چند نکته مهم و ساده براي تازه نگه داشتن سيب
شنبه 22 مهر 1396 - 3:40:58 PM
چه خبر - تازه نگه داشتن سيب با چند روشقبل از خريدن ميوه به رسيده بودن آن توجه کنيد

سيب حتي بعد از چيده شدن هم مي رسد. به خصوص زماني که در دماي اتاق نگهداري مي شود. اگر مي خواهيد اين ميوه عمر زيادي داشته باشد هنگام خريد دقت کنيد که زياد رسيده نباشد. پس کمي بايد سفت تر باشد و روي آن هيچ لکه اي ديده نشود.

ميوه ها و سبزيجات را کنار هم نگذاريد

وقتي سيب ها مي رسند از خود گاز اتيلن توليد مي کنند که باعث مي شود ميوه هاي اطرافش هم بيشتر رسيده شوند. سعي کنيد ميوه هايي که گاز اتيلن توليد مي کنند از سبزيجاتي که به اين گاز حساس هستند دور نگه داريد. مثل بروکلي و گل کلم.

سيب ها در يخچال بيشتر مي مانند

نگهداري سيب در جاي خنک و تاريک آن ها را ترد و تازه نگه مي دارد. بهترين جا براي نگهداري سيب ها در کشوهاي خشک يخچال و در پلاستيک هاي جداگانه است. گهگاهي هم يک حوله نمدار روي آن ها قرار دهيد تا رطوبتشان را از دست ندهند.

براي عمر طولاني سيب ها آن ها را جدا جدا بپيچيد

وقتي سيب ها را جداگانه در پلاستيک يا روزنامه بپيچيد اگر يکي از آن ها خراب باشد باعث خراب شدن سيب هاي اطرافش نمي شود.

از آب ليمو براي جلوگيري از سياه شدن سيب ها استفاده کنيد

وقتي سيب را نصف کنيد زود سياه مي شود. زيرا اکسيژن به بافت هاي گياه راه پيدا مي کند و باعث مي شود ميوه از خود آنزيم هايي توليد کند که منجر به اکسيد شدن ميوه شود. اگر مي خواهيد از سياه شدن سيب جلوگيري کنيد کمي روي آن آب ليمو بزنيد تا ميوه ديرتر تغيير رنگ بدهد.


منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/81492/چند نکته مهم و ساده براي تازه نگه داشتن سيب
بستن   چاپ