8 حقيقت در مورد بازي چالش نهنگ آبي
جمعه 24 شهريور 1396 - 9:06:08 AM
چه خبر - حقايقي درباره چالش نهنگ آبي

چالش نهنگ آبي يک بازي جديد نيست و ظهور آن به سال 2013 برمي‌گردد، اما در اين چهار سال هيچ‌وقت همچون چند هفته گذشته به موضوعي داغ تبديل نشده بود. افزايش تعداد قربانيان در چند کشور همچون هند سبب شد زنگ خطر امکان گسترش آن به ساير کشورها به صدا در بيايد. خوشبختانه در کشور ما، آگاهي کاربران سبب شد هيچ‌کس به دام بازي نهنگ آبي نيفتد.
حقيقت #اول# نام «نهنگ آبي» به خاطر رفتار شبيه به خودکشي اين حيوان عظيم‌الجثه به آن اطلاق شده است. يکي از اتفاقات بسيار اعجاب‌آور طبيعت که هنوز پرسش‌هاي بي‌جوابي درباره آن وجود دارند، پديده به خشکي نشستن نهنگ‌هاي آبي است که نشان از خودکشي آن‌ها دارد.

حقيقت #دوم# بر اساس گزاش‌ها، شروع بازي در سال 2013 و از روسيه بوده است. عبارت “F57” که در برخي از بخش‌هاي بازي ديده مي‌شود، يکي از نام‌هاي گروهي با نام «گروه مرگ» در شبکه اجتماعي روسي زبان VKontakte است. اکنون اين گروه در چندين کشور ديگر دنيا نيز پراکنده شده است.


حقيقت #سوم# چالش نهنگ آبي يک نرم افزار و اپليکيشن قابل دانلود نيست. همانطور که از نام آن پيداست، با يک چالش رو به رو هستيم که متاسفانه افراد داراي مشکلات روحي و رواني همچون مازوخيسم (خودآزاري) و يا افسردگي حاد را درگير خود مي‌کند.

در واقع همانند چالش سطل آب يخ که چند سال قبل شديدا محبوب شد، اين بازي نيز به شبکه‌هاي اجتماعي وارد شده و افراد مستعد را به چالش فرا مي‌خواند. به همين دليل اغلب نوجوانان که دوست دارند خودشان را به ديگران و مخصوصا خودشان ثابت کنند، براي اثبات نترس بودن وارد آن مي‌شوند.

حقيقت #چهارم# در چالش نهنگ آبي طي 50 روز، 50 وظيفه به کاربر محول مي‌شوند. اگر کاربر بعد از اتمام هر مورد، از نتيجه کار عکس نگرفته و براي اصطلاحا مدير بازي ارسال نکند، مجوز دسترسي به ساير مراحل را پيدا نمي‌کند.

حقيقت #پنجم# در آخرين مرحله چالش نهنگ آبي کاربر مجبور به خودکشي مي‌شود. تمامي مراحل توسط يک مدير دنبال شده و از برآورده شدن آن‌ها اطمينان حاصل مي‌شود. اعمال بازي شامل ديدن فيلم‌هاي ترسناک، گوشي دادن به موسيقي‌هاي وحشتناک و لطمه زدن به اعضا و جوارح خود همچون بريدن لب و حک کردن يک شکل بر روي بازو است.

حقيقت #ششم# فيليپ بوکين (Philipp Budeikin) يک دانشجوي روان‌شناسي بود که از دانشگاه اخراج شد. وي ادعاي ساخت بازي چالش نهنگ آبي را مطرح کرده است. طبق اخبار، نخستين خودکشي به خاطر چالش نهنگ آبي در سال 2015 اتفاق افتاد.

حقيقت #هفتم# اين فرد گفته هدفش از ايجاد بازي چالش نهنگ آبي، تميز کردن جامعه با مجبور کردن افراد بدون فايده براي آن به خودکشي بوده است.

حقيقت #هشتم# در سال 2016 و در روسيه، بازي نهنگ آبي شديدا بين نوجوانان به محبوبيت رسيد و سبب شد چندين خودکشي غير مرتبط با آن نيز گزارش شود. البته اين محبوبيت زماني زياد شد که يک خبرنگار، با تهيه يک مطلب جنجالي، چندين خودکشي‌ غير مرتبط را به چالش نهنگ آبي ارتباط داد.
بازي‌هاي کامپيوتري زيادي وجود دارند که سبب ترشح آدرنالين در بدن مي‌شوند. اجراي برخي از آن‌ها با استفاده از هدست واقعيت مجازي حتي تبديل به تجربه‌اي وصف‌نشدني مي‌شود. البته، خوشبختانه چالش نهنگ آبي در ايران در دسترس نيست، اما توصيه ما براي بيرون آوردن شما از فکر دستيابي به آن است.


منبع: jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/79540/8 حقيقت در مورد بازي چالش نهنگ آبي
بستن   چاپ