مالت تيره يا رستد مالت يا مالت بو داده Roasted malt چيست؟
سه شنبه 30 خرداد 1396 - 8:56:53 AM
چه خبر -

پودر مالت تيره جايگزيني سالم و مغذي براي کارامل

يکي از فرآورده هاي جانبي مالت دانه مالت تيره (رستد مالت يا مالت بوداده)مي باشد. دانه مالت بوداده يا Roasted maltيکي از انواع مالت هاي خاص مي باشد.مالت هاي تيره شهرت قابل ملاحظه اي به جهت کيفيت و تنوع شان دارند.

پودر مالت تيره عبارت است از پودر دانه مالت تيره که طي فرآيند توليد از دانه مالت روشن (جو جوانه زده) بدست مي‌آيد. پودر مالت در اکثر کشورهاي جهان ـ که اهميت زيادي براي تغذيه خود قائل اند ـ به علت ويژگي‌هاي آنزيمي، قدرت طعم دهندگي، رنگ و ارزش تغذيه‌اي بالا (غني از انواع ويتامين هاي گروه B، انواع مواد معدني، پروتئين، اسيد هاي آمينه ضروري، فيبر و...) به طور گسترده‌ در انواع صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و... استفاده مي‌شود. پودر مالت به دو دسته دياستاتيک (داراي فعاليت آنزيمي )و غير دياستاتيک (فاقد فعاليت آنزيمي ) تقسيم مي شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص عصاره مالت جو Barley malt extract

دانه مالت تيره (Roasted malt يا رستد مالت يا مالت بو داده):

دانه مالت تيره طي فرآيند توليدي از دانه مالت روشن گرفته مي شود که اين محصول به عنوان ماده اوليه جهت ايجاد رنگ و طعم در صنايع مختلف به خصوص ماءالشعير سازي کاربرد فراواني دارد که مي تواند به طور کامل در صنعت ماءالشعيرسازي و ديگر صنايع جايگزين کارامل و ساير رنگ دهنده ها شود. دانه مالت تيره فرآورده هايي به نام پودر مالت تيره و عصاره مالت تيره دارد که بر اساس نياز صنايع مختلف توليد مي شود.که تاثير آنها مشابه دانه مالت تيره با روش استفاده متفاوت است.

پودر مالت تيره:

پودر مالت تيره از آسياب دانه مالت تيره بدست مي آيد و يکي از فرآورده هاي جانبي مالت است که براي نخستين بار در ايران به طور صنعتي و گسترده توليد و به بازار عرضه شده است. که براي ايجاد رنگ و طعم در صنايع کيک، کلوچه، ماءالشعير سازي، نوشابه، سرکه، شيريني و شکلات و...استفاده مي شود.

انواع دانه مالت تيره:

دانه مالت تيره انواع مختلفي دارد. که عبارت اند از:

کهربايي: رنگ روشن و طعم خشک بيسکوييتي

شکلاتي: داراي عطر و طعم شديد و تاحدودي گس

سياه: داراي طعم شديدتر که در تهيه نوشيدني هاي خيلي تيره کاربرد دارد

اين تفاوت نوع بر اساس مقدار رنگ محصول و روش توليد آنها مي باشد و با توجه به نياز مشتري و ميزان رنگ دهي و عطر و طعم، انواع مختلف براي هر نوع محصول پيشنهاد مي شود.

کاربردهاي مالت تيره:

- ايجاد رنگ و طعم در کليه صنايع غذايي

- يکي از مهم ترين کاربرد هاي پودر مالت تيره، استفاده در صنعت توليد ماءالشعير مي باشد که مي تواند جايگزين مناسبي براي صنايع مصرف کننده کارامل، بسته به ميزان مصرف و سليقه مشتري، تنوعي از رنگ، عطر و طعم را سبب شود.

- ايجاد رنگ قهوه‌اي روشن پوسته‌ نان و براق شدن شيريني‌هاي حلقوي و بيسکوئيت ها

- دانه مالت تيره مي تواند مانند ساير مواد غذايي رست شده (بو داده شده) از جمله قهوه و کاکائو، رنگ هايي از قهوه اي روشن تا تيره و حتي سياه و طعم هاي مختلفي ايجاد نمايد و سبب ايجاد طعم قهوه و يا نان برشته در محصولات مي شوند.

- مزيت بارز اين محصول در مقايسه با ساير محصولات با کاربرد مشابه کيفيت بالا و سلامت غذايي مي باشد.



/ واحد تحقيق و توسعه "به مالت"

منبع: سيمرغ


http://www.CheKhabar.ir/News/69211/مالت تيره يا رستد مالت يا مالت بو داده Roasted malt چيست؟
بستن   چاپ