جزئيات جديد درباره بازيکن زن فوتبال کشورمان که با ماشين يک مامور پليس را کشت!
جمعه 16 تير 1396 - 6:23:56 PM
چه خبر -

ماجراي تصادف فوتباليست زن کشورمان با يک سربازي نيروي انتظامي و کشته شدن سرباز, حاشيه هاي زيادي به همراه داشته است.

قتل، الکل در خون و فرار يا تصادف، کمک و آزادي با وثيقه, کدام صحت دارند؟

يکي از بستگان ملي پوش فوتسال که در سانحه رانندگي باعث فوت يک سرباز نيروي انتظامي شده مي‌گويد اين بازيکن مست نبوده و در حال حاضر با قيد وثيقه آزاد است.

خبر سانحه رانندگي براي ملي پوش فوتسال بانوان و کشته شدن سرباز نيروي انتظامي در اين سانحه در هفته‌اي که گذشت يکي از اخبار جنجالي منتشر شده در رسانه‌ها و همچنين فضاي مجازي بود. خبري که از سوي يکي از شاهدان و همچنين خانواده مقتول نقل شد و در اين بين، وجود 43 درصد الکل در خون ملي‌پوش فوتسال بيش از همه جنجال‌ساز شده است.

يکي از بستگان اين بازيکن بانوي فوتسال در گفت‌وگويي، درباره اين اتفاق توضيح داد.

* ابتدا درباره حادثه‌اي که اتفاق افتاده توضيح دهيد.

اين ماجرا به نيمه شعبان امسال مربوط مي‌شود. اين بازيکن در مسير بازگشت به منزل بود که در اتوبان تصادف کرده است. متاسفانه يک سرباز نيروي انتظامي در يک بريدگي جلوي او مي‌پيچد و بعد از تصادف، فوت مي‌کند.

* او بعد از سانحه، در محل ماند؟

اين دختر، يک جوان 21 ساله است. شايد من هم با 53 سال سن، نمي‌دانستم آن لحظه چه کار بايد کنم. منزل او با محل سانحه پنجاه متر فاصله داشته است. بنابراين او به سمت منزل حرکت مي‌کند و به نگهبان منزل مي‌گويد که پنجاه متر پايين‌تر تصادف کرده است. نگهبان هم با اوژانس و پليس تماس مي‌گيرد. تمام اين اتفاقات در گزارش‌هاي پليس درج شده و آنها اعلام کردند که اگر نياز به شهادت باشد، مي‌آيند و اين کار را انجام مي دهند. شايد اگر يک آقا اين کار را کرده بود، در صحنه نمي‌ماند و فرار مي‌کرد کما اينکه از اين اتفاقات زياد افتاده و اکثر تصادف‌ها توسط آقايان انجام شده است. اما اين دختر با وجود سن پايين و با اينکه ترسيده بود، باز هم فرار نکرد و کمک رساني کرد.

* در روزهاي گذشته، شايعات و اخبار بسياري در اين باره منتشر شده است.

تمام اطلاعات منتشر شده از قول همسايه‌ها نوشته شده است. وقتي اين موضوع رسانه‌اي شد و به صورت گسترده در مطبوعات به آن پرداختند، با آبروي يک جوان و آن هم يک دختر خانم بازي شد. چطور مي‌خواهند آبروي رفته را جمع کنند؟ تمام روزنامه‌ها و خبرگزاري‌ها با او تماس گرفته‌اند. اگر اسمي از او در رسانه‌اي نيامده، پس چطور از همه خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها با او و حتي سرمربي تيم ملي تماس گرفته مي‌شود؟ نمي‌دانم کساني که نام اين دختر را بر سر زبان‌ها انداختند، چطور با وجدان خود کنار خواهند آمد؟

* گفته مي‌شود، او بازيکن تيم ملي بوده و سابقه قهرماني با ايران در آسيا را دارد.

او سه بار به تيم ملي دعوت شده اما تنها در بازي دوستانه براي تيم ملي فوتسال ايران بازي کرده است. بنابراين هيچ‌گاه عضو رسمي تيم ملي نبوده و تنها در ليگ برتر بازي کرده است.

* او در حال حاضر در بازداشت به سر مي‌برد؟

خير؛ توانستيم به قيد ضمانت، آزادش کنيم.

* خانواده مقتول گفته‌اند 43 درصد الکل در خون اين بازيکن پيدا شده است.

اگر آنها چنين حرفي زده‌اند، پس حتما صحت دارد و بايد باور کرد؟ اگر اين موضوع واقعيت داشته باشد که اين بنده خدا بايد در زندان باشد. اگر اين قدر مقصر بوده، پس چطور آزاد زندگي مي‌کند؟ اگر کسي الکل در خونش باشد، قتل عمد به گردن اوست و نمي‌توانند به قيد ضمانت آزادش کنند. خودم حقوق خوانده‌ام و هر کسي که اطلاع اندکي از مسائل حقوقي داشته باشد، مي‌داند مطالبي که منتشر شده، با واقعيت متناقض است.

* مراحل قانوني تا کجا پيشرفته است؟

وکيل خوبي برايش گرفته‌ايم و خيلي سفت و سخت دنبال کارهايش هستيم. نه تنها من بلکه همه کساني که اين بازيکن را مي‌شناسند، از اتفاقات افتاده بسيار ناراحتند چون اين دختر، جزو بازيکن‌هاي فوق العاده با اخلاق ورزش ايران است. بعضي وقت‌ها آدم نمي‌تواند براي کسي دل بسوزاند اما براي اين دختر، همه دلشان مي‌سوزد. رسانه‌ها بايد قبل از انتشار خبر، صحت آن را پيگيري مي‌کردند تا ببيند خبر واقعي است يا نه. ورزشکارهاي خانم همه جوره محروم شده‌اند. هيچ‌کس نمي داند اين دختر زندگي‌اش از روزي که خبر منتشر شده،‌ نابود شده است. مادر و پدر او نيز در ايران زندگي نمي‌کنند و وقتي خبر را شنيدند سراسيمه به ايران آمدند.

«توضيح حقوقي : طبق ماده 714 قانون مجازات اسلامي، قتل غيرعمدي ناشي از تصادفات رانندگي بر اثر بي‌احتياطي، بي‌مبالاتي يا عدم رعايت نظامات دولتي يا عدم مهارت راننده مستوجب شش ماه تا سه سال حبس و نيز پرداخت ديه در صورت مطالبه از ناحيهٔ اولياي دم است. همچنين طبق ماده 718 همين قانون، اگر راننده در موقع وقوع جرم مست باشد به بيش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در اين ماده محکوم خواهد شد و دادگاه مي‌تواند علاوه بر اين مجازات، مرتکب را براي مدت يک تا پنج سال از حق رانندگي محروم کند. از سوي ديگر، طبق بند «ب» ماده 10 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي، در صورت اثبات حالت مستي راننده، ضمن صدور قبض جريمه 200 هزار توماني و ضبط گواهينامه به مدت شش‌ماه توسط نيروي انتظامي، مرتکب جهت اقدام قانوني به مرجع صالح قضايي معرفي مي‌شود. حسام‌الدين قاموس مقدم - کارشناس ارشد حقوق.»




منبع: isna.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/71714/جزئيات جديد درباره بازيکن زن فوتبال کشورمان که با ماشين يک مامور پليس را کشت!
بستن   چاپ