کاهش سائيدگي مفصل با مصرف فيبر بيشتر
پنجشنبه 15 تير 1396 - 11:17:14 AM
چه خبر - مواد غذايي با فيبر بيشتر، ساييدگي زانو را کاهش مي دهند

آرتروز و ساييدگي مفصلي تعداد فراواني را از انسان‌ها را گرفتار کرده است. حدود ده درصد مردان و 18 درصد زنان بالاي 60 سال به اين بيماري مبتلا هستند.

مطالعات قبلي تاثير مقادير بالاي فيبر مواد غذايي را در کاهش فشار خون و قند خون نشان داده‌اند. منابع عمده فيبر در موادي مانند دانه‌هاي گياهي، ميوه‌ها، غلات و سبزيجات وجود دارند.

حالا محققين دانشگاه تافت و منچستر با بررسي راديوگرافي زانو و علائمي مانند درد و خشکي و تورم در زانوي حدود شش هزار نفر به مدت چهار سال متوجه شدند در آنهايي که بيشترين فيبر را در رژيم غذايي خود مصرف کرده بودند، ميزان سائيدگي مفصل زانو 60-30 درصد کمتر از کساني بود که کمترين ميزان فيبر را استفاده کرده بودند.

همچنين مشخص شد که مصرف فيبر بيشتر، بخصوص فيبر موجود در غلات به طور محسوسي از بيشتر شدن درد زانو به علت ساييدگي جلوگيري مي‌کند.



منبع: sepidonline.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/71660/کاهش سائيدگي مفصل با مصرف فيبر بيشتر
بستن   چاپ