همه خطرات شکر براي سلامتي
چهارشنبه 31 خرداد 1396 - 10:55:37 AM
چه خبر - شکر دشمن سلامتي

از اينکه از شکر بعنوان دشمن سلامتي نام برديم تعجب نکنيد، کافيست مضرات شکر براي سلامتي را مطالعه و از مخاطرات مصرف شکر آگاه شويد تا شما هم شکر را دشمن درجه يک سلامتي خود بناميد.

شکر باعث پيري پوست مي شود

شکر وقتي وارد جريان خون مي شود با کلاژن و الاستين که جواني پوست را تامين مي کنند ارتباط شيميايي برقرار مي کند. چنين فعل و انفعالاتي پروتئين ها را تخريب مي کند (تخريب کلاژن و الاستين منجر به خشکي و چين و چروک روي پوست مي شود) به علاوه پوست را در مقابل اشعه آفتاب آسيب پذيرتر مي کند.

شکر باعث التهاب مي شود

توانايي شکر در ايجاد التهاب باعث مي شود روي صورت جوش ها و چين و چروک ها ظاهر شوند. اگر هنگام سرماخوردگي چاي شيرين بخوريد شکر زمينه هاي پرورش باکتري ها را در گلوي ملتهب ايجاد مي کند.

شکر باعث بيماري هاي قلبي عروقي مي شود

در قرن بيستم، پزشکان به اين نتيجه رسيدند که مي توان از بيماري هاي قلبي عروقي با کاهش مصرف چربي که سطح کلسترول را افزايش مي دهد جلوگيري کرد. به اعتقاد آن ها شکر نسبت به روغن هاي حيواني ضرر کمتري داشت. بنابراين مردم به سمت غذاهاي بدون چربي مي رفتند در حالي که مصرف شکر را کم نمي کردند.

اما در قرن بيست و يکم وضعيت کمي تغيير کرد و تحقيقات نشان داد که شکر سطح کلسترول خون را بالا مي برد و به ديواره رگ ها که هم اکنون توسط شکر آسيب ديده اند مي چسبد.

شکر باعث افسردگي مي شود

تحقيقات نشان داده است که شکر باعث افسردگي مي شود. شکر سطح هورمون BDNF که مانع از افسردگي مي شود را کاهش مي دهد.

اثر مخرب مصرف بيش از حد شکر بر مغز

مصرف شکر اضطراب را افزايش ميدهد، همچنين در آزمايشاتي که بر روي موش ها انجام دادند مشخص شد که موش ها با مصرف بيش از حد شکر احمق تر مي شوند. زيرا شکر ارتباط بين سلول هاي مغز که مسئول يادگيري و حافظه هستند را آسيب مي زند.



منبع: behdashtnews.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/69333/همه خطرات شکر براي سلامتي
بستن   چاپ