اختلال نعوظ فقط يک خبر بد براي رابطه جنسي تان نيست!
شنبه 22 مهر 1396 - 7:32:41 AM
چه خبر - رابطه اختلال نعوظ با مشکلات قلبي و مرگ زودرس

يک آلت تناسلي شل فقط خبر بدي براي زندگي جنسيتان نيست: مطالعه اي که در دانشگاه ميسيسيپي Mississippi انجام شد نشان داد، احتمال مرگ زودرس مرداني که اختلال نعوظ erectile dysfunction دارند نسبت به سايرين 70 درصد بيشتر است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اختلال نعوظ در مردان مي تواند به دليل کمبود اين ويتامين باشد!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : عوامل اختلال نعوظ در مردان و نقش تيروئيد در اين اختلال

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اختلال نعوظ در آقايان 3 علت دارد

به گفته دکتر توبياس کوهلر Tobias Köhler استاديار اورولوژي در دانشگاه ايالتي الينويز جنوبي، سلامت قلب و عروق ضعيف شايعترين علت اختلال نعوظ ED است. بنابراين اگر توانايي نعوظتان را از دست داده ايد، اغلب نشانه هاي اوليه است که قلب شما در معرض مشکل است. در واقع بسياري از افرادي که به اختلالات نعوظ مبتلا هستند در معرض مشکلات قلبي با خطر مرگ مانند سکته قلبي در 5 سال آينده خواهد شد.
شريان هايي که خون را به آلت تناسلي شما مي رسانند بسيار باريک هستند و عرضشان حدود 1 تا 2 ميلي متر است بنابراين به راحتي مسدود مي شوند.اگر پلاک ها plaque به لطف رژيم غذايي ضعيف و فقدان ورزش، سيگار کشيدن، بالا رفتن سن يا ژنتيک شروع به رشد در رگ هايتان کرده باشند – جريان خون به آلت تناسلي تان اولين چيزي است که مسدود مي شود. که اين مي تواند باعث غير ممکن شدن نعوظ شود.

Erectile_Dysfunction.jpg

اگر ساخت پلاک ها ادامه پيدا کند، شريان هاي بزرگ تر را تحت تاثير قرار خواهد داد مانند شريان هايي که خون را به قلب تان مي رسانند و از قلب بيرون مي برند. که اين امر مي تواند باعث حمله قلبي يا مرگ ناگهاني شود.
به همين دليل بررسي اختلال نعوظتان توسط پزشک از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. اگر از اين علامت هشدار دهنده اوليه آگاه شويد ممکن است بتوانيد با درمان مشکلات قلبي عروقي خود جلوي مرگ زودرس را بگيريد.
اگر به طور مداوم قادر به نعوظ نبوديد، به مدت 3 ماه، به ملاقات پزشکتان برويد.با پزشکتان در مورد مشکلات نعوظتان صحبت کنيد – و درمان خود را در اولويت قرار دهيد تا پزشکتان بتواند به درستي مشکل شما را بررسي کند.
اگر مشخص شود که مقصر اختلال نعوظتان شريان هاي مسدود شده هستند، بهبود رژيم غذايي و ورزش مي تواند آسيب ايجاد شده را از بين ببرد و دوباره کارکرد آلت تناسليتان را به وضعيت سابق برگرداند. ممکن است پزشکتان داروهايي براي اختلال نعوظ از قبيل وياگرا براي کمک به زندگي جنسيتان براي شما تجويز کند.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/81438/اختلال نعوظ فقط يک خبر بد براي رابطه جنسي تان نيست!
بستن   چاپ