معجزه يک قاشق سرکه سيب
چهارشنبه 21 تير 1396 - 12:21:17 PM
چه خبر - مصرف يک قاشق سرکه سيب، چه فوايدي براي بدن دارد

سرکه سيب در نتيجه يک فرآيند تخمير طولاني مدت سيب به دست مي آيد. اين فرآيند کند و طولاني به منظور حفظ ترکيبات زيست فعال مانند اسيد استيک، اسيد گاليک، کاتچين، اپيکاتچين، و اسيد کافئيک صورت مي گيرد. هدف از اين فرآيند حصول اطمينان از حفظ ويژگي هاي آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي در سرکه است.

هنگامي که مدت زمان تخمير طولاني است، سرکه نوعي شبکه عنکبوتي را توسعه مي دهد که ظاهري تيره به آن مي بخشد. اين نشانه اي از کيفيت بالاتر محصول بوده و وضعيت ايده آل براي مصرف سرکه سيب محسوب مي شود. با اين وجود، سرکه سيب معمولا فيلتر و پاستوريزه شده و بر همين اساس ظاهري شفاف پيدا مي کند که در سرکه هاي سيب موجود در فروشگاه ها مشاهده مي شود.


سرکه سيب يک نوشيدني قليايي ساز است
اين به معناي آن است که مصرف اين ماده براي کاهش اسيديته بدن ايده آل است و از اين رو، شرايط بهتري را براي سلامت کلي ايجاد مي کند.
افزون بر اين، نوشيدن يک قاشق غذاخوري سرکه سيب در روز به پيشگيري از بيماري هاي جدي مانند سرطان کمک مي کند.
فراموش نکنيد که رژيم غذايي با محتواي بالاي چربي، نمک و ديگر مواد غذايي مشابه مي تواند pH بدن را اسيدي سازد، که اين شرايط براي تکثير ريزجانداران سمي ايده آل است.


سرکه سيب به گوارش کمک مي کند
نوشيدن يک قاشق غذاخوري سرکه سيب علائم گوارش کند يا سنگين، گرفتگي و اختلال شکمي را تسکين مي دهد. اين ماده در به حداقل رساندن حس اسيديدته معده و سوزش سر دل کمک مي کند.
مصرف سرکه سيب پس از خوردن غذاهاي غني و سنگين براي پيشگيري از پديدار شدن اين علائم ايده خوبي محسوب مي شود.
اگر چنين مشکلات پيش از اين ايجاد شده اند، شما همچنان مي توانيد با مصرف سرکه سيب علائم را کاهش دهيد.


سرکه سيب براي ديابت مفيد است
اسيد استيک موجود در سرکه سيب به کاهش سطوح قند در خون کمک مي کند، زيرا از گوارش کامل کربوهيدارت هاي پيچيده جلوگيري مي کند.
نوشيدن يک قاشق غذاخوري سرکه سيب آنزيم هايي که مسئول تجزيه کربوهيدارت ها هستند را غير فعال مي کند. از اين رو، اين محصول از انباشت گلوکز در خون و افزايش شديد قند پيشگيري مي کند.


سرکه سيب از بيماري قلبي عروقي پيشگيري مي کند
سرکه سيب حاوي سطوح بالا از اسيد کلروژنيک است. اين ترکيب اکسيداسيون کلسترول بد (LDL) را مهار مي کند، که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر مي شود.
اگر سطوح کلسترول شما بيش از اندازه بالا است، غذاهايي با محتواي چربي بالا را از رژيم غذايي خود کنار بگذاريد و روزانه يک قاشق غذاخوري سرکه سيب بنوشيد.


سرکه سيب گرفتگي بيني را کاهش مي دهد
اثر آنتي بيوتيک سرکه سيب به کاهش خطر عفونت کمک مي کند. همچنين، اين محصول ميزان مخاط را کاهش داده و سينوس ها را پاکسازي مي کند و از اين رو، گرفتگي کمتري در آنها ديده مي شود.
اگر علاقه به مصرف روزانه يک قاشق غذاخوري سرکه سيب نداريد، اين کار را حداقل زماني که دچار آنفلوآنزا شده ايد، انجام دهيد.
مصرف سرکه سيب به مدت 10 روز معمولا براي از بين بردن مشکل کفايت مي کند.
همچنين، اگر به گلو درد يا مشکلات التهابي مبتلا شده ايد، سرکه سيب در کاهش و از بين بردن آنها موثر عمل مي کند.


سرکه سيب به سود باکتري هاي روده عمل مي کند
آيا از يبوست مزمن يا گاه به گاه رنج مي بريد؟ در اين مورد، نوشيدن يک قاشق غذاخوري سرکه سيب از تداوم اين مشکل پيشگيري مي کند.
بر خلاف باور عمومي، سرکه سيب موجب شکل گيري مشکلات اسيديته نمي شود، زيرا يک غذاي قليايي است.


سرکه سيب کليه ها را سمزدايي مي کند
آيا از عفونت هاي کليوي رنج مي بريد يا سنگ هاي کليه براي شما مشکل آفرين شده اند؟ اگر اين گونه است، مصرف يک قاشق غذاخوري سرکه سيب هنگام صبح را مد نظر قرار دهيد.
همچنين، دنبال کردن توصيه پزشک خود و نوشيدن آب به ميزان کافي را فراموش نکنيد. اگر به مصرف آبميوه علاقه داريد، اطمينان حاصل کنيد فاقد شيرين کننده باشند. همچنين، نمک را به مدت دو هفته از رژيم غذايي خود کنار بگذاريد.


سرکه سيب به کاهش وزن کمک مي کند
به همراه يک رژيم غذايي سالم و ورزش، نوشيدن دو قاشق غذاخوري سرکه سيب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسريع مي کند.
سرکه سيب سرشار از ويتامين B6 و لسيتين است و به سوزاندن چربي جمع شده در بدن به واسطه يک رژيم غذايي ضعيف کمک مي کند.


سرکه سيب را چگونه مصرف کنيم؟
دو روش براي نوشيدن سرکه سيب وجود دارند. گزينه ساده نوشيدن يک قاشق غذاخوري سرکه سيب است. اما اگر عطر و طعم آن براي شما بيش از اندازه قوي است، مي توانيد آن را در يک ليوان آب، چه سرد يا گرم، ترکيب کنيد.

 



منبع: asriran.com


http://www.CheKhabar.ir/News/72133/معجزه يک قاشق سرکه سيب
بستن   چاپ