کلاژن سازي پوست با 7 گزينه خوراکي
پنجشنبه 13 مهر 1396 - 1:32:40 PM
چه خبر - گزينه هاي خوراکي براي کلاژن سازي پوست

بدن شما به طور طبيعي کلاژن سازي مي کند اما هرچه سن بالاتر مي رود، کاهش توليد کلاژن مي تواند منجر به از دست رفتن خاصيت ارتجاعي پوست، ايجاد چين و چروک ها و پتحليل مفاصل شود. با اين حال گزينه هاي غذايي سالمي وجود دارند که به توليد موثر کلاژن در بدن کمک مي کنند. اين غذاها از شکسته شدن کلازن در اثر آسيب هاي محيطي نيز پيشگيري مي کنند.

کلاژن سازي پوست با فلفل دلمه اي قرمز

اين نوع فلفل سرشار از ويتامين ث است؛ ويتاميني که براي توليد کلاژن در بدن ضروري به نظر مي رسد. علاوه بر فلفل قرمز، شما مي توانيد براي کلاژن سازي موثر در بدن گريپ فروت، کيوي، فلفل سبز، کلم بروکلي، توت فرنگي و ساير مرکبات را به رژيم تان اضافه کنيد.

کلاژن سازي پوست با گوجه فرنگي

ليکوپن موجود در آن، نوعي آنتي اکسيدان است که در برابر آسيب هاي محيطي از کلاژن محافظت مي کند. ليکوپن همچنين از کاهش کلاژن در اثر بالا رفتن پوست جلوگيري کرده و اثرات مخرب آلودگي محيط و اشعه ماوراء بنفش خورشيد که باعث تخريب کلاژن مي شوند، را خنثي مي کند. ليکوپن به غير از گوجه فرنگي، در هندوانه و گريپ فروت نيز يافت مي شود.

کلاژن سازي پوست با ماھي سالمون

اين نوع ماهي سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 است. امگا 3 ها از پوست در برابر چين و چروک هاي زودرس محافظت مي کنند. قرار گرفتن طولاني مدت در معرض آفتاب، کلاژن سازي را مختل کرده و منجر به التھاب مي شود. مصرف اسيدھاي چرب امگا 3 که بيشتر در غذاھاي دريايي يافت مي شوند، به از بين بردن التھاب و حفظ کلاژن در بدن، کمک مي کند. ساير منابع خوب امگا 3 عبارتند از: آووکادو، گردو و دانه چيا.

کلاژن سازي پوست با سيب زميني شيرين

غني از ويتامين آ است که منجر به حفظ سلامت پوست و مفاصل مي شود. ويتامين آ همچنين نقش موثري در کلاژن سازي دارد و به رشد سلول ها کمک مي کند. ويتامين آ در هويج، طالبي، انبه و زردآلو نيز به مقادير زياد وجود دارد.

کلاژن سازي پوست با گوشت بوقلمون

سرشار از اسيدهاي آمينه ضروري براي توليد کلاژن است. گوشت بوقلمون يکي از منابع خوب پروتئين و نيز ليزين است؛ اسيد آمينه اي که از نقش مهمي در توليد کلاژن دارد. بدن ما قادر به ساخت ليزين نيست و شما بايد آن را از طريق محصولات غذايي به دست بياوريد. بوقلمون، سرشار از کولين نيز ھست. کولين به گلايسين تبديل شده و در ساخت کلاژن مورد استفاده قرار مي گيرد. اگر گياھخوار ھستيد، مي توانيد ليزين را از منابع غير حيواني مثل لوبياي سويا و به خصوص توفو دريافت نماييد.

کلاژن سازي پوست با تخم مرغ

زرده آن غني از کولين است. کولين باتبديل شدن به گلايسين منجر به کلاژن سازي مي شود. نگران کلسترول موجود در زرده تخم مرغ نباشيد. چون در صورت سلامت جسمي مي توانيد رزانه تا 300 ميلي گرم کلسترول مصرف کنيد. نخود، لوبيا، بوقلمون، سالمون و گل کلم نيز از ديگر منابع کولين هستند.

کلاژن سازي پوست با تخم آفتابگردان

منبع خوبي از ويتامين اي است. اين ويتامين نوعي آنتي اکسيدان است که از آسيب هاي ناشي از راديکال هاي آزاد جلوگيري مي کند. راديکال هاي آزاد خود عامل بروز چين و چروک هاي پوستي هستند. ساير منابع غني از ويتامين اي عبارتند از روغن سبوس گندم، بادام، فندق، و کره بادام زميني.


منبع : آواي سلامت

http://www.CheKhabar.ir/News/80913/کلاژن سازي پوست با 7 گزينه خوراکي
بستن   چاپ