تاثير نوشيدن قهوه برروي طول عمر
يکشنبه 25 تير 1396 - 9:17:04 AM
چه خبر - فوايد نوشيدن قهوه

آخرين مطالعات علمي سندي است براي آن که هر روز از نوشيدن يک فنجان قهوه لذت بيشتري ببريم.

دو تحقيق بزرگ اخير که روز گذشته منتشر شدند نشان دادند قهوه مي‌تواند با کاهش احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، سکته، ديابت و حتي سرطان، باعث افزايش طول عمر شود. اين موضوع حتي در مورد نوشيدن قهوه بدون کافئين نيز صدق مي‌کند.

اين مطالعات بيش از 700 هزار نفر را در سراسر دنيا از نژادها، قوميت‌ها و زمينه‌هاي فرهنگي مختلف تحت بررسي قرار داده است.

مطالعه اول: بررسي 10 علت اصلي مرگ و مير در آمريکا

در اولين مطالعه، يک گروه از دانشگاه کاليفرنيا جنوبي، دانشگاه هاوايي و موسسه ملي سرطان، عادت هاي قهوه نوشيدن بيش از 185 هزار آمريکايي را که از سال 1993 به داوطلبان پيوسته بودند، مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.

در طول مدت مطالعه، افرادي که در طول روز 2 فنجان يا بيشتر، قهوه مي‌نوشيدند 18 درصد کمتر دچار مرگ شدند. در حالي که 16 درصد از کساني که به هيچ وجه قهوه مصرف نمي‌کردند با مرگ مواجه شدند.

افزايش مصرف قهوه احتمال مرگ به سبب يکي از چندين عوامل اصلي مرگ و مير در کشور نظير بيماري‌هاي قلبي، سرطان، بيماري‌هاي مزمن تنفسي و بيماري‌هاي کليوي را کاهش مي‌دهد.

لازم به ذکر است که مصرف قهوه هيچ تاثيري بر کاهش يا افزايش احتمال ابتلا به ذات الريه، آنفلوانزا، آلزايمر و همچنين اقدام به خودکشي ندارد.

مطالعه دوم: قهوه و مرگ زودرس در 10 کشور اروپايي

در مطالعه دوم اطلاعاتي از 521 هزار نفر از بين 10 کشور اروپايي از جمله فرانسه، دانمارک، يونان، آلمان، هلند، ايتاليا، اسپانيا، نروژ، سوئد و انگليس را مورد بررسي قرار دادند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد 25 درصد افرادي که بيشترين ميزان مصرف قهوه را داشته‌اند احتمال مرگ کمتري نسبت به کساني که قهوه مصرف نمي‌کرده‌اند، داشته‌اند.

قهوه بدون کافئين نيز اين مزايا را دارد

هر دو تيم در بررسي‌هاي خود به اين نتيجه رسيده‌اند که اين مزايا براي افرادي که قهوه بدون کافئين مصرف مي‌کنند نيز وجود دارد.

نکته قابل توجه اين است که هدف اين تحقيق، تاييد موثر بودن قهوه در افزايش طول عمر نبوده است.

مهمترين ويژگي قهوه که اين قابليت را دارد وجود ماده‌اي به نام "پلي‌فنل" است که خاصيت آنتي‌اکسيداني دارد و با راديکال‌هاي‌ آزاد مبارزه مي‌کند.

البته مطمئنا اين نکته نيز قابل توجه است که مصرف زياد هر ماده‌اي مي تواند مضر باشد. اخيرا يک نوجوان در کاروليناي جنوبي در آمريکا به علت مصرف قهوه لاته و نوشابه انرژي‌زا در فاصله زماني کوتاه دچار سکته قلبي شد و جان خود را از دست داد.

محققان با احتساب ديگر عوامل دخيل در اين موضوع به اين نتيجه رسيدند که احتمال وقوع مرگ زودرس با مصرف قهوه در بين مردان 12 درصد و در بين زنان 7 درصد کمتر است.




منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/72361/تاثير نوشيدن قهوه برروي طول عمر
بستن   چاپ