کاپ کيک دبل چاکلت درست کنيد
18 مهر 1394 - 11:14:33 ق.ظ
کاپ کيک را اين بار به صورت دبل چاکلت درست کنيد

جديدا انواع کاپ کيک ها طرفداران زيادي پيدا کرده اند. من هم که خودم طرفدار شديد کاکائو هستم پارتي بازي کرده ام و طرز تهيه کاپ کيک چاکلت را به شما آموزش داده ام. مطمئنم امتحان مي کنيد.

مواد لازم براي کاپ کيک دبل چاکلت :

آرد : 150 گرم
پودر کاکائو : 160 گرم
شکر : 125 گرم
شير : 350 ميلي‌ليتر
تخم‌مرغ زده شده : 2 عدد
کره آب شده : 150 گرم
بيکينگ پودر : 4 قاشق چايخوري سرصاف
وانيل : 1/8 قاشق چايخوري
شکلات چيپسي : به ميزان لازم (حدودا 150 گرم)
خمير فوندانت : جهت تزيين به ميزان لازم

روش تهيه کاپ کيک دبل چاکلت :

آرد، بيکينگ‌پودر، وانيل و پودر کاکائو را در ظرفي الک کنيد. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن يک گودي ايجاد کنيد. شير، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بيفزاييد و به مدت 3 الي 4 دقيقه هم بزنيد تا کاملا يکدست شود.

بعد چيپس شکلات را اضافه کنيد و مواد را درون قالب‌هاي کاغذي مخصوص کاپ‌کيک بريزيد. سه چهارم هر قالب کاغذي را پر کنيد و در فر 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه بگذاريد.

5 دقيقه بعد از خارج کردن کاپ کيک‌ها از فر مي‌توانيد از کاغذ جدا کنيد و در کاپ‌هاي تزييني بچينيد يا به دلخواه با فوندانت و گل‌هاي شکري روي کاپ‌ کيک‌هاي شکلاتي را تزيين کنيد. از خامه فرم گرفته شکلاتي يا پودرقند هم مي‌توانيد براي تزيين استفاده کنيد. فقط به خاطر داشته باشيد، کاپ‌کيک‌ها بايد کاملا خنک شوند و سپس تزيين کنيد.

نکته: به دلخواه مي‌توانيد علاوه بر چيپس شکلات از گردوي خردشده يا فندق تست شده نيز براي درون کاپ‌کيک‌ها استفاده کنيد.



منبع : زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/7221/کاپ کيک دبل چاکلت درست کنيد
بستن   چاپ