مواد غذايي‌ که شما را از سرطان‌ پستان محافظت مي کند
پنجشنبه 20 مهر 1396 - 11:33:16 AM
چه خبر - مواد غذايي‌ مفيد براي سرطان پستان

به گزارش نوتريشن، متاسفانه عادات غذايي نادرست، تغييرات هورموني ناشي از اين عادات ، شرايط آب و هوايي و... در جوامع امروزي باعث افزايش ابتلا به بيماريهاي خاص شده است و در اين ميان سرطان پستان گريبانگير بيشتر خانمها شده است.
حال آنکه مي توان با رعايت يک رژيم غذايي سالم اين بيماري را نه درمان قطعي، بلکه تا ميزان زيادي تحت کنترل در آورد.
مطابق با مطالعات جامع انجام شده در اين زمينه با رويکرد ارتباط بين دريافت مواد خوراکي و تغذيه و درمان يا کنترل انواع سرطان چندين راهکار تغذيه اي بيان شده است.

بر اين اساس وابستگي بين رژيم غذايي و سرطان پستان باعث شد که تحقيقات بيشتر بر پايه کشف رژيم ضد سرطان استوار باشد و نشان داد که ميوه ها و سبزيجات و همه دانه هاي خوراکي و غلات و مواد غذايي گياهي در افزايش ايمني بدن در برابر سرطان و يا در صورت ابتلا کمک به کنترل آن تاثير بسزايي دارد.
اين مواد با داشتن انواع ويتامينها و مواد معدني و نيز آنتي اکسيدانها در از بين بردن سلولهاي سرطاني به ارگانيسم بدن کمک شاياني مي کند . داشتن يک رژيم غذايي مناسب علاوه بر داشتن مواد لازم، به کنترل وزن مي انجامد و نداشتن اضافه وزن از جمله مهمترين عوامل کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است.

اما يک رژيم غذايي خوب چه موادي را شامل مي شود؟

سبزيجات از دسته کلم ها
محققان بيان مي کنند که خوردن اين سبزيجات از قبيل کلم برگ، بروکلي، کلم بروکسل (فندقي) و کلم کرنب ( نوعي از کلم) در طول 36 ماه اول بعد از تشخيص سرطان پستان در افراد طبق آمار زير موثر بوده است:
62 درصد کاهش خطر مرگ و مير کلي62 صد کاهش خطر مرگ در اثر سرطان پستان
32 درصد کاهش خطر عود و بازگشت دوباره سرطان پستان پس از درمان هاي دارويي و شيمي درماني

لبنيات کم چرب
تحقيقات انجام شده در کاليفرنيا نشان داده کساني که روزانه يک وعده يا بيشتر لبنيات پرچرب مصرف مي کنند، 49 درصد بيشتر از سايرين در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان پستان هستند.
همين آمار در بين خانمها بيانگر اين است خانمهايي که ميزان بيشتري لبنيات پرچرب مصرف نموده اند، 64 درصد بيشتر در معرض مرگ ناشي از سرطان پستان يا پيشرفت آن بوده اند، پس مصرف چربي ها و لبنيات پرچرب را کم کنيد.
محققين موسسه بين المللي تحقيقاتي سرطان کاليفرنيا همچنين خبر از ارتباط مستقيم استفاده از غذاهاي پرچرب و ابتلا به سرطان پستان مي دهند و بيان مي کنند که با دو برابر کردن ميزان چربي در رژيم غذايي پيشرفت سرطان 15 درصد افزوده خواهد شد.

مواد غذايي با رنگهاي روشن

کاروتينوييدها(عناصر شيميايي مانند آهن که به مقدار کم براي رشد لازمند ولي نبودشان در عملکرد ارگانهاي بدن ايجاد اختلال مي کند ) ريزخوراکي هايي هستند که به مواد حاوي خودشان رنگ دانه هاي زرد متمايل به نارنجي و قرمز مي دهند مانند ميوه ها و سبزيجاتي از قبيل هويج، زرد آلو، انبه، کدو، پاپايا (خربزه درختي) را در برنامه غذايي خود بگذاريد.
ليکوين يک کاروتينوييد است که در گوجه فرنگي، هندوانه و دارابي صورتي رنگ يافت مي شود. طبق مطالعات انجام شده اين عناصر شيميايي و ريز خوراکها خواص ضد سرطاني دارند که از پيشرفت تومور و سرطان جلوگيري مي کنند. در صورت ابتلا به سرطان پستان اين قوانين را در رژيم غذايي تان رعايت کنيد و اثرات اعجاب انگيزش را ببينيد .
و در پايان بايد تاکيد کرد مشورت با يک کارشتان و متخصص تغذيه را در صورت ابتلا به سرطان پستان فراموش نکنيد.

اين افراد براي تغيير رژيم و ترک عادتهاي غلط تغذيه اي تان به شما کمک خواهند کرد. رعايت رژيم خصوصا در مواقع خاص ابتلا به انواع بيماريها نوعي چالش محسوب مي شود که براي موفقيت در اين زمينه نيازمند رهنمودهاي يک متخصص هستيد . او مي تواند علاوه بر تغيير عادات غذايي شما در استمرار آن نيز ياري تان کند.


منبع:salamatnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/81376/مواد غذايي‌ که شما را از سرطان‌ پستان محافظت مي کند
بستن   چاپ