تغذيه مديترانه اي و کاهش ابتلا به سرطان سينه
سه شنبه 13 تير 1396 - 12:39:46 AM
چه خبر - به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه اينديپندنت، يک رژيم معمولي مديترانه اي شامل مصرف زياد پروتيين هاي پايه گياهي مانند آجيل، عدس و لوبيا، غلات کامل، ماهي و چربي هاي `سالم` اشباع نشده مانند روغن زيتون مي شود.

در اين رژيم غذايي مصرف خوراکي ها با آرد تصفيه شده مانند نان سفيد يا برنج سفيد، گوشت قرمز و شيريني ها به حداقل مي رسد.
محققان دانشگاه ماستريخت در هلند در اين مطالعه بيش از 62 هزار زن را در طول يک دوره زماني 20 ساله بررسي کردند تا دريابند خطر سرطان سينه چه اندازه تحت تاثير خوراکي ها قرار مي گيرد.
محققان مشاهده کردند که خطر ابتلا به سرطان سينه ER منفي (گيرنده استروژن منفي) در ميان زناني که رژيم غذايي مديترانه اي مملو از پروتيين هاي گياهي، ماهي و روغن زيتون را به بيشترين ميزان رعايت مي کردند، در قياس با زناني که حداقل پيروي از اين رژيم غذايي را داشتند، 40 درصد کمتر بود.
درمان سرطان سينه ER منفي که با هورمون جنسي استروژن تحريک نمي شود، اغلب دشوارتر از سرطان سينه حساس به هورمون است و احتمال کشندگي آن بيشتر است.
پروفسور `پيت دن برانت` از دانشگاه ماستريخت در هلند که رياست اين مطالعه را بر عهده داشت گفت: ما در اين مطالعه متوجه ارتباط قوي ميان رژيم غذايي مديترانه اي و کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه گيرنده استروژن منفي در ميان زنان يائسه شديم.
اين مطالعه در مجله بين المللي Cancer منتشر شده است.

منبع: ايرنا
http://www.CheKhabar.ir/News/71385/تغذيه مديترانه اي و کاهش ابتلا به سرطان سينه
بستن   چاپ