گوشت گاو، ماهي سرد و غذاهاي دريايي، گردو، گردو، آجيل کاج، بذر چاي، دانه‌هاي کتان، ريحان، پونه، گل‌ميخ، ميرورام و ترخون مي‌باشد.

جعفري (Parsley)

جعفري مي تواند به بهبود سلامت استخوان و سلامت ادراري کمک کند و يکي از بهترين ويتامين ها براي سلامت و کاهش التهاب روده است.

آب گوجه (Tomato juice)

شما مي‌توانيد پنج اونس آب گوجه‌فرنگي را براي کمک به روده خود بنوشيد و حتي پس از يک دوره مصرف باعث بهبود مي‌شوند. اين نوشيدني‌هاي گياهي پر از آنتي‌اکسيدان‌ها و ليکوپن است که باعث تعادل در سطح گلوکز شمارا در تمام طول روز مي‌شود.


منبع: redmag.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/81540/کاهش التهاب روده با 7 ماده غذايي
بستن   چاپ