غذا هايي براي بعد از چهل سالگي
شنبه 17 تير 1396 - 12:24:29 PM
چه خبر -

اگر از 40 سال گذشته ايد، اين غذاها را بيشتر بخوريد

prevention نوشت: سرطان يکي از قاتلان زنان در سنين 40 تا 50 سالگي است و بيماري‌هاي قلبي نيز قاتل شماره دو به شمار مي‌رود. ديابت و سکته مغزي نيز در زنان در سنين 50 تا 60 سالگي شايع است. با اين حال اتخاذ يک رژيم غذايي سالم بعد از سنين 40 سالگي از بسياري از بيماري‌هاي مزمن مي‌کاهد و منجر به افزايش طول عمر سالم مي‌شود

کدو تنبل:

هرگونه سبزي قرمز، زرد، بنفش يا نارنجي و همچنين سبزيجات سبز برگ تيره منبع خوبي براي کاروتنوئيدها محسوب مي‌شوند. اما هويج‌هاي نارنجي و کنسرو کدو تنبل را بايد فوق ستاره‌هاي بتاکاروتن در نظر گرفت.

گوجه فرنگي پخته:

يک آنتي اکسيدان قدرتمند ديگر به نام ليکوپن با سرطان مبارزه مي‌کند. ميوه‌ها و سبزي‌جات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگي، هندوانه، پاپايا، فلفل دلمه‌اي قرمز - منابع خوبي براي ليکوپن هستند. گوجه فرنگي پخته مي‌تواند کمک بيشتري به بدن در جذب هر چه بيشتر اين آنتي اکسيدان مفيد کند.

غلات جوانه زده:

جوانه غلات که حاوي سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، يکي از معدود منابع غذايي براي توکوترينول‌ها، نوعي از ويتامين E که ممکن است خطر ابتلا به بيماري‌هاي مغزي مرتبط با افزايش سن مانند آلزايمر را کاهش دهد، محسوب مي‌شوند.

گردو:

اسيدهاي چرب غير اشباع چند پيوندي که در گردو يافت مي‌شوند ممکن است به محافظت از شما در برابر اين بيماري کمک کنند. مغزهاي خوراکي و دانه‌هاي ديگر نيز منابع خوبي براي اين اسيدهاي چرب سالم هستند.

روغن زيتون:

در شرايطي که روغن سويا و روغن آفتابگردان منابع خوبي براي اين اسيدهاي چرب هستند، اما روغن زيتون بهترين گزينه در اين زمينه است.

ماهي سالمون:

ماهي يکي از اجزا اصلي رژيم مديترانه‌اي است و در شرايطي که بيشتر انواع ماهي ها براي سلامت انسان مفيد هستند، اما ماهي‌هاي چرب مانند سالمون بيشترين فايده را براي سلامت قلب ارائه مي‌کنند. از ديگر ماهي‌هاي چرب مي‌توان به ساردين، ماهي خال مخالي، شاه ماهي و قزل آلا اشاره کرد.

تمشک:

مشکلات مرتبط با گوارش نادرست، با انواع بيماري‌هاي خودايمني مرتبط با التهاب که زنان را از اواسط عمر خود تحت تاثير قرار مي‌دهند، پيوند خورده است. کمبود فيبر غذايي بخشي از مشکل محسوب مي‌شود. ميزان مصرف توصيه شده روزانه فيبر 20 تا 30 گرم است. در ميان ميوه‌ها، تمشک از نظر محتواي آنتي اکسيدان و فيبر يک گزينه عالي محسوب مي‌شود. يک فنجان تمشک حاوي هشت گرم فيبر است.



منبع: salamatonline.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/71762/غذا هايي براي بعد از چهل سالگي
بستن   چاپ