سوپ ذرت تابستاني، يک شام سبک و کم کالري
جمعه 16 تير 1396 - 12:15:55 PM
چه خبر - سوپ ذرت و کدو تابستان طلاييمواد لازم براي تهيه سوپ ذرت تابستاني

روغن زيتون خالص : 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده : 2 عدد
کدوي زرد متوسط خرد شده (در حدود 500 گرم) : 2 عدد
آويش تازه : 3 قاشق چايخوري
عصاره مرغ يا عصاره سبزيجات کم نمک : يک قوطي (395 ميلي ليتر)
نمک : ¼ قاشق چايخوري
دانه ذرت تازه : 1 پيمانه
آبليموي تازه : 1 قاشق چايخوري
پنير فتاي خرد شده : ¼ پيمانه

طرز تهيه سوپ ذرت تابستانيطرز تهيه سوپ ذرت تابستاني

طرز تهيه سوپ ذرت تابستاني

روغن را در ظرف بزرگي روي حرارت متوسط گرم کرده پياز را اضافه کرده به مدت 1 دقيقه هم مي زنيم.
سپس کدو و 1 قاشق چايخوري از آويشن را اضافه کرده 3 تا 5 دقيقه حرارت مي دهيم گه گاه هم مي زنيم تا کدوها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت مي دهيم تا به جوش آيد به مدت 5 دقيقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.
مواد را داخل مخلوط کن ريخته به صورت پوره يکنواخت در مي آوريم.(هنگام ريختن مايع داغ داخل مخلوط کن احتياط کنيد).
سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روي حرارت متوسط بگذاريد به مدت 3 تا 5 دقيقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .
سپس از روي حرارت برداشته آب ليمو را اضافه کنيد.
بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ريخته با آويشن و پنير فتا تزئين کنيد.



منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/71697/سوپ ذرت تابستاني، يک شام سبک و کم کالري
بستن   چاپ