چند تکنيک مهم آشپزي که هر کدبانويي بايد بداند
چهارشنبه 21 تير 1396 - 1:17:19 PM
چه خبر -

نکات ضروري در آشپزي که هر خانمي بايد بداند

_ اگر خانه شما از بوي غذا پر شده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود خاکشير استفاده کنيد و يا با دود کردن دارچين مي توانيد کاملاً بوي غذا را از بين ببريد در ضمن دود اسفند باعث ضد عفوني کردن محيط هم مي شود.

_ براي اينکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استيل بجوشانيد. روي ظرف رب کمي روغن آب شده بريزيد تا ديگر کپک نزند.

_ براي اينکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود مي توانيد چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بريزيد.

_ هميشه در نظر داشته باشيد که نبايد هرگز روي زود پزي که تازه خاموش کرده ايد آب بريزيد، زيرا هم خطرناک است و هم اينکار باعث مي شود، زودپز شما تبديل به ديرپز شود و ديگر زودپز شما غذا را زود نپزد.

_ کافي است چند دانه گوش ماهي را در کتري يا سماور قرار دهيد، تا آهک موجود در آب را جذب کند.

_ براي جلوگيري از سياه شدن ظروف آلومينيومي هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آبليمو اضافه کنيد، با اينکار هم ظرف شما سفيد مي ماند و هم طعم حبوبات بهتر مي شود. ظروف آلومينيومي منشاء بروز ام اس هستند بهتر است آنها را استفاده نکنيد!

_ براي اينکه کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد و اصطلاحا وا نرود، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزائيد و حرارت آتش را زياد کنيد.

_ اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است چند دقيقه قبل از آنکه غذا را از روي حرارت برداريد آب يک عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، تندي غذا از بين خواهد رفت.

_ براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمر هندي مخلوط با آب استفاده کنيد.

_ براي اينکه برنج شما سفيد شود مي توانيد چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.

_ اگر برنج شما بيش از حد معمول جوش خورده بود، ميتوانيد 2-3 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه کنيد تا برنج شما خراب نشود.

_ براي اينکه شويد پلوي شما خوشمزه تر شود ميتوانيد از ادويه مخصوص پلو که سبز رنگ است و (در عطاري ها موجود مي باشد) استفاده کنيد. بعد از آبکش کردن برنج کمي ادويه لابه لاي برنج بپاشيد.



منبع : ارسالي کاربر

http://www.CheKhabar.ir/News/72139/چند تکنيک مهم آشپزي که هر کدبانويي بايد بداند
بستن   چاپ