ترافل حلوا مجلسي براي افطار ماه رمضان
سه شنبه 23 خرداد 1396 - 1:02:49 PM
چه خبر - ترافل حلوا مجلسيمواد لازم براي تهيه ترافل حلوا مجلسي

آرد : 2 پيمانه
آب : 1 پيمانه
روغن : 1 پيمانه
شکر : 1 و 1/3 پيمانه
گلاب : 1/2 پيمانه
به مقدار لازم : زعفران
پودر نارگيل : به مقدار لازم

مراحل تهيه ترافل حلوا

ابتدا روغن را داخل ماهيتابه ريخته و اجازه مي دهيم تا داغ شود و سپس آرد را به آن اضافه مي کنيم.
براي تهيه حلوا به شکل ترافل مقدار روغن نبايد زياد باشد چون در اين صورت وقتي حلوا را داخل کپسول کاغذي مي گذاريم روغن آن به کپسول پس داده و کاغذ کپسول چرب و روغني مي شود.
شعله را ملايم کرده و شروع به تفت دادن آرد مي کنيم تا مزه خامي آرد گرفته شده و کم کم تغيير رنگ داده و تيره شود.
تا آرد به رنگ دلخواه مان برسد شربت حلوا را هم درست مي کنيم. ابتدا آب را داخل قابلمه ريخته و شکر را هم اضافه مي کنيم و شروع به هم زدن مي کنيم تا به يک مايع شفاف برسيم.
حالا زعفران را هم اضافه مي کنيم.
در نهايت گلاب را هم اضافه کرده و زير شعله را خاموش مي کنيم تا بوي گلاب از بين نرود.
حالا کم کم آرد را هم به رنگ دلخواه مان رسيده است.
شربت را کم کم به آرد اضافه کرده و سريع هم مي زنيم تا آرد گوله نشود. در اين مرحله بهتر است شعله گاز خيلي خيلي ملايم يا خاموش باشد.
تمام شربت را داخل آرد مي ريزيم و مدام هم مي زنيم تا حلوا شکل بگيرد.
وقتي حلوا کمي سرد شد از آن گلوله هايي به اندازه گردو درست مي کنيم.
گلوله ها را داخل پودر نارگيل مي غلتانيم.
و در نهايت داخل کپسول کاغذي مي گذاريم.
حالا ترافل هاي خوشگل و خوشمزه ما آماده هستند و مي توانيم آنها را سرو کنيم.



منبع : 2nafare.com

http://www.CheKhabar.ir/News/68720/ترافل حلوا مجلسي براي افطار ماه رمضان
بستن   چاپ