بدترين و بهترين شکلات تلخ هاي موجود در بازار
يکشنبه 22 مرداد 1396 - 4:01:23 AM
چه خبر -

حتما شما هم تا به حال مطالب زيادي در مورد منافع مصرف شکلات تلخ خوانده ايد. ما در اين مقاله راهنماي کاملي براي مصرف شکلات در اختيار شما قرار مي دهيم تا بدانيد کدام شکلات ها بيشترين نقش موثر در کمک به سلامت را دارند و کداميک فقط باعث چاق تر شدن شما مي شوند.

شکلات فقط براي کاهش ولع شما به مصرف قند مفيد نيست. شکلات تلخ سرشار از مواد مغذي، نظير چربي هاي سالم، آهن، منيزيم و يک گروه خاص از آنتي اکسيدان هايي که با راديکال هاي آزاد مبارزه مي کنند به نام فلاونول، است. اين ترکيبات در کنار کافئين موجود در کاکائو جريان خون به مغز را افزايش داده و عملکرد شناختي را بهبود مي بخشند و به نوعي غذاي مغز محسوب مي شوند. به علاوه، از آن جايي که شکلات از دانه هاي تخمير شده کاکائو تهيه شده، منبع غني از پروبيوتيک ها و پري بيوتيک هاست، منبع غذايي و باکتري هايي که در کنار هم مي توانند تعادل روده هاي آسيب ديده در ساليان متمادي به خاطر رژيم غذايي با قند و چربي بالا را باز گردانند.

بر اساس مطالعات منتشر شده در مجله هاي تغذيه و سن از مجله هاي انگليسي، مشخص شده که شکلات به کاهش فشار خون و بهبود مشخصات کلسترول و کاهش خطر بيماري هاي قلبي تا 31 درصد کمک مي کند. يک اخطار؟ تنها بار هاي شکلاتي خاص مي توانند به کاهش چربي شکم و بهبود سلامت قلب کمک کنند.

به گفته دکتر نيکا گلدبرگ (Nieca Goldberg) کارديولوژيست و مدير مرکز بهداشتي زنان در مرکز پزشکي Joan H. Tisch، تحقيقات هنوز در مورد تاثيرات شکلات تلخ روي قلب و تاثير آن روي سلامت کلي بدن ادامه دارد، ولي شواهدي وجود دارد که نشان مي دهد، شکلات به دليل آنتي اکسيدان هاي موجود در آن مي تواند به عنوان بخشي از يک رژيم غذايي سالم مورد استفاده قرار بگيرد.

او مي گويد: من به بيمارانم توضيه مي کنم که مصرف روزانه يک اونس ( 28 گرم ) شکلات مي تواند به سلامت کلي بدنشان کمک کند. شکلات را مي توان به عنوان بخشي از رژيم غذايي متعادل سرشار از ميوه ها، سبزيجات و غلات کامل استفاده کرد، به خصوص که جلوي ولع بيشتر به خوردن را مي گيرد. با اين حال، بايد به خاطر داشته باشيد که مصرف بيشتر به معني بهتر بودن نيست و حواستان به مقدار مصرف تان باشد.

براي انتخاب شکلات مناسب و کنار گذاشتن انواعي که بيش از حد فراوري شده اند و فاقد مواد مغذي هستند، مي توانيد اين مقاله را مطالعه کنيد تا بتوانيد تشخيص دهيد که بهترين شکلات براي شکم، قلب و جوانه هاي چشايي شما کدام است. مطمئن شويد شکلاتي که انتخاب مي کنيد، حداقل 70 درصد کاکائو ( حبه کاکائوي غني از فلاونول) داشته باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 دليل مهم براي خوردن شکلات تلخ

بدترين شکلات هاي تلخ1. شکلات تلخ رويال کدبري (Cadbury Royal Dark)

شکلات تلخ رويال کدبريشکلات تلخ رويال کدبري

هر 1 اونس ( 5 تکه يا يک چهارم بار ): 145 کالري، 9 گرم چربي ( 6 گرم چربي اشباع )، 16.5 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 14.5 گرم شکر، 1.5 گرم پروتئين.

