همه ايراني‌ها چاق هستند و بيني‌هاي بدفرم دارند و از انواع اعتياد به شدت رنج مي‌برند
چهارشنبه 11 مرداد 1396 - 10:43:40 AM
چه خبر - تبليغاتي براي خودويرانگري! 

گذشته از اين موارد در مسائل زناشويي هم كاملا ناتوان و بيمار هستند. مساله از دو حالت خارج نيست، اگر افراد دچار اين مشكلات نباشند، با اين تبليغات مستمر به آنها القا مي‌شود كه يا در آستانه اين مشكلات هستند يا اينكه اصلا به مشكل دچار شده‌اند.
 
اگر دچار هركدام از مسائل نامبرده باشند، مساله اين است كه كدام راه تبليغ شده در شبكه‌هاي ماهواره‌اي توانسته كارگشا و قابل ‌اعتماد باشد، وقتي كه حاذق‌ترين پزشكان هم براي درمان هر كدام از اين مشكلات، بعد از مشاوره و علت‌يابي، فقط روش‌هاي خاص و علمي را پيشنهاد مي‌دهند. متاسفانه بيشتر داروهاي قاچاق، داروهاي ماهواره‌اي است. اين داروها معمولا غيرمجاز هستند يا مواد موثره ندارند يا مواد موثره غيرطبيعي دارند كه در اين زمينه توصيه مي‌شود مردم به هيچ‌وجه از طريق ماهواره و با يك تماس داروهاي مورد نياز خود را دريافت نكنند.
 
به‌ مجوز محصولات آرايشي و بهداشتي توجه كنيد
 
ايران بر اساس آمارهاي منتشر شده از سوي سازمان غذا و دارو يكي از پرمصرف‌ترين كشورها در زمينه استفاده از محصولات آرايشي است. بارها از سوي وزارت بهداشت و درمان و ديگر سازمان‌هاي مسئول اعلام شده است كه به مصرف اقلام مورد تبليغ در ماهواره‌ها و فضاي مجازي هيچ اطميناني وجود ندارد و هر نوع مواد غذايي، خوراكي، آشاميدني و دارويي فقط در صورت تاييد از سوي وزارت بهداشت مجوز مصرف دارد، اما باز در كشور شاهد مصرف انبوه اين محصولات هستيم. مصرف هر يك از محصولات آرايشي و بهداشتي بايد با صدور مجوز از سوي وزارت بهداشت باشد، در غير اين صورت مصرف اين محصولات عواقب سنگيني براي افراد به همراه دارد. متاسفانه در بين برخي از افراد جامعه اين‌چنين جا افتاده است كه گراني محصولات آرايشي ايمني سلامت اين محصولات نيز است.
 
آنها بايد بدانند كه اين طرز تفكر به هيچ عنوان علمي و اصولي نيست. در ضمن برخي افراد محصولات داخلي را بي‌‌كيفيت قلمداد مي‌كنند، اين در حالي است كه محصولات توليد داخل با نظارت كارشناسان امر، متناسب با شرايط آب و هوايي كشور و با تاييد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت توليد مي‌شود. با توجه به تبليغات ماهواره‌اي مي‌بينيد كه بيشتر موضوع تبليغات در زمينه‌هاي محصولات آرايشي و بهداشتي و رنگ مو و... است.
 
اين تبليغات در شرايطي انجام مي‌شود كه هيچ مجوزي از سوي سازمان غذا و درمان كشور براي توزيع اين محصولات در بازار وجود ندارد. براي مثال در تبليغات ماهواره كشور تركيه انواع و اقسام اين محصولات مشاهده مي‌شود، ‌اما بايد توجه داشت كه تبليغ اين محصولات در ماهواره به دليل مسائل اقتصادي و كسب سود است و به نوعي سلامت افراد با مصرف اين داروها در خطر است. تاكنون وزارت بهداشت و درمان براي خريد‌هاي آنلاين مجوز صادر نكرده است و كميسيون بهداشت و درمان مجلس براي ممانعت از مصرف دارو، وسايل آرايشي، آشاميدني و غذايي بدون مجوز طرحي ارائه كرده است. عدم عرضه اين محصولات غيراستاندارد دغدغه وزارت بهداشت و كميسيون بهداشت و درمان مجلس است. با آگاه‌سازي مردم و فرهنگسازي بايد جلو عرضه محصولات آرايشي را گرفت تا بدين ترتيب از بروز صدمات احتمالي ناشي از مصرف اين محصولات جلوگيري كرد.
 
فريب عنوان «داراي مجوز بهداشت بين‌المللي» را نخوريد
 
به گفته رئيس اداره آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو، کالاهاي سلامت محوري که مجوز سازمان غذا و دارو را دارند نبايد از شبکه‌هاي ماهواره‌اي تبليغ شوند و محصولات تبليغ شده در ماهواره‌ها در اغلب موارد مجوز سازمان غذا و دارو ندارند. مصطفي اسماعيلي با اشاره به اينکه گاهي ديده مي‌شود مردم فريب عنوان «داراي مجوز بهداشتي بين‌المللي» محصولات ماهواره‌اي را مي‌خورند و کالا را خريداري و مصرف مي‌کنند، خاطرنشان کرد: فراورده‌هاي بين‌المللي مورد تاييد سازمان غذا و دارو در داخل کشور و از طريق شبکه‌هاي توزيع رسمي‌ عرضه مي‌شوند، ضمن اينکه نيازي به تبليغ در ماهواره و شبکه‌هاي مجازي و اجازه اين‌گونه تبليغات را نيز ندارند.
 
