حمله توهين آميز و مشکوک 20:30 به سريال هاي پرطرفدار خانگي+فيلم
سه شنبه 23 خرداد 1396 - 12:58:06 PM
چه خبر - نگاهي به انتقاد خبر 20:30 از شهرزاد و عاشقانه

خبر 20:30 شب گذشته با موضوع انتقاد از سريال هاي شبکه نمايش خانگي گزارشي را پخش کرد. در اين گزارش از مردم سوال هايي در مورد اين سريال ها پرسيده شد و آن ها پاسخ دادند که موضوع اکثر آن ها خيانت و شکست عشقي است و با خانواده نمي توانند به تماشاي آن ها بپردازند. در ادامه با توجه مصاحبه هاي فرمول بندي شده, مسير گزارش, از نقد به توهين آشکار منحرف شد و گزارشگر با يک سويه نگري و بدون اشاره به استقبال مردم و هنرمندان از دو سريال شهرزاد و عاشقانه شعور مخاطب را زير سوال برد. تا آنجا که اکثر مردم در جريان هستند, بسياري از هنرمندان پيشکسوت و ستارگان سينما در اين دو سريال حضور دارند و بسياري ديگر که بازيگر اين سريال ها نيستند از جمله پرويز پرستويي و ماهايا پطروسيان و ... بارها در صفحه شخصي خود در فضاي مجازي به تمجيد از اين دو سريال موفق پرداخته اند. اينکه خبر 20:30 نظر سينماگران حرفه اي را درباره اصول فيلم و سريال سازي قبول ندارد به يک سو, ناديده گرفتن استقبال مردم از اين مجموعه ها از هم از سويي ديگر دليلي بر غير منصفانه بودن اين گزارش 20:30 مي باشد.

آيا بين همه ي افرادي که با آن ها مصاحبه شد, هيچ کدام شان از طرفداران بسيار زياد اين مجموعه ها نبودند و اگر مردم تا اين حد از اين سريال ها نا راضي هستند پس چرا ميزان فروش آن ها تا اين اندازه بالا بوده و توليدشان با وجود مشکلات فراوان ادامه يافته است؟

از طرفي ديگر اين مجموعه ها با داشتن مجوز رسمي وزارت ارشاد در حال توليد و توزيع هستند, آيا با توجه به محتواي گزارش مي توان اين گونه برداشت کرد که هدف اصلي, انتقاد از وزارت ارشاد بوده است که چرا به چنين مجموعه هايي مجوز مي دهد؟

بر کسي پوشيده نيست که سريال هاي "عاشقانه" و "شهرزاد" در جذب مخاطب تا آنجا موفق بوده اند که توانستند براي مدتي نگاه مخاطب ايراني را از سريال هاي پر زرق و برق ترکيه اي به سمت سريال هاي ايراني معطوف نمايند؛ که اين خود موفقيت کم ارزشي نيست ولي 20:30 به اين نقطه قوت نيز رحم نکرد و با استفاده از منتقدين نه چندان معتبر و سرشناس به نظرش نتيجه نهايي و محتواي اين سريال ها با سريال هاي غير ايراني يکي مي باشد!

آيا اگر معضلات اجتماعي در سريالي مطرح بشوند به معني تبليغ و ترويج آن معضل مي باشد؟ يا با سرپوش گذاشتن روي مسائل اجتماعي و ناديده گرفتن شان آن مسائل و مشکلات حل مي شوند؟ آيا آن بينندگان و منتقدان شاکي از اين سريال ها که مي گفتند مسائل و معضلات اجتماعي در اين گونه سريال ها مطرح نمي شود, به نظرشان معضلات عاطفي, شامل مسائل اجتماعي نمي شود؟ آيا معضلات عاطفي را نبايد در سريال ها مطرح کرد يا در جامعه اي که در آن زندگي مي کنند اساسا چنين معضلاتي وجود ندارد و از قبل نيز وجود نداشته و مردم پس از ديدن اين سريال ها دچار اين معضلات شده اند؟



منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/68712/حمله توهين آميز و مشکوک 20-30 به سريال هاي پرطرفدار خانگي-فيلم
بستن   چاپ