کدبري براي بازاريابي اين شکلات کار فوق العاده اي انجام داده و مصرف کنندگان بازار را به خوبي گمراه کرده است، اين شرکت ادعا مي کند که اين شکلات خالص، 100 درصد کم شيرين و 100 درصد خوشمزه است. درست مثل اين است که بگوييد يک بسته سس گواکاموله، حاوي 100 درصد گواکاموله است، نه 80 درصد آووکادو، 10 درصد گشنيز، 5 درصد پياز و 5 درصد ليمو.

ممکن است که اين شکلات يک شکلات کاملا نيمه شيرين باشد که البته حاوي مقدار زيادي شکر ( حدود 15 گرم در 1 اونس )، چربي شير، طعم دهنده مصنوعي و ليستين سويا است.

2. ليندت چيلي، شکلات تلخ عالي (Lindt Chili)

ليندت چيلي، شکلات تلخ عالي ليندت چيلي، شکلات تلخ عالي

هر 1 اونس ( حدود 3 تکه يا يک چهارم بار ): 135 کالري، 9 گرم چربي ( 5 گرم چربي اشباع )، 17 گرم کربوهيدرات، 0 گرم فيبر، 13.5 گرم شکر، 1.5 گرم پروتئين.

اجازه ندهيد اسم اين شکلات فريبتان دهد و تصور کنيد که باعث افزايش متابوليسم تان مي شود. مطئنا در اين شکلات مقداري عصاره چيلي وجود دارد( که خوانندگان ما مي دانند حاوي ترکيبي به نام کپسايسين (capsaicin) است که متابوليسم بدن را افزايش مي دهد)، ولي مقدار شکر موجود در اين شکلات بيشتر از آني است که براي بدن مفيد باشد. شکر سطح گلوکز خون شما را بالا برده و خيلي سريع جذب سيستم بدن مي شود، انگار يک سطل آب روي کوره سوخت کالري داخلي بدن تان ريخته باشيد.

3. شکلات تلخ 54 درصد ارگانيک پرتقالي نيومن اون (Newman`s Own Organics Orange 54% Dark)

شکلات تلخ 54 درصد ارگانيک پرتقالي نيومن اونشکلات تلخ 54 درصد ارگانيک پرتقالي نيومن اون

هر 1 اونس ( حدود يک سوم بار ): 141 کالري، 10 گرم چربي ( 6 گرم چربي اشباع )، 16 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 12 گرم شکر، 1 گرم پروتئين.

اجازه ندهيد که ادعاي ارگانيک که همه جاي بسته بندي را پر کرده، دليل خريد شما باشد. Newman`s Own به جاي اضافه کردن کره کاکائوي بيشتر براي صاف کردن و ضخيم کردن شکلات از روغن ارگانيک سويا استفاده کرده است که نسبت امگا 6 به امگا 3 آن 7.5:1 است، و اين نسبت يعني حاوي اسيدهاي چربي است که مي تواند باعث افزايش وزن شود.

4. ترافل شکلات تلخ ليندور ليندنت (Lindt Lindor Dark Chocolate Truffles)

ترافل شکلات تلخ ليندور ليندنتترافل شکلات تلخ ليندور ليندنت

هر 1.3 اونس ( 3 ترافل ): 230 کالري، 19 گرم چربي ( 13 گرم چربي اشباع )، 15 گرم کربوهيدرات، 1 گرم فيبر، 13 گرم شکر، 2 گرم پروتئين.

