فريب چيپس ميگو را نخوريد!!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 - 8:03:23 AM
چه خبر - فريب نخوريد؛ هر چيپسي، «چيپس ميگو» نيست

محصولاتي که در آجيل فروشي ها به شکل اسنک هاي پفکي نارنجي رنگ يا در انواعي از آجيل هاي هندي يا ژاپني تحت عنوان چيپس ميگو عرضه مي شوند، اسنک‌هايي بر پايه آرد ذرت، برنج يا سيب‌زميني هستند که در قالب‌هايي شبيه به ميگوهاي پيچ خورده يا اشکال ديگر ريخته و پخته مي‌شوند و براي ايجاد تنوع، آنها را با طعم‌هاي مختلفي همچون فلفل و سير و مانند اينها مزه‌دار کرده، با افزودن مواد نارنجي رنگ، شبيه به ميگو مي کنند.

اين اسنک ها سرشار از نمک و چربي هستند و چون به ‌صورت باز و فله‌اي عرضه مي شوند و منشأ توليدي مشخص و نظارت‌شده‌اي ندارند، امکان استفاده از رنگ‌هاي غيرمجاز و روغن‌هاي هيدروژنه(جامد) با ترانس بالا و ميزان زياد نمک نيز در توليد آنها وجود دارد. افزون بر اين، رنگ‌هاي شيميايي غيرمجاز در چنين اسنک‌هاي بي نام و نشاني مي‌تواند به مرور زمان باعث ايجاد اختلالات و بيماري‌هاي حاد و مزمن گوارشي در مصرف کننده شود.


چيپس ميگوچيپس ميگو

تفاوت چيپس ميگوي اصل با اسنک هاي پفکي ميگو؟

چيپس ميگوي اصل يا واقعي هم وجود دارد که اغلب در کشورهاي عربي و يا در شهرها و استان هاي جنوبي کشورمان در ميان وعده ها، به عنوان تنقلات از آنها بوفور استفاده مي شود.

اما تفاوت چيپس ميگوي اصل با اسنک هاي پفکي ميگو در اين است که چيپس ميگوي اصل حاوي گوشت ميگو است و شرايط نگهداري متفاوتي دارد و بر خلاف اسنک‌هاي پفکي ميگو نبايد آنها را در دماي محيطي نگهداري کرد زيرا خيلي زود فاسد و غير قابل استفاده مي‌شوند.

اين چيپس ها از ميگوهاي ريز بدون پوست و سري تهيه مي‌شوند که کمي داخل آب جوش پخته و سپس خشک و سرخ شده‌ اند و به دليل فسادپذيري بالا، تنها به مدت کوتاهي در محيط مغازه يا منزل قابليت نگهداري دارند و براي نگهداري به مدت طولاني‌تر حتما بايد داخل يخچال و بسته‌بندي مخصوص قرار داده شوند؛ در غير اين صورت بوي نامطبوع حاصل از فسادشان فضا را پر مي کند.






منبع:salamatnews.com



http://www.CheKhabar.ir/News/75019/فريب چيپس ميگو را نخوريد!!
بستن   چاپ