با مادر شوهر زورگو چه کنم؟
شنبه 27 خرداد 1396 - 8:57:10 AM
چه خبر - مادرشوهرم زن زورگويي است

سوال کاربر

دختري 16 ساله‌ام، خانواده‌ام سطح اقتصادي متوسط و فرهنگ بالايي دارند. 4 ماه است که با پسري 19ساله داراي خانواده و فرهنگي متوسط عقد کرده‌ام، از روز بعد از عقد مدام خانواده‌ها بر سر موضوعات الکي با هم مشکل داشتند. مادر همسرم در خانه و حتي زندگي ما رياست مي‌کند، ديگر خسته شده‌ام، همسرم فقط به حرف مادرش مي‌کند، تا چيزي مي‌شود، مي‌گويند، زن ديگري براي پسرشان مي‌گيرند! همسرم سرباز است، اکنون در خانه پدرم هستم و مي‌خواهم طلاق بگيرم. آيا کارم درست است؟

پاسخ کارشناس

خواهر گرامي! باتوجه به اطلاعات محدودي که از شما داريم، ارائه پاسخي جامع مقدور نيست؛ ولي آنچه شما را وادار کرده که زود هنگام به طلاق فکر کنيد، مي تواند پيامد ازدواج‌هاي زود هنگام باشد. شما در آغاز نوجواني دوم و شوهرتان در پايان نوجواني دوم است و به‌ هر حال هر دو در نوجواني ازدواج کرده ايد که در اين مرحله رشد احساسات و هيجانات بر عقلانيت غلبه دارد و در نتيجه تصميمات مي‌تواند بيشتر هيجاني باشد.

فکر کردن به طلاق منطقي نيست

به‌نظر مي‌رسد از شوهر نوجوان تان دلگيري نداريد. در صورتي که زوجين همديگر را بپذيرند و علاقه متقابلي شکل گرفته باشد، فکرکردن به طلاق، منطقي نيست و مي‌تواند به‌ صورت فکري مزاحم ما را از ايفاي نقش‌هايي که داريم دورکند! از طرفي با دخالت‌هاي مادرشوهرتان و جملات تهديد آميزي که بر زبان مي‌آورد، حق داريد احساس ناامني و نااميدي داشته باشيد؛ ولي واقعيت اين است که بيشتر خانواده‌ها که فرزندان متاهل دارند نه تنها قصد دخالت ندارند، بلکه آرزويشان زندگي امن و همدلانه فرزندانشان است، حال اگر خانواده‌اي در زندگي فرزند متاهل خود دخالتي دارد با يک نگاه دقيق مي‌توانيد دريابيد که بيشتر خود زوجين به‌دليل خامي، بي‌تجربگي و نداشتن مهارت زندگي پاي ديگران را به زندگي‌شان باز مي‌کنند!

تقصير چسبندگي است!

وقتي فرد، متاهل مي‌شود عنوان متعهد را هم احراز مي‌کند و فردي شايسته عنوان متعهد است که به رشد و بلوغ عقلاني رسيده‌ باشد و يکي از ملاک‌هاي رشد عقلاني فرد متاهل، خداحافظي از خانواده اصلي است؛ يعني چسبندگي افراطي به والدين ندارد و اين خداحافظي از خانواده اصلي بعد از تاهل هيچ مغايرتي با صله‌رحم ندارد؛ بلکه خانواده همان شان و جايگاه ممتاز را در منظر فرزندان دارند. اين چسبندگي‌هاي افراد رشد نيافته است که به ديگران اجازه تصميم‌گيري و مداخله در زندگي‌شان را مي‌دهد.

مسئله ديگراين است که ، شوهر شما سرباز است و فعلا نمي‌تواند در زندگي مشترک و روابط في‌ ما بين انسجام کافي داشته باشد که بايد فرصت اتمام دوران سربازي را به او بدهيد و به جاي فکرکردن به طلاق، روي تقويت مهارت‌هاي زندگي خود کار کنيد.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/68944/با مادر شوهر زورگو چه کنم؟
بستن   چاپ