مطمئنا ليندت از کمي کره کاکائو براي دستور ترافل خود استفاده کرده است، ولي روغن دانه نخل هم در شکلاتشان وجود دارد، که خبري بد براي سلامتي و برنامه کاهش وزن شماست. کاسي بجورک (Cassie Bjork) متخصص تغذيه، توضيح مي دهد: اسيد استئاريک (stearic acid) موجود در کره کاکائو با التهاب مبارزه مي کند و جلوي گرسنگي را مي گيرد. ولي روغن دانه نخل که فراوري زيادي شده باعث ايجاد التهاب شده و به سرعت از دستگاه گوارش عبور مي کند، بنابراين نمي توانيد از مزاياي کاکائوي موجود در اين ترافل به اندازه کافي بهره مند شويد. دليلش اين است که اين روغن 80 درصد چربي اشباع دارد که براي ايجاد التهاب در دوزهاي بالا مشهور است.

5. شکلات تلخ نعنايي بدون قند راسل استور (Russell Stover Sugar Free Dark Chocolate Mint)

شکلات تلخ نعنايي بدون قند راسل استور شکلات تلخ نعنايي بدون قند راسل استور

هر 1 اونس ( يک سوم بار ): 140 کالري، 11 گرم چربي ( 6.5 گرم چربي اشباع )، 6.5 ميلي گرم سديم، 15 گرم کربوهيدرات، 0 گرم فيبر، 0 گرم قند، 12.5 گرم الکل شکر، 2 گرم پروتئين.

با توجه به دستورالعمل هاي جديد رژيم غذايي USDA، براي حفظ سلامت نبايد روزانه بيش از 50 گرم شکر مصرف کنيم. بنابراين کاملا قابل درک است که بخواهيد در مورد ميلتان به شيريني جات حساس باشيد و فقط از خوردني هاي شيرين بدون شکر استفاده نکنيد. کارخانه هايي مثل Russell Stover به جاي شکر از شيرين کننده هاي مصنوعي مثل اسپلندا (Splenda) و الکل هاي شکر مثل مالتيتول (maltitol) استفاده مي کنند که که اگر زياد مصرف شوند مي توانند اثر ملين داشته باشند. اگر دنبال جايگزيني براي آرام کردن جوانه هاي چشايي خود هستيد و نمي خواهيد زياد دستشويي برويد بهتر است مصرف اين شکلات را کنار بگذاريد.

6. شکلات تلخ ارگانيک 55% پاسچا (55% Pascha Organic Dark Chocolate)

شکلات تلخ ارگانيک 55% پاسچاشکلات تلخ ارگانيک 55% پاسچا

هر 1 اونس ( حدود 7 تکه ): 162 کالري، 10.8 گرم چربي ( 6.1 گرم چربي اشباع)، 14.9 گرم کربوهيدرات، 1.4 گرم فيبر ، 128 گرم شکر، 1.4 گرم پروتئين.

مطمئنا اين شکلات از نظر USDA، ارگانيک است، داراي گواهي fair-trade، تاييد عدم اصلاح ژنتيکي non-GMO و گياهي است، ولي اجازه ندهيد اين کلمات پر از ادعا ي روي بسته بندي شما را فريب دهد و از حقيقت دور کند.

حقيقت اين است که: بخش عمده اي از اين شکلات را شکر تشکيل داده نه کاکائويي که با سرطان مبارزه مي کند و فعاليت مغز را بهبود مي بخشد. اين شکلات را کنار بگذاريد، البته اين نتيجه گيري به اين معنا نيست که تمام شکلات بارهاي Pascha از مقبوليت مجاز برخوردار نيستند. گزينه هاي با درصد بالاتر کاکائو از جمه 70% و 85% جزو بهترين هاي بازار هستند.

7. شکلات تلخ نرم و لطيف تک بار داو (Dove Silky Smooth Dark Chocolate Singles Bar)

شکلات تلخ نرم و لطيف تک بار داوشکلات تلخ نرم و لطيف تک بار داو

هر 1 اونس ( حدود سه چهارم بار ): 153 کالري، 9 گرم چربي ( 5.5 گرم چربي اشباع )، 17 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 13 گرم شکر، 1.4 گرم پروتئين.

