کاهش التهاب و درد با خوراکي هاي پاييزي
دوشنبه 17 مهر 1396 - 12:32:57 PM
چه خبر - چند خوراکي هاي پاييزي براي کاهش التهاب و درد شما

اين ترکيب هاي موثر غذايي همچنين منجر به کاهش وزن موثر در مبتلايان به اين بيماري التهابي نيز مي شوند. از آنجا که افزايش وزن و فشار روي مفاصل خود عامل تشديد آرتريت روماتوئيد است، کاهش وزن در اين بيماران با پيروي از يک رژيم غذايي متعادل، اهميت زيادي دارد:

آجيل: در ميان آجيل ها، گردوي برزيلي مقادير قابل توجهي سلنيوم دارد. مطالعات انجام شده در سال 2005، در دانشگاه كاروليناي شمالي، نشان داد خطر ابتلا به آرتريت در كساني كه ميزان سلنيوم مصرفي آنان زياد بود، در مقايسه با آن‌ هايي كه كمتر از اين ماده دريافت كرده بودند، 40درصد كمتر بود. كمبود سلنيوم، ممكن است در بروز آرتريت روماتوئيد موثر باشد. اين ماده معدني، به آنتي ‌اكسيدان‌ ها كمك مي ‌كند تا راديكال‌ هاي آزاد زيانبار را از بين ببرند.

زردچوبه: در ميان ادويه به دليل وجود کورکومين موجود در آن، مانند ايبوپروفن عمل مي کند و خاصيت ضد التهابي دارد.

ماهي سالمون: ماهي ‌هاي روغني (مثل سالمون و ساردين) يا هر ماده غذايي حاوي امگا 3 مانند گردو، دانه سويا، بذر كتان، روغن كانولا و دانه كدو حلوايي توليد مواد شيميايي را كه التهاب را افزايش مي ‌دهند، كم مي ‌كند. به علاوه آنزيم‌ هايي را كه باعث بروز التهاب مي ‌شوند مهار مي ‌كند. ماهي ‌هاي روغني علاوه بر امگا3 حاوي ويتامين دي هم هستند كه از تورم و درد مفاصل جلوگيري مي‌ کند.

کدو تنبل: سرشار از ويتامين هاي آ و ث، آنتي اکسيدان ها، پتاسيم و املاح معدني ديگري مانند آهن است. آنتي اکسيدان هاي موجود در کدو تنبل با تورم که خود عامل تشديد کننده آرتريت است، مبارزه مي کند.

سيب: يک ميوه غني از فيبر است که خوردن آن منجر به احساس سيري طولاني مدت و جلوگيري از افزايش وزن مي شود.

سيب زميني شيرين: توصيه مي شود که در برنامه غذايي تان به رنگ ها بيشتر توجه کنيد. به دليل اين که رنگ ميوه ها و سبزيجات ناشي از مواد مغذي به نام فلاونوئيدها و کاروتنوئيدها است، اين مواد مغذي آنتي اکسيدان هاي قدرتمندي هستند. آنتي اکسيدان ها ترکيبات مهمي در رژيم غذايي هستند که با التهاب مي جنگند. ويتامين ث يکي ديگر از آنتي اکسيدان هاي مهمي است که در بسياري از ميوه ها و سبزيجات يافت مي شود. ميوه ها و سبزيجات غني از آنتي اکسيدان ها عبارتند از؛ بلوبري، سيب زميني شيرين، هويج، گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي، پرتقال، بروکلي و طالبي.

کلم پيچ: مانند ساير سبزيجات تيره رنگ، غني از آنتي اکسيدان ها با خاصيت ضد التهابي و ويتامين هاي کا و ث است. کلم پيچ همچنين حاوي فيبر بالا براي احساس سيري طولاني مدت است.


منبع: salamatnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/81165/کاهش التهاب و درد با خوراکي هاي پاييزي
بستن   چاپ