سيب زميني هايي که پوست شان سبز شده است را هرگز نخوريد
يکشنبه 25 تير 1396 - 11:20:36 AM
چه خبر -

مضرات روغن پالم، سيب زميني که پوستش سبز شده و ذرت بوداده در مايکروويو

دکتر احتشامي متخصص تغذيه، در خصوص غذاهايي که سلامت انسان ها را در معرض خطر قرار مي دهد، گفت: روغن پالم، سيب زميني هاي سبز و ذرت بوداده مي تواند براي شما بيماري هاي خطرناکي را رقم بزند. از خوردن اينها بپرهيزيد.

روغن پالم

شايد روغن پالم را بصورت خام در هيچ کجا مشاهده نکنيد، اما اين روغن خطرناک در بسياري از خوراکي‌ها مثل کره‌هاي گياهي، سوپ‌هاي آماده، روغن‌هاي پخت و پز، شيريني‌ها، کيک‌ها و حتي در شکلات‌هاي نوتلا وجود دارد. اين روغن داراي مقادير زيادي چربي اشباع نشده است که براي سلامتي واقعا مضر هستند. جالب است بدانيد که اين روغن علاوه بر انسانها، به حيوانات و محيط زيست نيز آسيب‌هاي زيادي وارد کرده است. براي توليد اين روغن به فضاي زيادي نياز است که اين فضا عموما از تخريب جنگلها به دست مي‌آيد، به دليل قطع درختان و کاشت درختان مخصوص براي ساخت روغن پالم، حيوانات زيادي مثل اورانگوتان‌ها و ببر سوماترايي در خطر انقراض قرار گرفته‌اند.

سيب زميني‌هايي که پوست شان سبز شده است

معمولا خوردن سيب زميني مشکلي براي بدن ايجاد نمي‌کند، اما بهتر است هنگامي که اين سيب زميني‌ها سبز رنگ مي‌شوند آنها را دور بياندازيد. سيب زميني ها نيز گليکو آلکالوئيد به نام سولانين توليد مي‌کنند که ترکيبي سمي براي انسانها و حيوانات است. در سال 1899 پنجاه و شش سرباز آلماني پس از خوردن سيب زمينهاي سبز دچار عوارض ناشي از مسموميت توسط سولانين مثل اسهال حاد، سردرد شديد، رفتن به کما و حتي مرگ شدند. يک فرد بالغ با خوردن 450 گرم سيب زميني سبز دچار مسمويت شديد سولانين خواهد شد.

ذرت بوداده (پاپ کورن) که در مايکروويو درست شده است

ذرت بوداده حاوي پرفلوئورواکتانوئيک اسيد است که ماده‌اي سرطان‌زا محسوب مي‌شود. تحقيقات ديگري نيز انجام شده که نشان مي‌دهد، پاپ‌کورني که در مايکروويو درست مي‌شود خاصيت سرطان‌زايي دارد. برخي از توليد کنندگان براي تهيه اين پاپ کورنها از ماده‌اي شيميايي به نام دياستيل استفاده مي‌کنند که باعث ابتلاي کارکنان اين کارخانه‌ها به بيماري موسوم به ريه کارگران پاپ کورن سازي شده است. نتايج اين تحقيقات باعث کاهش مصرف اين دست از پاپ کورن‌هاي مايکروويوي شده است. پيشنهاد مي‌کنيم شما نيز براي سلامتي بيشتر دانه‌هاي ذرت را خودتان در ماهيتابه تفت داده و به ذرت بوداده تبديل کنيد!




منبع:bornanews.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/72382/سيب زميني هايي که پوست شان سبز شده است را هرگز نخوريد
بستن   چاپ