در جشن خانه سينما چرا فروشنده جايزه گرفت و ماجراي نيمروز نه؟
پنجشنبه 23 شهريور 1396 - 2:08:03 PM
چه خبر - حمله تند کيهان به نتايج داوري جشن خانه سينما

«انستيتو فيلم دوحه» متعلق به خواهر امير قطر که کشورش يکي از حاميان اصلي گروه‌هاي تکفيري از جمله گروهک تروريستي داعش به حساب مي‌آيد علاوه بر حمايت مالي از فيلم «فروشنده»، سازنده آن يعني اصغر فرهادي را براي يک دوره تدريس سينما در قطر به استخدام خود درآورده است.
کمپاني «ممنتو» نيز از استوديوهاي فرانسوي وابسته به اتحاديه اروپاست که طي اين سال‌ها همواره در جبهه دشمني با مردم و انقلاب ايران قرار داشته و از حاميان اصلي رژيم صدام در تجاوز به ميهن اسلامي و همچنين گروهک تروريستي منافقين به شمار آمده که بيش از 17 هزار تن از مردم بيگناه اين سرزمين را به شهادت رساندند. قابل توجه اينکه اتحاديه اروپا و کمپاني «ممنتو» تهيه‌کنندگي فيلم تازه فرهادي را نيز برعهده ‌دارند که در حال فيلمبرداري در اسپانياست.
اما نکته ديگر اينکه در جشن نوزدهم خانه سينما، فيلم تحسين شده «ماجراي نيمروز» حتي يک جايزه نيز کسب نکرد. اين در حالي است که فيلم ياد شده، علاوه بر تقدير و تجليل از سوي اغلب کارشناسان و محافل سينمايي داخلي با هر عقيده و نگرش و در جناح‌هاي مختلف، حتي معاندان و دشمنان ملت ايران را علي‌رغم هجمه بي‌حد و حصر به محتواي آن به لحاظ قوت ساختار سينمايي وادار به اعتراف نموده بود!
زمزمه تحريم اعطاي جايزه به فيلم «ماجراي نيمروز» که به افشاي جنايات سازمان منافقين اختصاص داشت از زمان جشنواره سي و پنجم فيلم فجر آغاز شد که گويا داوران دو تابعيتي بخش مسابقه اصلي اين جشنواره، از ترس برخوردهاي خارجي قصد داشتند در هيچ رشته‌اي به فيلم ياد شده جايزه ندهند و از همين روي فيلم «ماجراي نيمروز» را در اغلب بخش‌هاي اصلي جشنواره فوق حتي نامزد دريافت جايزه هم نکردند! اما «ماجراي نيمروز» پس از کسب آراي تماشاگران به عنوان محبوبترين فيلم، همچنين جايزه ملي از سوي سازمان سينمايي را نيز دريافت کرد.
هجمه افسارگسيخته چندماه اخير رسانه‌هاي معلوم الحال بيگانه و کانون‌هاي وابسته به گروهک تروريستي منافقين به فيلم «ماجراي نيمروز»، متاسفانه برخي محافل داخلي را نيز همراه ساخت تا اينکه ابتدا در مراسم منتقدان همين محافل را به خاطر خودداري از اعطاي جايزه به «ماجراي نيمروز»، به ورطه يک بي‌ادبي تاريخي در مراسمي اين‌چنين کشانيد و بالاخره در جشن خانه سينما، فيلم ياد شده عليرغم هشت مورد نامزدي، حتي يک جايزه هم دريافت نکرد!
به جز اين‌که فيلم‌هاي انقلابي و مردمي همچون «ويلايي‌ها» و «بيست و يک روز بعد» و حتي انيميشن‌هاي فوق العاده‌اي مانند «فهرست مقدس» و «رهايي از بهشت» و همچنين مستندهايي مثل «شب‌نامه» و «فروشنده» و «پرزيدنت، آکتور سينما» جايي در ميان برگزيدگان اين جشن نداشتند، اما سرازير کردن خيل جوايز اصلي به سوي فيلمي که به طور علني از سوي محافل حامي تروريست‌ها توليد شده و تحريم فيلم ديگري که آشکارا يکي از سياه‌کارترين گروهک‌هاي تروريستي تاريخ معاصر را به چالش کشيده، چه معنا و مفهومي به جز اشتراک نظر جشن خانه سينما با گروه‌ها و جريان‌هاي تروريستي بين‌المللي مي‌تواند داشته باشد؟

گردآروي:
منبع: روزنامه کيهان

http://www.CheKhabar.ir/News/79520/در جشن خانه سينما چرا فروشنده جايزه گرفت و ماجراي نيمروز نه؟
بستن   چاپ