شامي بلغور، يک غذاي سبک براي افطار ماه رمضان
چهارشنبه 31 خرداد 1396 - 12:51:40 PM
چه خبر - شامي بلغور براي افطار ماه رمضان

شامي يکي از غذاهاي نوستالژيک هر خانه است و شامي و کتلت هر خانه و هر آشپزي با شامي و کتلت خانه و آشپز ديگر فرق مي‌‌کند. معمولا براي تهيه شامي از لپه و نخود يا آرد نخودچي استفاده مي‌شود. در منوي امروز ما تهيه شامي با بلغور گنجانده شده است که طعم جديدي به شامي مي‌دهد.

مواد لازم براي تهيه شامي بلغور براي 4 نفر

بلغور جو يا گندم يا مخلوط هر دو : 250 گرم
تخم‌مرغ : 5 عدد
پنير صبحانه رنده شده : 100 گرم
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
پياز : يک عدد
موسير خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
آب مرغ : يک ليوان
روغن مايع : به ميزان کافي
نمک و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه شامي بلغور براي افطار ماه رمضان

بلغور را شسته و چند ساعتي خيس مي‌کنيم.
سپس با آب مرغ و نمک حدود نيم ساعتي مي‌پزيم تا آب مرغ کامل به خورد بلغور برود و کنار مي‌گذاريم تا سرد شود.
بعد پياز را رنده کرده و موسير و جعفري را ريز خرد مي‌کنيم و به بلغور اضافه مي‌کنيم.
سپس پنير رنده شده را داخل مخلوط ريخته، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن مي‌ريزيم.
بعد از مخلوط کردن کامل مواد با هم به اندازه يک پرتقال کوچک از مخلوط برداشته و در روغن سرخ مي‌کنيم.
کتلت را با گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه شده و جعفري خرد شده تزئين کنيم.



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/69346/شامي بلغور، يک غذاي سبک براي افطار ماه رمضان
بستن   چاپ