داو ادعا مي کند که اين بارها را از کاکائو با بهترين کيفيت درست مي کند، ولي فريب نخوريد! در واقع، کاکائويي که در اين بارها استفاده مي شود هر چيزي هست به جز با کيفيت. علتش هم پردازش قليايي آن است، فرايندي که کيفيت و کميت فلاونول ها و آنتي اکسيدان هاي موجود در کاکائو که با بيماري هاي قلبي عروقي و سرطان مقابله مي کنند را کاهش مي دهد.

از آن بدتر اين که: اين بارهاي شکلاتي حاوي طعم دهنده هاي مصنوعي و ترکيبات شيميايي هستند که بر اساس گفته محققان، به علت عدم تطابق با سيستم ايمني بدن باعث افزايش سطح شاخص هاي التهابي مي شوند.

8. شکلات تلخ ام اند ام (Dark Chocolate M&Ms)

شکلات تلخ ام اند امشکلات تلخ ام اند ام

هر 1 اونس (حدود نصف بسته): 142 کالري، 6.5 گرم چربي ( 4 گرم چربي اشباع )، 19.5 گرم کربوهيدرات، 1 گرم فيبر، 16 گرم شکر، 1 گرم پروتئين.

دستورالعمل Mar براي اين شکلات M&Ms نشان مي دهد که ميزان شکر آن بيشتر از کره کاکائو و حاوي مقدار زيادي رنگ مصنوعي است که حتي مصرف بعضي از آن ها در ديگر کشورها ممنوع شده است، چون خطرشان براي سلامتي به اثبات رسيده است. به علاوه، فقط نيمي از محتواي بسته M&Ms حاوي حدود 16 گرم شکر است و همه ما مي دانيم که مقدار زيادي است که مصرف نيمي از بسته اين شکلات باعث مي شود بيش تر از 60 درصد شکر مورد نياز روزانه تان را در عرض يک دقيقه استفاده کنيد. حداقل قبل از مصرف بايد از اين مساله آگاهي داشته باشيد.

بهترين شکلات هاي تلخ1. بادام شور شکلاتي 70% تئو (Theo Salted Almond 70% Dark Chocolate)

بادام شور شکلاتي 70% تئو بادام شور شکلاتي 70% تئو

هر 1 اونس ( يک سوم بار ): 141 کالري، 11 گرم چربي ( 6 گرم چربي اشباع )، 47 ميلي گرم سديم، 12.5 گرم کربوهيدرات، 2.5 گرم فيبر، 8 گرم شکر، 2.5 گرم پروتئين.

ما وارد شدن به اين سطح خلوص شکلات را دوست داريم ( 70 درصد کاکائو، کمترين درصدي که براي بهره مندي از مزاياي شکلات پيشنهاد مي شود)، اين درصد خلوص به اندازه شکلات بارهاي 80% و بالاتر تلخي اش آزار دهنده نيست. به گفته دکتر ايزابل اسميت (Isabel Smith) متخصص تغذيه، هر چه درصد کاکائو بالاتر باشد بهتر است، ولي باز هم مي توانيد از مزاياي آن براي سلامتي در درصدهاي پايين تر هم استفاده کنيد. وجود بادام در اين شکلات هم يک گزينه اضافي براي بهبود سلامت تان است، به دليل اضافه شدن پروتئين گياهي، فيبر و چربي هاي سالم موجود در بادام که در کنار کاکائو باعث مي شود که بعد از مصرف اين شکلات کمتر احساس گرسنگي و ولع به خوردن داشته باشيد.

2. شکلات تلخ 72% با طعم نعناي وحشي ايندنجرد (Endangered Species 72% Cacao with Forest Mint)

شکلات تلخ 72% با طعم نعناي وحشي ايندنجردشکلات تلخ 72% با طعم نعناي وحشي ايندنجرد

هر 1 اونس ( حدود دو سوم بار ): 138 کالري، 12 گرم چربي ( 6.5 گرم چربي اشباع )، 14 گرم کربوهيدرات، 3.5 گرم فيبر، 8 گرم شکر، 2 گرم پروتئين.

