ديدار هاي مهم حسن روحاني ،ظريف و صالحي در نيويورک+ عکس
سه شنبه 28 شهريور 1396 - 1:10:39 PM
چه خبر - ديدار با دبيرکل سازمان ملل متحد و نماينده سازمان ملل / صالحي در ديدار با آمانو

روحاني در ديدار با دبيرکل سازمان ملل متحد:

برجام مي تواند الگوي خوبي براي صلح و ثبات در منطقه و جهان باشد

رييس جمهوري اسلامي ايران در ديدار با دبيرکل سازمان ملل متحد ضمن اعلام آمادگي تهران براي تقويت همکاري خود با اين سازمان جهت حل و فصل مشکلات منطقه‌اي، تأکيد کرد: برجام مي‌تواند الگوي خوبي براي صلح و ثبات در منطقه و جهان باشد و مسئوليت آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و دبيرکل سازمان ملل در حمايت و تقويت برجام به ويژه در برابر آنهايي که خلاف تعهدات گام بر مي‌دارند، بسيار با اهميت است.
حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني روز دوشنبه در ديدار با آنتونيو گوترش، دبير کل سازمان ملل که در حاشيه اجلاس سران کشورهاي عضو مجمع عمومي اين سازمان برگزار شد، با تبريک انتخاب وي، گفت: جمهوري اسلامي ايران همواره براي حمايت از شما و پيشبرد مسووليت سنگيني که برعهده داريد، آماده است.
دکتر روحاني همچنين در اين ديدار از دبير کل سازمان ملل متحد خواست که تلاش هاي خود را براي اجراي قطعنامه جهان عليه خشونت و افراط گرايي (WAVE) و قطعنامه‌هاي سال‌هاي 2013 و 2015 مرتبط با آن به کار گيرد.
رييس جمهور در ادامه در خصوص تروريسم به عنوان يک معضل جهاني و ضرورت تقويت همکاري همگاني براي مبارزه با اين معضل، گفت: ايران عليه تروريسم اقدامات ارزشمندي در منطقه انجام داده است. بايد براي حل مشکلات منطقه بدنبال راه حل هاي سياسي بود و ما با کشورهاي دوست همانند ترکيه و روسيه در حال پيشبرد روند مذاکرات آستانه هستيم.
روحاني همچنين همگان و از جمله سازمان ملل متحد را به حمايت قاطع و حفاظت از قانون اساسي و تماميت ارضي عراق فرا خواند و گفت: بحث همه پرسي در اقليم کردستان عراق و هرگونه حرکت در جهت تغيير مرز و جغرافياي کشورهاي منطقه بسيار خطرناک است.
دبيرکل سازمان ملل متحد نيز در اين ديدار با ابراز خرسندي از ديدار و گفت وگو با رييس جمهوري اسلامي ايران، به ضرورت اجراي کامل و دقيق برجام از سوي همه طرف ها اشاره کرد و گفت: حقيقيت اين است که جمهوري اسلامي ايران به تعهدات خود در قبال برجام عمل کرده است. برجام گام مهمي در تقويت صلح است و معتقدم همه بايد از آن حفاظت کنند.
آنتونيو گوترش با اشاره به شرايط کنوني سوريه و يمن اظهار کرد: سازمان ملل خواهان همکاري بسيار نزديک با ايران براي حل و فصل سياسي مشکلات در کشورها است.
دبيرکل سازمان ملل متحد همچنين با اشاره به موضوع همه‌پرسي در کردستان عراق، ضمن حمايت قاطع از قانون اساسي و تماميت ارضي عراق، گفت: ما معتقديم حل مشکلات کنوني در سوريه و عراق در گرو پيگيري راه حل هاي سياسي و مذاکره همه طرف ها است؛ همانند آنچه که اکنون با مشارکت ايران، روسيه و ترکيه در آستانه و از سوي سازمان ملل در ژنو در جريان است.
وي افزود: هر گونه تجزيه عراق يا سوريه نفعي براي ثبات منطقه ندارد و ما آماده همکاري با ايران در تقويت پايه هاي صلح و امنيت در منطقه هستيم.

رايزني ظريف و نماينده سازمان ملل درباره همه‌پرسي در اقليم کردستان

يان کوبيش، نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل متحد در امور عراق ظهر دوشنبه در نيوريورک با محمدجواد ظريف ديدار و گفت‌وگو کرد.
در اين ديدار آخرين وضعيت عراق از جمله موضوع همه‌پرسي در کردستان عراق مورد گفت‌وگو و تبادل‌نظر قرار گرفت.
ظريف در اين ديدار ضمن ابراز مخالفت جمهوري اسلامي ايران با برگزاري همه‌پرسي در منطقه اقليم بر لزوم احترام به حاکميت ملي، رعايت قانون اساسي و حفظ يکپارچگي و تماميت ارضي عراق تأکيد و اظهار کرد: گفت‌وگوي بغداد و اربيل تنها راه‌حل رفع اختلافات است.

