دندان ها در مورد آلت تناسلي مردان چه مي گويند
يکشنبه 18 تير 1396 - 3:18:14 AM
چه خبر -

تاثير بهداشت دهان و دندان بر آلت تناسلي

نگاه سطحي به عادت خوب مسواک زدن ممکن است شما را با يک دهان پوسيده رها کند و جلوي نعوظ را بگيرد. بر اساس يافته هاي تحقيقات اوليه در تايوان، بهداشت ضعيف دهان و دندان ممکن است روي توانايي نعوظ شما تاثير بگذارد.

در اين مطالعه مردان دچار اختلال نعوظ ( ED ) نسبت به افرادي که اختلاي نداشتند، 79 درصد بيشتر دچار بيماري هاي پيرادنداني (به بيماري بافت‌هاي نگهدارنده دندان‌ها گفته مي‌شود. بافت‌هاي نگهدارنده دندان‌ها عبارتند از لثه، الياف اتصال دهنده دندان به استخوان و بافت استخواني اطراف دندان) مزمن (chronic periodontal disease يا CPD) بوده اند. CPD، عفونتي است که زماني رخ مي دهد که لثه ها از دندان ها جدا شده و بينشان فضاي خالي ايجاد شده و سبب رشد باکتري هايي شود که اطراف دندان ها گسترش پيدا مي کنند.

التهاب مزمن ناشي از بيماري ها لثه مي تواند باعث آسيب سلولهاي اندوتليال (endothelial) شود (سلول هايي که پوشش بر روي رگ هاي خوني را تشکيل مي دهند)، از جمله رگ هاي خوني آلت تناسلي. به گفته دکتر لري ليپشالتز (Larry Lipshultz) مشاور اورولوژي سلامت مردان، آسيب اندوتليال مي تواند باعث ايجاد اختلال در جريان خون شود و شما را با آلتي بدون نعوظ رها کند (از آن جا که عروق خوني آلت تناسلي مردان حدود 25 درصد اندازه عروق کرونر هستند، اختلال نعوظ، اغلب اولين علامت هشدار دهنده مشکلات قلبي عروقي است. بنابراين با ايجاد اين مشکل با پزشکتان مشورت کنيد تا مطمئن شويد که مشکل فقط مربوط به آلت است يا خير).

آيا رسيدگي به بهداشت دهان و دندان مي تواند اختلال نعوظ را رفع کند؟

آيا رسيدگي به بهداشت دهان و دندان مي تواند اختلال نعوظ را رفع کندآيا رسيدگي به بهداشت دهان و دندان مي تواند اختلال نعوظ را رفع کند

محققان مي گويند، کشيدن دندان ممکن است از طريق رفع التهاب به کاهش اختلال نعوظ کمک کند. ولي خوشبختانه اين مورد آخرين راه چاره است.به گفته دکتر سالي کرم (Sally J. Cram) جراح و دندانپزشک و از مشاورين انجمن دندانپزشکي آمريکا (ADA)، اگر اين بيماري در مراحل اوليه باشد، درمان مي تواند به سادگي پاکسازي هاي کمي عميق دندانپزشک تان انجام پذيرد. اما در صورت کشف ديرهنگام، ممکن است براي کاهش فضاهاي ايجاد شده يا بازگرداندن استخوان تحليل رفته، شما نيازمند جراحي لثه شويد.يکبار که بيماري را تحت کنترل مي گيريد، بهتر است دفعات چک کردن را افزايش دهيد ( هر سه ماه به جاي هر شش ماه).

نکته مهم: کساني که درگذشته بيماري هاي پيرادنداني داشته اند، احتمال اينکه مجددا به آن مبتلا شوند زياد است. پس اعمال اقدامات پيشگيرانه و توجه به علائم ابتلا مهم است. از آنجا که اکثر افراد تا زماني که بيماري وارد مراحل پيشرفته نشود، دردي ندارند، بايد مراقب قرمز و متورم شدن لثه، خونريزي لثه در هنگام مسواک زدن، تنفس بد، شل شدن دندان ها و تحليل لثه باشند.

نکته خوب اينکه، بيماري هاي پيرادنداني کاملا قابل پيشگيري است. فقط دندان هاي خود را دوبار در روز هربار به مدت 2 دقيقه و با خميردندان فلورايددار ( مورد تاييد انجمن پزشکان) مسواک کنيد. روزي يکبار نخ دندان بکشيد و خودتان را مقيد به مراجعه منظم به دندانپزشک کنيد.




منبع: سيمرغ


http://www.CheKhabar.ir/News/71806/دندان ها در مورد آلت تناسلي مردان چه مي گويند
بستن   چاپ