چه خبر - رژيم غذايي مناسب افرادي که کبد چرب دارند
کارشناس طب سنتي گفت: عملکرد نامناسب برخي اعضاي بدن، وراثت، مصرف مشروبات الکلي، مصرف سيگار و قليان، استرس و اضطراب و عدم تحرک از عمده دلايل بيماري کبد چرب است.
محمود قادري کارشناس طب سنتي؛ در رابطه با علل ايجاد کبد چرب توضيح داد: رژيم غذايي نامناسب و مهمترين آن آب يخ، خصوصا بين غذا، بعد از حمام، بعد از ورزش، صبح زود و شب است.
وي، موارد ديگري چون عملکرد نامناسب ساير اعضا، وراثت، مصرف مشروبات الکلي، مصرف سيگار و قليان، استرس و اضطراب و عدم تحرک را از عوامل مهم بيماري عنوان کرد.
کارشناس طب سنتي در خصوص روشهاي درمان و پيشگيري از کبد چرب عنوان کرد: اولين قدم در جهت بهبودي را بايد پرهيز و ترک عادتها دانست. بايد روغن هايي که داراي چربيهاي نباتي و پالم هستند را از برنامه غذايي حذف و بهجاي آن از روغن کنجد و زيتون استفاده کنيم، ورزش، پيادهروي و تحرک را زياد و از استرس و اضطراب دوري کنيم.
قادري در ادامه گفت: انجام حجامت بنا بر طبع و مزاج فرد مهم است؛ همچنين در مورد تغذيه مناسب عرق کاسني، عرق شاه تره،استفاده از گياه خارمريم، ليورگل، محلول سرکه انگبين، آبانار، آبآلبالو، آبگيلاس، و بهطور کل ميوههايي که قرمز هستند، مثل عناب براي کبد چرب مفيد است.
منبع : farsnews.com