ماکرون: با رييس‌جمهور ايران تبادل نظر اساسي داشتيم

رئيس‌جمهور فرانسه در صفحه تويتتر خود نوشت: در ديدارش با حسن روحاني تبادل نظرهاي اساسي داشته است.به گزارش ايسنا، امانوئل ماکرون، رئيس‌جمهور فرانسه در صفحه توييتر خود در مورد ديدارش با حسن روحاني رئيس‌جمهور کشورمان که روز دوشنبه به وقت محلي در نيويورک برگزار شد
نوشت: تبادل‌نظرهاي اساسي با رئيس‌جمهور ايران داشتيم."
ماکرون پيش‌تر در ديدار با ترامپ نيز حمايت خود از برجام را اعلام کرده بود.
وي در 7 شهريور نيز در جمع سفيران فرانسه در سراسر جهان تاکيد کرده بود که فرانسه در مورد توافق هسته‌اي ايران قاطع و مصالحه‌ناپذير است.

photo_2017-09-19_13-17-24.jpgphoto_2017-09-19_13-17-24.jpg

روحاني در ديدار رييس جمهور اتريش:تهران از توسعه روزافزون روابط با کشورهاي اتحاديه اروپا از جمله اتريش استقبال مي کند
فان در بلن:علاقه‌مند به روابط خوب و سرمايه‌گذاري مستقيم درايران هستيم

photo_2017-09-19_08-30-37.jpgphoto_2017-09-19_08-30-37.jpg

ظريف: ديدار با مکرون خوب بود/پيام آقاي روحاني را به رييس‌جمهور فرانسه تقديم کردم

محمدجواد ظريف پس از ديدارش با رييس‌جمهوري فرانسه در پاريس گفت: در اين ديدار بحث روابط دو جانبه و علاقه دو طرف به گسترش روابط تاکيد شد و مکرون تاکيد کرد که فرانسه با جديت همکاري‌هاي اقتصادي دو کشور را دنبال مي‌کند.
وي افزود: همين‌طور درباره برجام و اين‌که فرانسه متعهد به اجراي برجام است و تاکيد دارد بر اين‌که برجام يک توافق بين‌المللي غيرقابل مذاکره است، پس مي‌بايد توسط همه طرف‌ها به طور جدي اجرا شود.
وزير امور خارجه گفت: بحث مفصل و خوبي درباره مسائل منطقه‌اي داشتيم و ضرورت يافتن راه‌حل‌هاي سياسي و همين‌طور طرح‌هايي که دولت جديد فرانسه براي پيگيري جدي بحران سوريه دارد و پيدا کردن روش‌هايي براي کمک‌رساني که مورد علاقه و تاکيد جمهوري اسلامي ايران هم همواره بوده است.
ظريف افزود: پيام آقاي روحاني به رييس‌جمهور فرانسه هم ارائه شد که در اين پيام رياست جمهوري کشورمان نسبت به همکاري‌هاي دو جانبه و مسائل منطقه‌اي و بين‌المللي نظراتشان را مطرح کرده بودند.
بنا بر گزارش خبرگزاري صداوسيما، وي گفت: کاملا مشخص است که دولت جديد فرانسه علاقه‌مند به گسترش بيش از پيش روابط با جمهوري اسلامي و علاقه‌مند به حضور فعال در مسائل منطقه‌اي است و در اين زمينه‌ها جمهوري اسلامي اين آمادگي را دارد که فعاليت و همکاري نزديک داشته باشد.
ظريف افزود: البته با فرانسه در بعضي موارد طبيعتا اختلاف ديدگاه داريم اما موارد متعددي هست که روي موضوعات مشترک مي‌توانيم کار کنيم.
به گزارش ايسنا، وزير خارجه کشورمان پس از پنج روز و سفر به سه کشور آلمان، ايتاليا و فرانسه و ديدار و گفت‌وگو با مقامات و انديشمندان و سخنراني در مراکز مطالعاتي معتبر اروپايي عصر روز جمعه عازم تهران شد.