او مي‌افزايد: از آنجا که تامين سلامت آحاد جامعه، اصلي‌ترين رسالت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي است، براين اساس سازمان غذا و دارو نيز با بهره‌گيري از توانمندي کارشناسان و نيرو‌هاي موجود، تحقق هدف ذکر شده؛ آن هم به نحو مطلوب را وظيفه خود مي‌داند.اسماعيلي همچنين در پاسخ به سوالي درباره حمله مافياي محصولات ماهواره‌اي و تقلبي به سلامت مردم، تصريح کرد: بدون ترديد مصرف هر آنچه در شبکه‌هاي ماهواره‌اي تبليغ مي‌شود اعم از فراورده‌هاي آرايشي، بهداشتي، دارو و مکمل شبهه‌ناک بوده و اغلب ادعاهاي مطرح شده در آنها خلاف واقع است؛ لذا از آنجايي که بسياري از مردم جذب اين شايعات و ادعاهاي دروغين مي‌شوند، متاسفانه عوارض آن نيز مصرف‌کننده را در بر مي‌گيرد. او درباره رويکرد سازمان غذا و دارو نسبت به اين قبيل معضلات خاطرنشان کرد: در فرايندي عمومي، تبليغات ماهواره‌اي کالاهايي را که مجوز سازمان غذا و دارو را دارند، ممنوع کرده‌ايم. اسماعيلي در پايان توصيه کرد: مردم به هيچ‌عنوان به تبليغات کذايي محصولاتي که در اين شبکه‌ها معرفي مي‌شوند، اعتماد نکنند.
 
تبليغ شرکت‌هاي سلامت‌محور در ماهواره، تعليق پروانه
 
انواع لوازم آرايشي و بهداشتي، مواد غذايي، داروهاي لاغري و چاقي و داروهاي ترک اعتياد از جمله محصولاتي به شمار مي‌روند که در شبکه‌هاي ماهواره‌اي تبليغ مي‌شوند. به گفته مدير کل نظارت بر فراورده‌هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو تبليغ شرکت‌هاي محصولات سلامت‌محور در شبکه‌هاي ماهواره‌اي مترادف با تعليق پروانه محصول آنان است. بهروز جنت با اشاره به افزايش تبليغات غيرواقع و گمراه‌کننده محصولات سلامت محور گفت: سازمان غذا و دارو به شدت در حال رصد و مبارزه با اين‌گونه تبليغات است.
 
او تصريح کرد: از نظر ما ماهيت اين‌گونه شبکه‌ها و رسانه‌ها زير سوال است و به هيچ‌وجه آنها را قبول نداريم و تبليغات در اين شبکه‌ها را نيز غيرمجاز به حساب مي‌آوريم. جنت ادامه داد: شرکت‌هايي را که در اين شبکه‌هاي ماهواره‌اي اقدام به تبليغات محصولات خود کنند، به صورت دقيق و جدي درحوزه نظارتي پيگيري و بدون کوچک‌ترين مماشاتي در کميته فني پروانه متخلفان را معلق مي‌کنيم. او خاطرنشان کرد: اسامي برخي از اين شرکت‌ها به معاونت‌هاي غذا و دارو اعلام شده است و برخورد‌هاي لازم و قانوني در مورد آنها اعمال مي‌شود.
 
تبليغات گمراه‌کننده لوازم آرايشي و بهداشتي در رسانه‌ها
 
نوع تبليغ فراورده‌هاي آرايشي و بهداشتي در ماهواره فريبنده است طوري‌که مشخصات کالا، کشور سازنده، شرکت توليد‌کننده و تاييد‌هاي بهداشتي و سلامت اين محصولات غالبا در تبليغات ماهواره‌اي ارائه نمي‌شود. در اين نوع تبليغات به جاي ارائه مستندات و شناسنامه فني اين محصولات، مسائل فريبنده و جذاب همچون خواص معجزه آساي فراورده‌هاي بهداشتي در اين شيوه استفاده مي‌شود.
 
مردم مصرف‌کنندگان اصلي اين محصولات هستند که بايد در زمان خريد از فروشنده ضمانت اصل بودن و استاندارد بودن کالا را خواستار باشند و به برچسب فارسي نويس کالاي مورد نظر توجه داشته باشند.
 
شرکت‌هاي وارد‌کننده به شرطي مي‌توانند اجناس خود را وارد کنند که مجوز‌هاي لازم را داشته باشند، در غير اين‌صورت براي کسب اين مجوز شرکت وارد‌کننده بايد جزئيات لازم را از شرکت فروشنده براي وزارت بهداشت بگيرد. اقلام وارداتي پس از آزمايش و تجزيه و آناليز در صورتي که مواد مضر نداشته باشند مجوز را دريافت مي‌کنند و توزيع مي‌شوند.

 



منبع: روزنامه آرمان

 

 

http://www.CheKhabar.ir/News/74558/همه ايراني‌ها چاق هستند و بيني‌هاي بدفرم دارند و از انواع اعتياد به شدت رنج مي‌برند
بستن   چاپ