تاثير غذاي خوشمزه و بدمزه بر بدن
جمعه 20 مرداد 1396 - 11:01:02 AM
چه خبر - غذاي خوشمزه يا بدمزه چه تاثيري بر بدن دارد؟!

نعمت‌الله مسعودي متخصص طب سنتي گفت: هر چه غذا تازه‌تر و خوش‌طعم‌تر باشد بهتر و سريعتر جذب بدن شده و اعضاي بدن مي‌توانند از آن ماده خوراکي استفاده بيشتري کنند.

وي افزود: اما اگر غذا مانده، بدطعم و بدبو باشد هضم ديرتر اتفاق مي‌افتد و اعضاي بدن را خسته‌تر مي‌کند. همانطور که وقتي وارد فضاي خوشبويي مي‌شويم بدن لذت مي‌برد، خوردن غذاهاي خوش‌طعم نيز اعضاي بدن را شاداب مي‌کند و قدرت بدن را بيشتر مي‌نمايد.

مسعودي گفت: هر عضوي قوه هاضمه، جاذبه، ماسکه (نگهدارنده) و قوه دافعه دارد، همه اعضا اين قوا را دارند و اگر مشکلي از باب طعم و مزه غذا وجود داشته باشد قواي بدن ضعيف خواهد شد. به همين دليل توصيه مي‌شود در طبخ غذا از انواع ادويه همچون زردچوبه، دارچين، هل و گل سرخ که باعث خوش‌طعمي و خوش‌عطري غذا مي‌شود استفاده شود.

متخصص طب سنتي اضافه کرد: طعم غذا بايد معتدل باشد، افرادي اگر در غذاي خود بيش از حد از فلفل يا نمک استفاده مي‌کنند، قوا را ضعيف مي‌کند. اينکه در بعضي از مناطق جهان همچون هند در طبخ غذا از فلفل زياد استفاده مي‌شود ايرادي ندارد زيرا اين نوع غذا متناسب با آب و هواي آن کشور است يعني هندي‌ها به دليل گرماي بيش از اندازه بايد غذاهاي تند مصرف کنند تا از ضعيف شدن گوارش جلوگيري کنند.

وي ادامه داد: توصيه نمي‌شود که غذا بسيار کم نمک باشد، زيرا نمک طعم‌دهنده غذاست و به هضم و جذب غذا کمک مي‌کند. همچنين مصرف غذاهاي مانده باعث مي‌شود که ويتامين‌هاي ماده غذايي به بدن نرسد به همين دليل بايد به اندازه هر وعده، غذا طبخ شود و از مصرف غذاهاي چند روز و يک هفته مانده پرهيز شود.



منبع: salamatnews.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/75162/تاثير غذاي خوشمزه و بدمزه بر بدن
بستن   چاپ