درمان گياهي کوليت روده با خاکشير, شويد و بارهنگ
جمعه 9 تير 1396 - 4:23:01 AM
چه خبر - درمان کوليت با دستور طب سنتي

از ديدگاه طب سنتي دو مرحله براي درمان کوليت وجود دارد، نخستين درمان و ساده‌ترين درمان، درمانهاي پيشگيرانه و نگه‌دارنده هستند که مهمترين آن اصلاح تغذيه بيمار است.در واقع بايد بيمار را از خوردن غذاها و خوراکي‌هاي بلغم‌زا و خشکي‌زا منع و اين نوع غذاها را از رژيم بيمار حذف کنيم.

از ديدگاه طب سنتي کدام خوراکي ها بايد از رژيم غذايي مبتلايان به کوليت حذف شود؟ ماست دوغ گرمک هندوانه بادمجان سير سس ترشي فلفل دارچين زنجبيل قرمه‌سبزي آش رشته خورش لپه

داروهاي تجويزي براي مبتلايان به کوليت از ديدگاه طب سنتي کدامند؟خاکشير بارهنگ شويد

طرز مصرف خاکشير:

خاکشير با آب جوش از بهترين درمانگران کوليت است؛ اگر بيمار از اسهال شديد و از دفع کف و بلغم شکايت دارد بهتراست از خاکشير بو داده با آب جوش استفاده کند (ميزان مصرف آن با توجه به سن و وزن بيمار متفاوت است اما عموما 2 تا 3 قاشق غذاخوري خاکشير با آب جوش : روزي يک تا 2 بار )

طرز مصرف بارهنگ:

بارهنگ نيز 1 تا 3 بار در روز مورد مصرف قرار مي‌گيرد که بسته به شرايط بيمار به خصوص بيماراني که با دفع کف و بلغم و خون مواجه هستند، دفعات مصرف بارهنگ را افزايش مي‌دهيم (3 تا 5 بار و هر بار يک قاشق غذاخوري با آب جوش استفاده مي‌شود) در اين حالت نيز اگر بيمار از اسهال رنج مي‌برد بهتر است از بارهنگ بو داده با آب جوش به مدت 3 تا 5 بار در روز استفاده شود.

طرز مصرف شويد‌:

3 قاشق غذاخوري شويد را با 2 ليوان آب مي‌جوشانيم تا يک ليوان بماند، سپس آنرا صاف کرده و آب شويد حاصل با عسل شيرين مي‌شود؛ در مواقع اسهال، دل‌پيچه و حالت تهوع همراه با بارهنگ و خاکشير در طول روز مصرف مي شود (يک تا 5 بار در روز).

بقيه درمان ها با توجه به مزاج بيمار، پايه‌گذاري مي‌شود و جوشانده‌هاي مختلفي تجويز مي‌شود که بر مبناي درجه خشکي بيمار يا بلغم آن است.




منبع:فصلنامه حکيمانه


http://www.CheKhabar.ir/News/70989/درمان گياهي کوليت روده با خاکشير, شويد و بارهنگ
بستن   چاپ