پاي پودينگ دابل چاکلت، يک دسر عالي براي عاشقان شکلات
چهارشنبه 18 مرداد 1396 - 1:11:29 PM
چه خبر - مواد لازم براي پاي پودينگ دابل چاکلت

بيسکويت ساقه طلايي يا پتي بور : 1 بسته
ذوب شده : 2 قاشق غذاخوري کره
آب : 1 قاشق غذاخوري 
ژلاتين : 1 قاشق غذاخوري 
آب جوش : 1/3 فنجان 
شکر : 2/3 فنجان به علاوه 1/2 قاشق چاي خوري
کاکائو : 1/3 فنجان 
نشاسته ذرت : 1/4 فنجان 
نمک : 1/8 قاشق چاي خوري 
شير کم چربي : 3 فنجان 
شکلات تلخ خرد شده : مقداري
عصاره وانيل : 2 قاشق چاي خوري 
خامه فرم گرفته : 1/4 فنجان 

 

طرز تهيه پاي پودينگ دابل چاکلتطرز تهيه پاي پودينگ دابل چاکلت

طرز تهيه پاي پودينگ دابل چاکلت

بيسکويت ها را درون خرد کن، کاملا پودر کنيد.کره ذوب شده و آب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد تا خميري شکل شود.
درون قالب را کمي چرب کنيد.
از اين مخلوط درون قالب بريزيد و کمي را هم به ديواره بزنيد. با پشت قاشق مخلوط را خوب سفت کنيد تا منسجم شود.
براي 10 دقيقه درون فر با دماي 350 درجه فارنهايت قرار دهيد.
بعد از 10 دقيقه صبر کنيد تا کامل خنک شود.
پودر ژلاتين را درون يک کاسه کوچک بريزيد. آب جوش را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. هم زدن را تا جايي ادامه دهيد که مايع يکدست شود.
در يک ظرف 2/3 فنجان شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنيد.
به تدريج نيمي از شير را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مخلوطي يکدست داشته باشيد. در انتها بقيه شير را اضافه کنيد. اين مخلوط را روي گاز براي 10 دقيقه قرار داده و هم بزنيد تا غليظ شود.
طرف را از روي حرارت برداريد و شکلات را اضافه کنيد تا مخلوط شود.
مخلوط ژلاتين را اضافه کرده و مخلوط کنيد.
اين مخلوط را روي پايه بيسوکيت ريخته و براي 3 ساعت درون يخچال قرار دهيد.
روي پودينگ را با خامه فرم گرفته تزيين کنيد.

 

 



منبع: سيمرغ

 

http://www.CheKhabar.ir/News/75061/پاي پودينگ دابل چاکلت، يک دسر عالي براي عاشقان شکلات
بستن   چاپ