سوپر فود هاي پاييزي را بشناسيد
پنجشنبه 30 شهريور 1396 - 10:08:45 AM
چه خبر - بهترين ميوه ها و سبزيجات پاييزي

سوپرفود براي غذاهايي استفاده مي شود که سرشار از مواد مغذي ضروري جهت افزايش انرژي هستند و براي مبارزه با بيماري و بهبود خلق و خو نيز موثرند. سوپرفودها از بيماري هاي مزمن جلوگيري مي کنند، بينايي را بهبود بخشيده و حتي حضور ذهن شما را بهتر مي کنند. آنها را بشناسيد و در رژيم غذايي خود بگنجانيد:

کلم بروکلي: روي موجود در اين سبزي منجر به افزايش توان دفاعي بدن در برابر بيماري هايي مانند سرماخوردگي و آنفلوآنزا مي شود. فيبر موجود در کلم بروکلي همچنين براي حفظ سلامت دستگاه گوارش مفيد است.

شلغم: شلغم ازجمله ريشه ‌هاي خوراكي سبزيجات است كه مي ‌تواند در روزهاي پاييزي جانشين مناسبي براي تربچه و كلم باشد. شلغم منبع عالي از ويتامين ‌هاي آ و کا و همچنين اسيدفوليك است و براي طعم دادن به آن مي‌ توانيد از رازيانه، خرده نان و شكر قهوه ‌اي استفاده كنيد.

گريپ فروت: گريپ ‌فروت بيش از 75 درصد ويتامين ث موردنياز بدن را تامين مي‌كند و منبع غني از ليكوپن است. اين رنگدانه ‌هاي قرمزرنگ براي جلوگيري از سرطان نقش بسيار مهمي دارند، همچنين در اين ميوه مقدار زيادي پكتين وجود دارد كه مي ‌تواند موجب كاهش كلسترول بدن شود. اگر به خوردن ميوه‌ هاي ترش‌مزه علاقه‌مند هستيد، مي ‌توانيد از نوشيدن يك ليوان آب گريپ ‌فروت كه سرشار از آنتي ‌اكسيدان است لذت ببريد و اگر ترش بودن آب اين ميوه براي شما چندان لذتبخش نيست، مي ‌توانيد آن را همراه با انواع مغزها و خشكبار مصرف كنيد.

بادمجان: ناسونين، آنتوسيانين موجود در پوست بادمجان است که مشخص شده سلول هاي مغز را در برابر استرس اکسيداتيو محافظت مي کند. علاوه بر اين، اسيد کلروژنيک موجود در بادمجان، خواص ضد سرطان، ضد ويروسي و کاهنده کلسترول دارد.

کدو حلوايي: اين گياه مزاياي تغذيه اي بيشماري دارد. کدو حلوايي سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبديل به ويتامين آ مي شود و در حفظ سلامت پوست، چشم و استخوان ها بسيار موثر است. مصرف کدو حلوايي منجر به تقويت سيستم ايمني بدن مي شود و آنهم به دليل وجود ويتامين ث و فيبر موجود در آن.

انار: مطالعات نشان داده اند که مصرف انار مي تواند منجر به جلوگيري از آسيب هاي گردش خون با کاهش تجمع چربي هاي مضر در عروق شود. در واقع مصرف منظم انار با سلامت قلب ارتباط دارد.

قره قاط: اين ميوه سرشار از آنتوسيانين ها براي کاهش التهاب در بدن است. مصرف قره قاط سلامت مثانه را بهبود مي بخشد و سدي است در برابر ابتلا به سرطان سينه، روده بزرگ، سرطان ريه، سرطان پروستات.

تره فرنگي: اکثر ما مي دانيم که مصرف سير و پياز منجر به پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي مي شود و آنهم به دليل اين که پلي فنول موجود در آنها از رگ هاي خوني در برابر آسيب اکسيداتيو محافظت مي کند. تره فرنگي نيز از خانواده پياز است که سرشار از ويتامين کا بوده و مصرف آن خاصيت ضد سرطاني دارد. ضمن اين که سلامت استخوان ها را نيز بهبود مي بخشد.


منبع: salamatnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/79977/سوپر فود هاي پاييزي را بشناسيد
بستن   چاپ