اين 7 ماده غذايي را براي بار دوم گرم نکنيد، خطرناک است!!
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 11:16:40 AM
چه خبر - گرم کردن اين مواد غذايي براي بار دوم خطرناک است

نکته جالب اينجاست که اکثر ما نمي توانيم باور کنيم که اين مواد غذايي مي توانند براي ما خطرناک باشند. اما واقعيت اين است که اين مواد غذايي در اثر گرم شدن مجدد، تغيير ماھيت داده و ارزش غذايي شان دستخوش تغييرات اساسي مي شود.

چغندر

حاوي نيترات است که با گرم کردن به نيتريت تبديل شده و براي بدن بسيار مضر است.

 

مرغ

ساختار پروتئيني مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغيير مي کند و منجر به مشکلات گوارشي مي شود. در واقع، مرغ پروتئين بيشتري نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداري از مرغ وعده قبل باقي مانده است، بھتر است آن را به صورت سرد ميل کنيد و يا اگر ھم ترجيح مي دھيد که گرم باشد، بھتر است که روي حرارت کم، گرم شود.

 

سيب زميني

سيب زميني اگر مجددا گرم شود نه تنھا ارزش تغديه اي آن به ميزان قابل توجھي کاھش پيدا مي کند بلکه براي بدن، سمي است. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنيد ويا اينکه آن را سرد سرو کنيد.

 

قارچ

درست مانند مرغ، ساختار پروتئيني قارچ نيز با حرارت مجدد تغيير کرده و منجر به مشکلات هضم مي شود. پس باقيمانده قارچ پخته شده را نيز بهتر است به صورت سرد مصرف کنيد.

 

اسفناج

گرم کردن مجدد اسفناج بسيار خطرناک است. اسفناج حاوي درصد بالايي نيترات است که اگر دوباره گرم شود به نيتريت تبديل مي شود. نيتريت با خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد.

 

تخم مرغ

خطر گرم کردن مجدد تخم مرغ بسيار بالا است زيرا در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد، سمي مي شود. البته اين قانون شامل مواد غذايي که تخم مرغ قسمتي از اجزاي تشکيل دھنده آنها محسوب مي شود، نيست. اما اگر تخم مرغ را به صورت آب پز يا املت مصرف مي کنيد، نبايد آن را براي وعده بعد گذاشته و دوباره گرم کنيد.

 

کرفس

کرفس ھم حاوي نيترات بوده که اگر دوباره گرم شود به نيتريت تبديل مي شود. اگر ھم مجبور ھستيد که غذاي حاوي کرفس را دوباره گرم کنيد، کرفس ھاي آن را خارج کنيد تا حرارت دوباره نبينند.

 

 



منبع : آواي سلامت

 

http://www.CheKhabar.ir/News/73019/اين 7 ماده غذايي را براي بار دوم گرم نکنيد، خطرناک است!!
بستن   چاپ