کاهش وزن با 3 ماده غذايي چرب!!
سه شنبه 18 مهر 1396 - 1:32:34 PM
چه خبر - معرفي مواد غذايي چرب براي کاهش وزن

يکي از راه هاي مهم براي کاهش وزن، شمارش ميزان کالري مصرفي در طي روز است. غذاهاي چرب معمولا پر کالري هستند. به طوري که در هر گرم چربي 9 کالري وجود دارد اما در هر گرم پروتئين و کربوهيدرات تنها 4 کالري وجود دارد. اما اين بدان معنا نيست که تمام غذاهاي حاوي چربي و کالري زياد براي کاهش وزن بد است. تحقيقات اخير نشان داده است که مصرف برخي از غذاهاي غني از چربي براي کنترل گرسنگي و اشتها مفيد است و به احتمال زياد به جاي ذخيره شدن به عنوان سوخت در بدن استفاده مي شوند. بنابراين طبق اين تحقيقات مي توان از مواد غذايي چرب براي کاهش وزن استفاده کرد.

کاهش وزن با آجيل

تحقيقات : بسياري از افرادي که رژيم دارند از خوردن آجيل اجتناب مي کنند. زيرا معتقدند که آجيل کالري زيادي دارند. اما تحقيقات نشان مي دهد که افرادي که به ميزان متعادل از اين ماده غذايي استفاده مي کنند، به نسبت افرادي که آن را از رژيم خود حذف مي کنند، چربي شکمي کمتري دارند. يک مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Nutrition گزارش داد که زناني که حداقل دو بار در هفته آجيل مي خوردند، در مقايسه با افرادي که عادت خوردن اين ماده را ندارند، يک سوم کمتر چاق بوده اند. يک مطالعه ديگر منتشر شده در مجله پزشکي مجله PLOS One، خطر ابتلا به چاقي و مصرف آجيل را در ميان 803 بزرگسال ارزيابي کرد. نتايج نشان داد که بزرگسالاني که بيشتر آجيل هاي درختي مانند گردو و بادام مي خوردند، در مقايسه با افرادي که حداقل مقدار آجيل را مصرف مي کردند، BMI پايين تر و اندازه دور کمر کمتري داشتند.
فاکتور لاغري در اين ماده : آجيل مي تواند احساس سيري بيشتري نسبت به ميان وعده هاي غني از کربوهيدرات، مانند چوب شور يا کيک فراهم کند. علاوه بر اين، تحقيقات نشان مي دهد که آجيل کمک مي کند سطح قند خون پايدار مانده و گرسنگي کنترل شود. مطالعات بيشتر نشان داده است که تمام کالري موجود در آجيل در واقع جذب بدن نمي شود. در هر اونس از اين ماده 160 الي 170 کالري وجود دارد.

کاهش وزن با آووکادو

تحقيقات : آووکادو تقريبا 20 ويتامين و ماده معدني مختلف را تامين مي کنند. علاوه بر اين، تحقيقات جديد نشان مي دهد که اين ميوه ممکن است در کنترل اندازه دور کمر مفيد باشد. مطالعه سال 2013 منتشر شده در نشريه Nutrition گزارش کرده است که کساني که آووکادو مي خورند در مقايسه با کساني که از اين ميوه استفاده نمي کنند لاغر تر هستند. علاوه بر اين، مطالعه ديگري که در همان سال و در همان نشريه منتشر شده گزارش داد که افرادي که به طور متوسط در وعده ناهار خود نصف آووکادو (112 کالري اضافي) را خورده بودند، در مقايسه با کساني که از اين ميوه استفاده نکرده بودند، 26 درصد رضايت بيشتري داشته و اشتهايشان 40 درصد کاهش داشته است.
فاکتور لاغري در اين ماده : آووکادو غني از چربي هاي غير اشباع است که مي تواند به شما کمک کند تا بيشتر احساس سيري کنيد و سطح قند خون تان کنترل شود. اين ماده همچنين داراي آنتي اکسيدان هاي غني مي باشد که مي توانند در حفظ قند خون و ميزان انسولين نقش داشته باشند. يک اونس از اين ميوه (حدود يک پنجم از يک آووکادو متوسط) داراي 50 کالري است.

کاهش وزن با روغن زيتون

تحقيقات : اخيرا مطالعه انجام شده در اسپانيا که نتايج آن در مجله European Journal of Clinical Nutrition منتشر شده نشان مي دهد که افرادي که از روغن زيتون به جاي روغن آفتابگردان مصرف کردند، 38 درصد کمتر چاق بودند. در مطالعه ديگري که در دانشگاه وين انجام شد، محققان اثرات چهار چربي مختلف (روغن زيتون، روغن کلزا، گوشت خوک و کره) را بر ميزان سيري مقايسه کرد. افراد مورد مطالعه، ماست غني شده با يکي از چهار چربي بالا را هر روز به عنوان بخشي از رژيم غذايي معمول خود مصرف کردند. هنگامي که ماست مصرف شده حاوي روغن زيتون بود، سطح سرمي هورمون سيري سروتونين بالاتر بود و افراد احساس سيري بيشتري مي کردند.
فاکتور لاغري در اين ماده : ترکيبات آروماتيک در روغن زيتون به احساس سيري کمک مي کند. روغن زيتون ايتاليايي، در مقايسه با روغن زيتون اسپانيايي، يوناني و استراليايي بيشتر غني از آروماتيک است.


منبع : payamesalamat.com

http://www.CheKhabar.ir/News/81246/کاهش وزن با 3 ماده غذايي چرب!!
بستن   چاپ