اين شيرين کننده هاي طبيعي را جايگزين شکر کنيد
سه شنبه 30 خرداد 1396 - 9:52:24 AM
چه خبر - شيرين کننده هاي طبيعي

در دنياي بهداشت و سلامت صحبت‌هاي زيادي در رابطه با رژيم غذايي سالم، استفاده از محصولات ارگانيک و ديگر موضوعات مربوط به تغذيه شده است. بسياري از رژيم‌هاي غذايي سالم بر پايه حذف قند‍‌هاي تصفيه شده و استفاده از محصولات طبيعي و ارگانيک است. بسياري از افراد با مصرف بيش از اندازه قند و شکر مفاصل‌شان را به سمت نابودي هدايت مي‌کنند. نابودي مفصل‌ها يکي از کوچک‌ترين عارضه‌هاي مصرف بيش اندازه قند و شکر است.

شربت افرا

اين شربت کهربايي که از شيره درخت افرا تهيه مي‌شود داراي عطر و طعم متمايزي است که بسياري از افراد آن را خوشمزه و اعتيادآور توصيف کرده‌اند. شربت افرا 100درصد طبيعي و حاوي بسياري از مواد معدني از جمله پتاسيم، سديم و مس است. اين افزودني شيرين را به راحتي جايگزين قند و شکر کنيد.

شهد آگاو

جايگزيني فوق العاده براي شکر و مناسب براي تغذيه سالم به خصوص افراد ديابتي است. مغز گياه آگاو سرشار از ساکارين است و وقتي پوست آن کنده شود آن را مي‌توان خورد، شيرين و مغذي اما نسبتا فيبري است. شهد آگاو قند خون را تنظيم کرده و کلسترول را کاهش مي‌دهد و سرشار از کلسيم و منيزيم است و همچنين براي چربي سوزي بسيار کارآمد است.

شکر نخل نارگيل

اين قند از شيره‌ نارگيل گرفته مي‌شود. قند با حرارت دادن شيره‌ نارگيل تا زمانيکه آب آن تبخير شود، تهيه مي‌گردد. پس از فرآوري، شکر مذکور داراي رنگي کاراملي و طعمي شبيه به شکر قهوه‌اي است و مي‌تواند به جاي شکر در هر دستور غذايي استفاده شود. قند نخل نارگيل از نظر کالري و کربوهيدرات‌ها مشابه با قند نيشکر معمولي است. شکر نخل نارگيل، انرژي را بالا برده و قند خون را تنظيم ميکند. آهن و منيزيم فراوان در آن يافت شده و به عنوان يک جايگزين مناسب قند و شکر شناخته شده است.

شربت برنج قهوه‌اي

شربت برنج قهوه اي يا مالت برنج شيرين کننده‌اي طبيعي است که از نشاسته موجود در برنج قهوه‌اي با آنزيم‌هاي طبيعي توليد مي‌شود. شربت برنج قهوه‌اي مانند عسل و آگاو شيرين نيست اما داراي فروکتوز، گلوتن و گندم آزاد است که مي‌تواند يکي از بهترين جايگزين‌هاي قند و شکر براي افراد به حساب آيد. شيرين‏ کننده‌‏اي سنگين با طعمي ملايم بوده که در پخت و پز و نوشيدني‌ها بسيار استفاده مي‌شود.

عسل

يکي از محبوب‌ترين و پرطرفدارترين انتخاب‌ها در اين ليست عسل است. قند طبيعي و طعم شيرين آن باعث شده است تا يکي از خوراکي‌هاي پرطرفدار و سرشار از خاصيت شناخته شود. عسل براي سلامتي بسيار مفيد است. آنزيم‌ها، ويتامين‌ها و مواد معدني موجود در آن و همچنين خاصيت ضدميکروبي، ضدباکتري بودن آن براي همه شناخته شده است. علاوه بر آن سرشار از آنتي اکسيدان بوده و يکي از بهترين ها براي جايگزيني قند و شکر به شمار مي‌رود.

شربت مالت جو

شربت مالت جو مشابه شربت برنج قهوه‌اي است که توسط آنزيم‌هاي نشاسته به قند طبيعي تبديل مي‌شود. اين شربت شامل ويتامين‌ها، مواد معدني و همچنين منبع غني از فيبر است. اين شربت، به دليل ويژگي‌هاي آنزيمي ، قدرت طعم دهندگي، رنگ و ارزش تغذيه‌اي آن ، در دنيا موارد استفاده فراواني دارد . کاربرد مالت جو در صنايع مختلف غذايي چون قنادي‌ها ، در تهيه بيسکويت، انواع کارامل ، شيريني و در توليد سرکه، غلات صبحانه‌اي ، بسياري از انواع نوشابه‌ها و شيرهاي آشاميدني چون شير کاکائو ، در نانوايي، غذاي کودک و بعنوان مکمل‌هاي تقويتي و غذايي است.

شيرين برگ

يکي از برجسته‌ترين قندهاي طبيعي محسوب مي‌شود و دليل اين امر صفر کالري بودن اين برگ است، شيرين‌برگ مناسب مناطق جنوبي ايران يا کشت گلخانه‌اي است. شيريني قند حاصل از دانه اين گياه 250 تا 300 برابر ديگر گياهان قندآور چون نيشکر و چغندر قند و ميزان قند موجود در آن 150 برابر آنهاست. بيماران ديابتي به راحتي ميتوانند بدون هيچ دغدغه‌اي از اين گياه بعنوان شيرين کننده و طعم کننده استفاده کنند.



منبع : jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/69222/اين شيرين کننده هاي طبيعي را جايگزين شکر کنيد
بستن   چاپ