برگزاري همايش ملي پايش و پيش آگاهي در گياه پزشکي در گنبدکاووس
سه شنبه 13 تير 1396 - 12:33:48 AM
چه خبر -

به گزارش خبرنگار ايرنا، در اين همايش ملي يک روزه که روز پنجشنبه در دانشگاه گنبدکاووس آغاز شد، علاوه بر ارائه تعدادي از مقالات ارائه شده به دبيرخانه درقالب کارگاه آموزشي، از صاحبان سه مقاله برتر اين همايش نيز تجليل مي شود.
دبير علمي دومين همايش ملي پايش و پيش آگاهي درگياه پزشکي در ابتداي اين همايش درسخناني با قدرداني از حضور محققان و پژوهشگران در اين همايش، گفت: پس از فراخوان همايش تعداد 211 مقاله علمي درقالب متن و پوستر از مراکز آموزش عالي برخي استان هاي کشور به دبيرخانه اسال شد.
فاختک طليعي افزود: پس از داوري توسط 53 استاد و محقق دانشگاه، 180 مقاله مورد پذيرش قرار گرفت که درهمايش امروز 10 مقاله ازسوي صاحبان آن ارائه مي شود و بقيه مقالات نيز درقالب پوستر درمعرض ديد علاقه مندان گذاشته شده است.
وي گفت: استان گلستان يکي از قطب هاي مهم کشاورزي در کشور است و اين همايش با هدف ارائه آخرين دستاوردهاي محققان در زمينه مديريت آفات و بيماري ها، علف هاي هرز و تبادل نظر محققان و صاحبنظران به ميزباني دانشگاه گنبدکاووس برگزار شده است.
طليعي، مديريت آفات و بيماري ها، ارزيابي خسارات بيماري ها بويژه علف هاي هرز و پيش آگاهي و نقش آن درمديريت آفات را از مهمترين محورهاي اين همايش برشمرد.
به گزارش ايرنا، در اين همايش علمي سهراب سهرابي، معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي و محمدعلي آقاجاني رئيس بخش گياه پزشکي و مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان گلستان در سخناني کوتاه، برلزوم استفاده بيشتر کشاورزان از يافته هاي علمي و تحقيقاتي محققان براي افزايش عملکرد توليد تاکيد کردند.
مديريت بيماري پوسيدگي چغندر قند، بررسي تغييرات آنزيم هاي آنتي اکسيدان در ارقام گندم حساس و مقاوم به قارچ، تعيين پنجره زماني ميزباني براي بيماري لکه طاووسي زيتون درشهرستان طارم با استفاده از دستگاه ديتالاگر، سورتينگ هوشمندانه دانه هاي گندم آفت زده و بررسي تاثير پيچيدن گوني کنفي و کارتن به تنه و شاخه درخت سيب در مديريت کرم سيب در بروجرد از جمله عناوين برخي مقالات ارائه شده دراين همايش است.
ارزيابي صفات فيتوشيميايي جمعيت علف هرز `سلمه تره` درجهات مختلف جغرافيايي مزارع صيفي گنبدکاووس، تغيير فلور علف هاي هرز مزارع پنبه در استان گلستان طي يک دهه و بيماري سفيدک سطحي، بررسي اثر کشندگي عصاره هاي سرينول، نيمارين و اسانس سرو کوهي در اختلاط با استون روي سوک چهار نقطه اي حبوبات و اهميت تعيين نقشه پراکنش علف هاي هرز مزارع گندم با استفاده از `جي آي اس` از ديگر عناوين مقالات ارائه شده به اين همايش علمي است.
همچنين دراين همايش علمي دو کارگاه آموزشي با موضوع `کاربرد فرومون ها در پايش و پيش آگاهي و روش هاي استاندارد ارزباي بيماري هاي گندم و جو ` نيز برگزار مي شود.
شهرستان گنبدکاووس با 380 هزار نفر جمعيت درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1860
خبرنگار : علي لکزانوري ** انتشار دهنده: تاج محمد شيري

انتهاي پيام /*
http://www.CheKhabar.ir/News/71347/برگزاري همايش ملي پايش و پيش آگاهي در گياه پزشکي در گنبدکاووس
بستن   چاپ