در فريز کردن مواد غذايي مراقب اين اشتباهات باشيد
يکشنبه 29 مرداد 1396 - 1:21:00 PM
چه خبر - اشتباهاتي در فريز کردن مواد غذاييهمه سبزي ها براي فريز کردن مناسب نيست

سبزي هاي نرم و لطيفي مانند کاهو هنگامي که فريز شود خراب مي شود و خواص غذايي خود را از دست مي دهد.

سس ها را فريز نکنيد

سس هاي کرمي نيز داخل فريزر به اصطلاح بريده و غيرقابل استفاده مي شود.

قهوه را فريز نکنيد

قهوه را هم نبايد در فريزر گذاشت؛ به ويژه قهوه تيره.

فريز کردن تخم مرغ ممنوع

يکي ديگر از مواد غذايي که نبايد در فريزر نگهداري شود، تخم مرغ است.

غذاها را نبايد براي مدت نامحدود داخل فريزر نگهداري کرد

به ويژه انواع سوپ، غذاهاي آب پز، گوشت پخته، غذاهاي استيکي و برشته شده .

فريز کردن، تمام باکتري ها را نمي کشد

غذاهاي فريز شده باکتري ها را غيرفعال مي کند اما آن ها را از بين نمي برد. به بيان ديگر اگر غذاي آلوده داخل فريزر قرار بگيرد، مضر باقي مي ماند و فقط باکتري هاي آن غيرفعال مي شود.

اگر گوشتي که طبخ نشده بارها بيرون از فريزر قرار بگيرد و يخ آن باز شود، خاصيت خود را به کلي از دست مي دهد.

فريزر بهترين جا براي نگهداري طولاني مدت غذا نيست.

دما در فريزر نيز هر زمان که در آن باز و بسته مي شود، تغيير مي کند. بنابراين در  فريزر را فقط در مواقع ضروري باز کنيد.

 

 



منبع : khorasannews.com

 

http://www.CheKhabar.ir/News/76814/در فريز کردن مواد غذايي مراقب اين اشتباهات باشيد
بستن   چاپ