پدر شدن در سن بالا آيا خطري دارد؟
پنجشنبه 30 شهريور 1396 - 7:07:39 AM
چه خبر - عوارض پدر شدن در سن بالا

سن ميانگين پدراني که براي اولين بار بچه دار مي شوند از 27 تا 31 به 43 سال افزايش پيدا کرده است. پدران جديد، مسن تر و مسن تر مي شوند.

محققان دانشگاه استنفورد با بررسي اطلاعات تولد نوزاد از سال 1972 تا 2015، متوجه شدند که متوسط سن پدران آمريکايي که براي اولين بار بچه دار مي شوند 30.9 سال است. براي مقايسه بايد خاطر نشان کنيم که اين ميانگين سن در سال 1972، 27.4 سال بوده است.

به گزارش نيويورک تايمز، آمريکا تنها کشوري نيست که شاهد اين روند است. در آلمان، سن متوسط پدران بار اولي از 31.3 به 33.1 در دهه 1990 افزايش داشته است. انگلستان هم شاهد پديده اي مشابه بوده است، در سال 2003، پدرهاي بالاي 35 سال، 40 درصد پدرهاي بار اولي کشور را شامل مي شدند، در حالي که اين آمار همين 10 سال پيش فقط 25 درصد بوده است.

اين آمار بالارفتن سن پدران دقيقا چه معنايي براي پدران و فرزند تازه متولد شده آن ها دارد؟
اين آمار بالارفتن سن پدران دقيقا چه معنايي براي پدران و فرزند تازه متولد شده آن ها دارداين آمار بالارفتن سن پدران دقيقا چه معنايي براي پدران و فرزند تازه متولد شده آن ها دارد

در سال 2016 موسسه سلامت مردان (Men’s Health) گزارش داد که، پدراني که 30 سالگي را پشت سر گذاشته اند، حدود 55 جهش ژنتيکي به نوزادشان منتقل مي کنند و با گذشت هر سال اين آمار دو برابر مي شود. همه اين جهش ها باعث مشکلات سلامتي نمي شوند، ولي بعضي از آن ها مي توانند مشکلاتي در بروز حاملگي يا مدت زمان بارداري ايجاد کنند.

همچنين خطر داشتن يک کودک آکندروپلازي (achondroplasia، يک نوع کوتوله) به محض اين که پدر به سن 50 سالگي رسيده باشد، از 1 در 15000، به 1 در 1923 مي رسد. و خطر داشتن يک نوزاد مبتلا به اسکيزوفرني (schizophrenia) در پدران بالاي 50 سال، بيش از 4 برابر مي شود.

به محض اين که يک مرد 40 سالگي را رد کند، نرخ ابتلاي نوزاد او به اوتيسم از 1 در 1000 به 1 در 174 مي رسد و متاسفانه نرخ سرطان در بين کودکاني که پدران مسن تري داشته اند، افزايش پيدا مي کند.

در واقع، به نظر مي رسد مرداني که به صورت ژنتيکي به هر يک از اين شرايط مبتلا هستند، پدر شدن را به تاخير مي اندازند و البته به نظر مي رسد که زمينه ژنتيکي هم براي انتقال اين مشکلات به فرزند وجود دارد، گرچه براي تاييد آن به تحقيقات بيشتري نياز داريم.

ولي اجازه ندهيد که اين آمار شما را از داشتن بچه بعد از سني خاص باز دارد. پزشکان مي توانند اسپرم هاي شما را براي DNA جهش يافته بررسي کنند، يا اين که مي توانيد از تکنيک IVF يا تکنيکي به نام تشخيص مجدد ژنتيک (reimplantation genetic diagnosis) استفاده کنيد، تا هر جنين را قبل از جايگذاري در رحم زن، از نظر جهش ژنتيکي مورد بررسي قرار دهد. همچنين مي توانيد با يک مشاور ژنتيک براي پيدا کردن بهترين گزينه صحبت کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فوايد و عوارض پدر و مادر شدن در سن بالا مانند جورج و امل کلوني

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مردان تا چند سالگي براي پدرشدن فرصت داريد؟!


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/79955/پدر شدن در سن بالا آيا خطري دارد؟
بستن   چاپ