روحاني در ديدار رييس‌جمهور بوليوي:
ايران از توسعه روابط با کشورهاي آمريکاي لاتين در همه عرصه ها استقبال مي کند

رييس جمهوري اسلامي ايران همکاري کشورهاي مستقل را براي دستيابي به اهداف مشترک ضروري دانست و با تاکيد بر علاقه‌مندي تهران براي گسترش و تقويت همکاري با کشورهاي آمريکاي لاتين، تصريح کرد: جمهوري اسلامي ايران از توسعه روابط با کشورهاي منطقه آمريکاي لاتين در همه عرصه‌ها استقبال مي‌کند و اين کشورها مي‌توانند روي دوستي و همکاري ايران حساب کنند.
به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني در ديدار با اوو مورالس، رييس جمهوري بوليوي که در حاشيه نشست سران کشورهاي عضو مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نيويورک انجام شد، گفت: براي توسعه و تقويت همه‌جانبه همکاري‌هاي تهران و بوليوي هيچ محدوديتي وجود ندارد و تقويت اين روابط در راستاي علاقه و منافع دو ملت است.
رييس‌جمهور در اين ديدار که در هتل محل اقامت وي در نيويورک انجام شد، روابط ايران و بوليوي را صميمانه و رو به توسعه خواند و تاکيد کرد: اراده ما تقويت روز به روز روابط دو کشور در همه عرصه ها است و شرکتهاي بزرگ ايراني براي صدور خدمات فني و مهندسي و گسترش فعاليت‌هاي خود در بوليوي جهت پيشبرد طرح هاي توسعه اي اين کشور، آمادگي دارند.
روحاني با تاکيد بر ضرورت تقويت همکاري هاي بانکي ميان ايران و بوليوي ، گفت: تلاش ما بايد توسعه روابط در همه زمينه ها باشد و روابط بانکي زير بناي آن محسوب مي‌شود.
رييس جمهور با ابراز اميدواري نسبت به برگزاري سريع‌تر چهارمين کميسيون مشترک همکاري اقتصادي ايران و بوليوي با هدف بررسي طرح هاي همکاري دو کشور ، گفت: ايران و بوليوي به عنوان دو کشور با ذخاير عظيم گازي در خاورميانه و آمريکاي لاتين مي توانند همکاري هاي خود را در اين عرصه نيز گسترش دهند.
روحاني اظهار کرد: ايران از يک‌سو در بخش کشف، استخراج و پالايشگاه‌هاي شيرين‌کننده گاز و از سوي ديگر در بخش صنايع پايين دستي همانند پتروشيمي پيشرفت‌ها و دستاوردهاي ارزشمندي کسب کرده است که در همه اين عرصه‌ها، متخصصان ايراني آماده کمک به بوليوي و اجراي طرح‌هاي توسعه‌‌اي در اين کشور هستند.
رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مواضع مشترک ايران و بوليوي در برابر استکبار، گفت: آمريکايي‌ها هر روز طرح و نقشه جديدي عليه کشورهاي در حال رشد طراحي مي کنند که البته همواره نيز با شکست مواجه مي شوند. در منطقه ما باوجودي که مي خواستند از تروريسم استفاده ابزاري کنند اما ملت‌هاي منطقه بويژه ملتهاي عراق و سوريه، در حال شکست تروريسم هستند و عمر تروريست‌ها در حال پايان است.
روحاني با بيان اين که آمريکايي ها در 39 سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي در ايران، هر روز توطئه اي عليه ما طراحي کرده‌اند اما هيچ وقت هم موفق نشده‌اند، گفت: قدرت اصلي ايران اسلامي، مردم ما هستند و وقتي ملتي متحد بوده و به رهبران خود اعتماد داشته باشد، هيچ قدرتي قادر به شکست آن کشور نيست.
رييس‌جمهور اظهار کرد: آنها هر روز توطئه مي‌کنند و ما هم بايد هر روز روابط خود را مستحکم‌تر سازيم و اميدوارم شرايطي که امروز در خاورميانه و آمريکاي لاتين وجود دارد، هر چه زودتر پشت سر گذاشته شود.
روحاني با بيان اين که آمريکايي‌ها به هيچ يک از تعهدات بين المللي خود متعهد نيستند، گفت: امروز شاهديد که آمريکايي ها قراردادهاي خود با کوبا و ديگر کشورها را يکي پس از ديگري زير پا مي گذارند و درباره توافق هسته اي نيز به دنبال بهانه تراشي هستند و دنيا اکنون آنچه را که ايران پيوسته تکرار مي کرد که آمريکا قابل اعتماد نيست، شاهد است.
رييس‌جمهور بوليوي نيز در اين ديدار از ايران به عنوان يک کشور دوست نام برد و تاکيد کرد: بوليوي مصمم به توسعه و تعميق همکاري هاي خود با جمهوري اسلامي ايران در همه عرصه ها است.
مورالس با تکرار دعوت خود از روحاني براي شرکت در اجلاس سران کشورهاي توليد کننده گاز در کشورش گفت: حضور شما در اجلاس اوپک گازي، حاوي اين پيام بسيار مهم خواهد بود که دوستان مستقل در کنار هم هستند و نيز نشانگر تقويت همکاري هاي تنگاتنک ايران و بوليوي است.
وي همچنين با قدرداني از فعاليت و دستاوردهاي شرکتهاي ايراني در بوليوي تصريح کرد: ما از حضور و فعاليت شرکتهاي ايراني براي کمک به توسعه صنايع پتروشيمي و پايين دستي استقبال مي کنيم.
رييس جمهور بوليوي همچنين به تشريح سياستهاي خصمانه آمريکا در جهان بويژه در آمريکاي لاتين پرداخت و با بيان اينکه استکبار به دنبال جدايي ملت هاي همسو است، گفت: کشورهاي مستقل جهان در شرايط کنوني جهان بايد پيش از پيش به يکديگر نزديک شده و متحد عمل کنند.

