دلايلي براي افزايش مصرف هندوانه
جمعه 3 شهريور 1396 - 12:16:22 PM
چه خبر -

چرا بايد بيشتر هدوانه بخوريم

به گزارش "care2"، هندوانه گزينه اي عالي براي فرونشاندن تشنگي و تامين آب مورد نياز بدن است. با انتخاب هندوانه هاي قرمز از بيشترين ميزان مواد مغذي، مانند ليکوپن و فلاونوئيدها، بهره خواهيد برد.

همچنين، توجه داشته باشيد مواد مغذي هندوانه هايي که به تازگي برداشت شده اند کمترين ميزان تخريب را تجربه کرده و هرچه هندوانه مدت زمان بيشتري نگهداري شود از ارزش غذايي آن کاسته مي شود. در ادامه 11 دليل براي مصرف هرچه بيشتر هندوانه ارائه شده اند.

1. هندوانه يکي از بهترين منابع براي ماده مغذي ليکوپن است، که در مواد غذايي مانند هندوانه، گوجه فرنگي، توت فرنگي و گريپ فروت صورتي يافت مي شود و رنگ قرمز-صورتي را به آنها مي بخشد. مطالعات بسياري نشان داده اند که مصرف ليکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان مرتبط است.

2. هندوانه ممکن است عملکردي فراتر از تحريک جوانه هاي چشايي داشته باشد. مجموعه اي از مواد تشکيل دهنده در هندوانه مي توانند رگ هاي خوني را تحريک کرده و بر همين اساس، ممکن است ميل جنسي را افزايش دهند.

3. ليکوپن که در هندوانه يافت مي شود با کاهش خطر ابتلا به بيماري قلبي، تصلب شرايين، و فشار خون بالا نيز پيوند خورده است.

4. هندوانه حاوي يک ماده مغذي به نام سيترولين است، که طي روند تبديل به اسيد آمينه آرژينين، به پيشگيري از تجمع چربي در سلول ها کمک مي کند. سيترولين خواص دوستدار قلب هندوانه را نيز تقويت مي کند.

5. طي روند تبديل به آرژينين، ذخاير اکسيد نيتريک بدن افزايش مي يابند. اکسيد نيتريک به آرامش رگ هاي خوني و افزايش جريان خون کمک مي کند، که هر چه بيشتر توانايي هندوانه در کاهش آنژين، فشار خون بالا و بيماري قلبي را افزايش مي دهد.

6. هندوانه حاوي ترکيباتي به نام فلاونوئيدها است. کاروتنوئيدها و تري‌ترپنوئيدها، همگي داراي قابليت هاي آنتي اکسيداني قوي هستند و از اين رو، راديکال هاي آزاد مضر در بدن را پيش از اين که پيري و ابتلا به بيماري را تسريع کنند، از بين مي برند.

7. هندوانه از محتواي بالاي گلوتاتيون سود مي برد، که يک ماده مغذي مهم براي سلامت کبد است.

8. هندوانه که در فرونشاندن تشنگي موثر عمل مي کند، از محتواي بالاي بتا کاروتن نيز سود مي برد، که براي بهره‌مندي از پوستي سالم به اندازه ويتامين C تقويت کننده سيستم ايمني ضروري است.

9. توانايي هندوانه در افزايش سطوح آرژينين اين امکان را فراهم مي کند تا آمونياک و ديگر ترکيبات سمي از بدن حذف شوند.

10. حدود 92 درصد هندوانه از آب تشکيل شده است و از اين رو، منبعي عالي براي پيشگيري از کم آبي بدن و تامين آب مورد نياز سلول ها محسوب مي شود.

11. به واسطه محتواي بالاي آنتي اکسيدان ها و مواد مغذي ديگر، هندوانه داراي اثرات ضد التهابي در بدن است که با در نظر گرفتن بيماري هاي مزمن جدي، مانند ورم مفاصل و سرطان که با التهاب در بدن پيوند خورده اند، اهميت خود را بيش از پيش نشان مي دهد.



منبع: salamaneh.com


http://www.CheKhabar.ir/News/77158/دلايلي براي افزايش مصرف هندوانه
بستن   چاپ