براي جلسه کنکور چه خوراکي هايي همراه ببريم؟
چهارشنبه 14 تير 1396 - 10:18:51 AM
چه خبر - خوراکي هاي جلسه کنکور

در واپسين روزهاي مانده به بزرگترين مارتن علمي کشور، در کنار مطالعه و دوره کردن مطالب بايد نظارت و توجه ويژه اي بر مواد غذايي مصرفي و نيز ساعات استراحت خود داشته باشيد.

در اين روزها از خوردن خوراکي هاي فست فود، غذاي غير خانگي و امتحان کردن خوراکي هاي جديد خودداري کنيد زيرا ممکن است دچار آلرژي، مسموميت غذايي، مشکلات گوارشي و نيز کاهش توان ذهني شويد.

در عوض مصرف مواد غذايي سالم و خانگي شامل انواع ميوه و سبزيجات، دانه هاي آجيل، مکمل هاي ويتاميني تحت نظارت پزشک، خوراک هاي دريايي و لبنيات مي تواند به تقويت بنيه شما، افزايش انرژي و گيرايي ذهني و درک بهتر مفاهيم و نکات کليدي درس ها کمک کند.

منابع انرژي مغز انسان از مواد زير تشکيل مي شود:

20درصد گلوکز، 35 درصد کل ويتامين ها و املاح معدني، 40 درصد آب و 50 درصد چربي که مغز به آنها نياز دارد.

براي موفقيت در جلسه آزمون پس از صرف يک وعده مغذي صبحانه، مي توانيد خوراکي هاي زير را به مقدار کم همراه با خود به جلسه امتحان ببريد و در باز هاي زماني که دچار احساس خستگي شديد، از اين خوراکي ها استفاده کنيد.

نکته مهم همراه بردن حجم کم خوراکي و توجه به اين نکته است که خوراکي باعث نوچ يا چرب شدن دستان شما، لکه شدن برگه امتحاني، ايجاد حساسيت ، تشنگي يا سرفه در شما نشود.

در کنار خوراکي هاي جامد همراه داشتن آب يا آبميوه هاي طبيعي کم شکر، چاي سبز با ليمو و نعناع همراه با مقداري نبات نيز مي تواند در افزايش بازده ذهني در فرد امتحان دهنده بسيار موثر باشد.

دانه هاي آجيل يک خوراکي کم وزن و مقوي است و يک توصيه عالي براي به همراه داشتن در جلسه امتحان، از جمله ديگر خوراکي ها مي توان به موارد زير اشاره کرد:

سيب، ماست در ظروف در بسته و کم حجم، زغال اخته، شاه توت، تمشک، مقداري ساقه اسفناج، شکلات کم شيرين، ساقه کوچک کلم بروکلي، تخم مرغ و موز.

اين خوراکي ها همگي داراي انواع ويتامين ها و مواد معدني براي تقويت حافظه و ذهن، جلوگيري از خستگي و کاهش سطح تمرکز، تغذيه خوب سلول هاي مغزي و تقويت خون رساني به اين عضو مهم در بدن هستند.

از ديگر خواص اين خوراکي ها دارا بودن آهن، نيترات، فلاونول ها، مواد ضد استرس، آرام بخش اعصاب، جلوگيري از بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب است.

همراه داشتن خوراکي هاي بسيار شيرين چون انواع کيک و شيريني و شکلات مي تواند باعث افزايش ناگهاني سطح قند خون، احساس تشنگي و ضعف شود به همين دليل مصرف بيش ازحد اين خوراکي ها در جلسه امتحان توصيه نمي شود.



منبع: yjc.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/71582/براي جلسه کنکور چه خوراکي هايي همراه ببريم؟
بستن   چاپ