ديدار وزراي خارجه ايران و انگليس در نيويورک/ جانسون: قاطعانه از برجام حمايت مي‌کنيم

photo_2017-09-19_07-10-10.jpgphoto_2017-09-19_07-10-10.jpg

جانسون: قاطعانه از برجام حمايت مي‌کنيم
وزيران امور خارجه ايران و انگليس بعد از ظهر روز دوشنبه به وقت محلي در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورک با يکديگر ديدار و گفت‌وگو کردند.
در اين ديدار طرفين ضمن تأکيد بر گسترش روابط دو کشور، در خصوص مسائل مختلف در روابط دوجانبه از جمله روابط بانکي‌ و مناسبات کنسولي گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.
بوريس جانسون، وزير امور خارجه انگليس با بيان اين که لندن از برجام قاطعانه حمايت مي‌کند، بر لزوم حفظ و اجراي آن تأکيد کرد.
مسائل منطقه‌اي از جمله عراق، سوريه، يمن، بحرين و افغانستان نيز از ديگر محورهاي گفت‌وگوهاي دو وزير خارجه بود که طي آن بر لزوم توقف خشونت‌ها در اين‌ مناطق و انجام گفت‌وگو براي پايان دادن به تنش‌ها و اختلافات تأکيد شد.


صالحي با آمانو ديدار کرد

علي اکبر صالحي هم‌چنين پيش از اين ديدار با همتايان فرانسوي، چيني و روسي خود در حاشيه کنفرانس سالانه آژانس ديدار کرد.رييس سازمان انرژي اتمي در سخنان خود در کنفرانس سالانه آژانس گفت: فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران در نهايت شفافيت شامل بازرسي‌هاي متعدد و دسترسي تکميلي به سايت‌هاي هسته‌اي کشور انجام مي‌گيرد.
وي تاکيد کرد: همه طرف‌هاي توافق هسته‌اي بايد انسجام آن را حفظ کرده و به آن متعهد باشند. همه طرف‌ها بدون استثنا، بايد در اين زمينه پاسخگو بوده و هر يک از طرف‌ها بايد صادقانه به تعهدات خود پايبند باشد تا اين توافق، بي‌عيب، در مسير درست و عملياتي باقي بماند.
صالحي گفت: هر عمل يا اقدامي که مفاد توافق هسته‌اي را به هر بهانه يا انگيزه‌هاي سياسي و فردي تضعيف يا خنثي کند، قطعاً اين دستاورد تاريخي را نه تنها به ضرر طرف‌هاي آن بلکه در واقع به زيان همه جامعه بين‌الملل سست ساخته و به خطر مي‌اندازد.
رييس سازمان انرژي اتمي هم‌چنين با اشاره به تحرک جديد آمريکا در آژانس که با درخواست‌هاي عجيب و غيرقابل توجيه در مورد راستي‌آزمايي برنامه‌ صرفا" صلح‌آميز کشور، فراتر از توافق برجام و مذاکرات جمعي آن و مفاد دقيقا" تعريف شده‌اش مطرح شده است، اظهار کرد: نگرش آشکارا خصمانه دولت آمريکا و نيز سياست‌هاي تخريبي و اقداماتي که با هدف تضعيف توافق هسته‌اي و جلوگيري از منافع مشروع ايران از اجراي کامل و بدون محدوديت آن صورت مي‌پذيرد، مخالف متن و روح برجام است.
وي تاکيد کرد: اطمينان داريم که آژانس و همچنين مديرکل آن، در مقابل چنين درخواست‌هاي غير قابل قبولي مقاومت خواهند کرد و به اجراي نقش نظارتي فني آژانس به صورتي عيني، عادلانه و بي‌طرفانه شامل حفاظت از اطلاعات حساس فني و صنعتي حاصله از بازرسي‌ها ادامه خواهند داد. موفقيت آژانس در اين چالش مهم و حياتي به نفع همگان خواهد بود و موجب افزايش اعتبار بين‌المللي اين نهاد خواهد شد. همکاري جدي و فعال ساير طرفين توافق و در مقياس وسيع تر اعضاي آژانس در واقع مساعدتي مثبت به اين هدف خواهد بود.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/79860/ديدار هاي مهم حسن روحاني ،ظريف و صالحي در نيويورک- عکس
بستن   چاپ