با وجود 72 درصد کاکائو و تعدادي نعناي طبيعي براي طعم دار کردن، اين بارهاي شکلاتي با گواهي عدم اصلاح ژنتيکي fair-trade-certified, non-GMO مي تواند ولع شما براي خوردن شيريني را به خوبي ارضا کند.

به علاوه، تحقيقات نشان داده است که، خوردن مقدار کمي شکلات به صورت روزانه مي تواند آرام بخش و استرس زدا باشد، که خودبه خود سبب بهبود روند کاهش وزن شما مي شود. علتش هم اين است که، محققان متوجه شده اند که شکلات تلخ سطح اندورفين و هورمون شادي سروتونين در مغز را افزايش داده که منجر به کاهش استرس و بالا رفتن روحيه مي شود. عقب راندن استرس باعث کاهش سطح کورتيزول مي شود، هرموني که عامل جمع شدن چربي در شکم است.

3. کاکائو بارهاي 85% ارگانيک سبز و سياه (Green & Black`s Organic 85% Cacao Bar)

کاکائو بارهاي 85% ارگانيک سبز و سياهکاکائو بارهاي 85% ارگانيک سبز و سياه

هر 1 اونس ( حدود يک چهارم بار ): 178 کالري، 14 گرم چربي ( 8.5 گرم چربي اشباع )، 10.5 گرم کربوهيدرات، 3 گرم فيبر، 5.5 گرم شکر، 3 گرم پروتئين.

شرکت سبز و سياه، امتيازات ويژه اي براي محصولات خود قائل است و شکلات توليد شده توسط آن ها اين ويژگي را تاييد مي کند. آنها لوبياهاي کاکائو را مستقيما از کشاورزاني که تکنيک کشاورزي ارگانيک را رعايت مي کنند، تهيه مي کنند و از حداکثر تميزي محصولات خريداري شده اطمينان حاصل مي کنند. اجازه ندهيد 85% شما را بترساند، تلخي اين شکلات کم است و همچنان طعمي ملايم دارد. وانيل ارگانيک و مقدار کمي قند نيشکر ارگانيک که به شکلات اضافه شده طعم تلخ آن را ملايم نموده است. استفاده از کاکائو را به صورت روزانه با افزودن آن به کوکي هاي خانگي، ميان وعده ها و اسموتي هايي که براي کاهش وزن مي خوريد، در برنامه قرار دهيد.

4. بارهاي شکلات تلخ ارگانيک 85% آلتر اکو (Alter Eco Dark Blackout 85% Organic Cacao)

بارهاي شکلات تلخ ارگانيک 85% آلتر اکوبارهاي شکلات تلخ ارگانيک 85% آلتر اکو

هر 1 اونس ( حدود يک سوم بار ): 170 کالري، 15 گرم چربي ( 9 گرم چربي اشباع )، 10 گرم کربوهيدرات، 3.5 گرم فيبر، 4 گرم شکر، 2 گرم پروتئين.

مهم ترين چيزي که موقع خريد شکلات بايد به آن توجه داشته باشيد مقدار شکر آن است، حتي وقتي شکلات تلخ مي خريد. زيرا مصرف بيش از حد شيريني جات مي تواند باعث افزايش خطر مشکلات جدي براي سلامت از قبيل ديابت و سرطان شود، نيازي به يادآوري نيست که شيريني زياد باعث کاهش انرژي مي شود. بايد سعي کنيد در هر وعده 10 تا 15 گرم قند يا کمتر مصرف کنيد. و اغلب بسته بندي هاي شکلات بيشتر از يک وعده يا همان 1 اونسي است که ما پيشنهاد مي کنيم. اين بارهاي شکلاتي Alter Eco در هر اونس فقط 4 گرم و در هر بسته 6 گرم شکر دارند که باعث مي شود يک انتخاب مناسب باشند.

5. شکلات بارهاي صد درصدي فروشن (Fruition Chocolate One Hundred Percent Bar)

شکلات بارهاي صد درصدي فروشنشکلات بارهاي صد درصدي فروشن

هر 1 اونس ( حدود نصف بار ): 170 کالري، 14 گرم چربي ( 8.5 گرم چربي اشباع )، 8.5 گرم کربوهيدرات، 3 گرم فيبر، 0 گرم شکر، 3 گرم پروتئين.

