خستگي تان را با خوردن اين مواد غذايي به راحتي رفع کنيد!!
شنبه 18 شهريور 1396 - 1:05:53 PM
چه خبر - از بين بردن خستگي با خوردن چند ماده غذايي

احساس خستگي در زمان هاي خاصي از روز به ويژه زمان بيدار شدن از خواب صبحگاهي يا پايان يک روز طولاني طبيعي است اما خستگي مداوم بخصوص بعد از مصرف برخي مواد غذايي مي تواند نشانه اي از يک رژيم نامناسب باشد.

شما علاوه بر کربوهيدرات ها، پروتئين و چربي هاي سالم نياز به مواد مغذي خاصي داريد تا با گنجاندن آنها در وعده هاي اصلي و ميان وعده ها، به حفظ ساعات مفيد بيداري و کاهش خستگي کمک کنيد.

دانه هاي کامل

دانه هاي کامل مانند جو، کوينولا، برنج قهوه اي و ... از بهترين منابع کربوهيدرات هاي پيچيده اي هستند که به آرامي مي سوزند و به حفظ سطح قند خون کمک مي کنند. دانه هاي کامل منبع غني از فيبر هستند و به افزايش انرژي روزانه و احساس سيري طولاني مدت نيز کمک مي کنند.

آجيل

نه تنها يک ميان وعده سالم و ساده براي حفظ سلامت پوست است بلکه مي تواند به مبارزه با احساس خستگي نيز کمک کند. آجيل منبع غني از چربي هاي غير اشباع است که منجر به افزايش انرژي و تمرکز در طول روز مي شود. بادام، بادام زميني، قندق و گردو سرشار از پروتئين هستند و به تنظيم انرژي آزاد شده توسط چربي ها و کربوهيدرات ها کمک مي کنند. اسيد آمينه هاي موجود در آجيل به افزايش سطح انتقال دهنده هاي عصبي کمک کرده و خود باعث افزايش خلق مي شود.

لوبيا و عدس

کمبود آهن خود از علل شايع خستگي مداوم است. همانطور که آهن براي حمل اکسيژن به سراسر بدن از طريق گلبول هاي قرمز ضروري است، سطح پايين آن مي تواند منجر به خستگي و اختلال در عملکرد ذهني و فيزيکي شود. لوبيا و عدس هر دو منبع غني از آهن هستند. به عنوان مثال يک فنجان لوبيا 8,8 ميلي گرم آهن دارد و اين ميزان در عدس 6.6 ميلي گرم است.

زغال اخته

فقط يک فنجان از اين ميوه 14 درصد از ميزان نياز شما به فيبر را در طول روز تامين مي کند و تامين کننده 25 درصد از نياز شما به ويتامين ث است. زعال اخته سرشار از آنتي اکسيدان ها براي حفظ عملکرد مغز و افزايش سطح انرژي است. شما مي توانيد ميوه هاي خانواده توت را همراه با بشقابي از غلات و ماست براي مبارزه با خستگي در طول روز استفاده کنيد.

اسفناج

دلايل کافي براي خوردن روزانه اين سبزي وجود دارد که يکي از آنها مبارزه با خستگي است. اسفناج غني از منيزيم است؛ ماده معدني که براي توليد مولکولي به نام آدنوزين تري فسفات که در نهايت به انرژي تبديل مي شود، ضروري است. اسفناج همچنين منبع غني از پتاسيم است و از آنجايي که اين ماده معدني به انتقال مواد مغذي به سلول ها کمک مي کند، کمبود آن مي تواند منجر به ضعف و خستگي عضلاني گردد.

دانه هاي چيا

دانه هاي چيا اگرچه بسيار کوچک اما توانا هستند. اين دانه ها غني از اسيدهاي چرب امگا 3، کربوهيدرات ها، پروتئين، فيبر، آنتي اکسيدان ها و در نهايت تقويت کننده انرژي هستند. دانه هاي چيا حاوي ويتامين ب و کلسيم براي جلوگيري از استرس هستند؛ عاملي که خستگي را چند برابر مي کند.


منبع : آواي سلامت

http://www.CheKhabar.ir/News/79163/خستگي تان را با خوردن اين مواد غذايي به راحتي رفع کنيد!!
بستن   چاپ