مواد غذايي ناسازگار با مايکرو فر
شنبه 21 مرداد 1396 - 8:59:54 PM
چه خبر -

مواد غذايي زير را در مايکروفر نگذاريد

به گزارش استپ تو هلث: مايکروفر يکي از مشهورترين و پر استفاده‌ترين لوازم خانگي در جهان است، نه تنها به دليل اين که به گرم کردن غذا در چند ثانيه کمک مي کند، بلکه امکان پخت برخي وعده هاي غذايي در آب را نيز فراهم مي کند. در حقيقت، هنگامي که برخي سبزيجات در اين دستگاه پخته مي شوند، آنها خواص بيشتري را در مقايسه با روش هاي پخت ديگر حفظ مي‌کنند.

بر همين اساس، آگاهي از اين که کدام مواد غذايي قابليت استفاده در مايکروفر را ندارند و با روش هاي پخت ديگر مي توان ارزش غذايي آنها را هرچه بيشتر حفظ کرد، اهميت دارد. در ادامه با برخي از اين مواد غذايي بيشتر آشنا مي شويم.

گوشت

برخي افراد اغلب گوشت را چند دقيقه پيش از آماده کردن غذا براي يخ زدايي داخل مايکروفر قرار مي دهند. در شرايطي که اين کار مي تواند از آلودگي برخي باکتري ها جلوگيري کند، اما ميزان ويتامين B12 و اسيد آمينه هاي موجود در گوشت را کاهش مي دهد.

افزون بر اين، هنگامي که اين دستگاه مورد استفاده قرار مي گيرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبيعي گوشت و ارزش پروتئيني آن را کاهش مي دهد.

پيشنهادها

گوشت را براي يخ زدايي به مدت چند ساعت يا يک روز پيش از تهيه غذا با آن از فريزر خارج کرده و داخل يخچال قرار دهيد.

گوشت آماده را در دماي پايين در تابه حرارت دهيد.

برنج سفيد

برنج سفيد يک ماده غذايي است که به هيچ وجه نبايد در مايکروفر حرارت داده شود. دماهاي بالا بخش قابل توجهي از مواد مغذي موجود در برنج سفيد را از بين مي برند.

مايکروفر از زمان آغاز به کار خود دماي بالا و يکپارچه را ارائه مي کند. اين شرايط به صورت مستقيم بر محتواي ويتامين ها، مواد معدني، و فيبر موجود در مواد غذايي تاثيرگذار است.

پيشنهادها

برنج را در يک ظرف با آب بپزيد، در شرايطي که دما به تدريج و با پخت غذا افزايش مي يابد.

اگر قصد داريد برنج پخته را دوباره گرم کنيد، اندکي آب به ظرف اضافه کرده و آن را روي حررات کم قرار دهيد.

بروکلي

دماهاي بالاي توليد شده در مايکروفر مي توانند 97 درصد از محتواي آنتي اکسيدان هاي موجود در بروکلي را از بين ببرند.

تغييراتي که بروکلي طي استفاده از اين تکنيک پخت تجربه مي کند مي تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

پيشنهادها

بروکلي را در قالب سالادها و اسموتي ها مصرف کنيد تا از تمام ارزش غذايي آن بهره‌مند شويد.

اگر ترجيح مي دهيد آن را بپزيد، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهيد.

کره

اگرچه افراد بسياري کره را در مايکروفر ذوب مي کنند، اما حرارت بالاي اين دستگاه مي تواند ارزش پروتئيني کره را کاهش دهد.

پيشنهادها

کره را درون يک ظرف روي حرارت کم ذوب کنيد.

هر زمان که امکان دارد، کره را در دماي اتاق نگهداري کنيد تا به صورت طبيعي نرم شود.

شير

شير و ديگر محصولات لبني مانند ماست مي توانند تا نيمي از مواد مغذي خود را در دماهاي بالا از دست بدهند.

قرار دادن شير در مايکروفر مي تواند به از بين رفتن کامل محتواي ويتامين B12 منجر شود و محتواي مواد معدني اساسي آن را نيز کاهش دهد.

پيشنهادها

اگر قصد داريد شير را به صورت گرم مصرف کنيد، اين کار را روي حرارت کم انجام دهيد تا به دماي مناسب براي مصرف برسد.

سير

متخصصان تغذيه همواره مصرف سير به صورت خام را توصيه مي کنند تا از تمام فوايد تغذيه اي آن بهره‌مند شويد.

هنگامي که اين ماده غذايي در دماهاي بسيار بالا پخته يا گرم مي شود، حدود 95 درصد از ويتامين ها و مواد معدني خود را از دست مي دهد.

در حقيقت، تنها قرار گرفتن به مدت يک دقيقه در مايکروفر براي از بين رفتن محتواي آليسين سير کافي است. اين ماده عامل خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي سير است.

پيشنهادها

سير خام را به اسموتي ها، سالادها يا ديگر دستورالعمل هاي غذايي خود اضافه کنيد.

يک حبه سير را با معده خالي مصرف کنيد تا از بيشترين فوايد سلامت اين ماده غذايي برخوردار شويد.

قارچ

پروتئين هاي موجود در قارچ هنگامي که اين ماده غذايي در دماهاي بالا پخته مي شود يا دوباره گرم مي شود به طور کامل از بين مي روند.

در حقيقت، هنگامي که قارچ ها در دماي اتاق خنک مي شوند، هرچه بيشتر مستعد آلودگي با ريزجانداران خاص مي شوند.

پيشنهادها

قارچ هاي پخته را دوباره گرم نکنيد زيرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمي شوند.

اين ماده غذايي را در دماي 70 درجه سانتيگراد بپزيد.

قارچ را در دستورالعمل هايي که به پخت بيش از اندازه و طولاني مدت نياز ندارند، استفاده کنيد.



منبع: asriran.com


http://www.CheKhabar.ir/News/75256/مواد غذايي ناسازگار با مايکرو فر
بستن   چاپ