تلخي برايتان آزار دهنده نيست؟ پس اين بارهاي شکلاتي مخصوص شماست. Fruition يکي از معدود شکلات بارهايي است که براي خوردن ساخته شده (بدون پخت)، که حاوي 100 درصد کاکائوست. اين شکلات از مخلوط کاکائوي دومينيکن و پرو به همراه مقداري آب شاتوت قرمز و کاکائوي کاملا برشته درست شده است. يک گاز از آن همان چيزي است که به آن نياز داريد.

6. شکلات بارهاي 70% تلخ و شيرين شارفن برگر (Scharffen Berger 70% Bittersweet Chocolate Bar)

شکلات بارهاي 70% تلخ و شيرين شارفن برگر شکلات بارهاي 70% تلخ و شيرين شارفن برگر

هر 1 اونس ( يک سوم بار ): 145 کالري، 12 گرم چربي ( 7 گرم چربي اشباع )، 12 گرم کربوهيدرات، 2.5 گرم فيبر، 8.5 گرم شکر، 2.5 گرم پروتئين.

براي شما که شکلات شيري را به شکلات تلخ کامل ترجيح مي دهيد، اين بارهاي 70 درصدي Scharffen Berger يک انتخاب عالي است. به خصوص اضافه شدن لوبياي وانيل کامل به کاکائو در اين شکلات ها واقعا دوست داشتني است، چرا که تحقيق منتشر شده در مجله Food and Agriculture نشان داده است که، لوبياي وانيل حاوي مقدار بالاي اسيدهاي چرب اولئيک (oleic fatty acids) است، چربي هاي تک غيراشباع که مي توانند به کاهش اشتها و بهبود روند کاهش وزن کمک کند.

7. بارهاي کاکائوي ارگانيک 80% با مغز دانه کاکائو نيبمور (Nibmor Extreme 80% Organic Cacao with Cacao Nibs)

بارهاي کاکائوي ارگانيک 80% با مغز دانه کاکائو نيبموربارهاي کاکائوي ارگانيک 80% با مغز دانه کاکائو نيبمور

هر 1.1 اونس ( نصف بار): 160 کالري، 12 گرم چربي ( 7 گرم چربي اشباع )، 15 گرم کربوهيدرات، 4 گرم فيبر، 8 گرم شکر، 2 گرم پروتئين.

Nibmor Extreme، تنها 5 ماده تشکيل دهنده دارد، اولي کاکائوي ارگانيک، که شامل بخش نرم شکلات بار و همچين بخش کرانچي که همان مغز دانه هاي کاکائو است که غني از فلاونول هستند.

8. شکلات 72% ها فود به همراه کوينوآي پف کرده و کره بادام (Hu Foods Almond Butter & Puffed Quinoa 72% Cacao)

شکلات 72% ها فود به همراه کوينوآي پف کرده و کره بادامشکلات 72% ها فود به همراه کوينوآي پف کرده و کره بادام

هر 1.05 اونس ( نصف بار ): 170 کالري، 15 گرم چربي ( 8 گرم چربي اشباع)، 12 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر، 8 گرم شکر، 2 گرم پروتئين.

اين محصور يک شکلات بار تلخ سنتي نيست. Hu Food`s Almond Butter&Puffed Quinoa يک محصول کاملا انقلابي است. کره بادام که با يک لايه شکلات تلخ 72 درصد پوشانده شده، طعم شور و شيرين دلپذيري مانند شکلات Reese را به ياد شما مي آورد که دانه هاي پف کرده کوينوآ در آن ترکيب شگفت انگيزي را ايجاد مي کند. اين شکلات واقعا دلپذير است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شکلات تلخ





منبع: سيمرغ


http://www.CheKhabar.ir/News/75268/بدترين و بهترين شکلات تلخ هاي موجود در بازار
بستن   چاپ