حلوا آجيلي، يک دسر مقوي براي سفره افطار
پنجشنبه 18 خرداد 1396 - 1:01:27 PM
چه خبر - حلوا آجيلي براي افطار ماه رمضانمواد لازم براي حلوا آجيلي

آرد سفيد : 200 گرم
پودر نشاسته : 50 گرم
کافي ميت : 70 گرم
روغن جامد : 60 گرم
کره : 100 گرم
پودر قند : 150 گرم
پودر هل : يک قاشق مرباخوري
پودر زنجبيل : يک قاشق مرباخوري
مخلوط بلغور بادام ، گردو و پسته : نصف پيمانه

طرز تهيه حلوا آجيلي براي افطار ماه رمضان

آرد سفيد را در تابه اي با حرارت ملايم تفت مي دهيم ( حدوداً ده دقيقه ) تا خامي آن گرفته شود.
سپس پودر نشاسته را اضافه کرده و 2 دقيقه ي ديگر روي حرارت مي گذاريم و بعد برمي داريم .
کافي ميت را نيز اضافه کرده و مواد را الک مي کنيم .
مجدداً روي حرارت قرار داده و روغن را اضافه مي کنيم تا ذوب شود و کره را نيز اضافه مي کنيم و از روي حرارت برمي داريم .
پودر قند، پودر هل و زنجبيل را اضافه کرده و مخلوط بلغورها را نيز اضافه مي کنيم و حلوا را با وردنه به قطر يک سانت پهن مي کنيم و با قالب برش مي زنيم ( من براي راحت تر شدن ، روي حلوا را کيسه ي فريزر گذاشتم و از روي آن وردنه کشيدم )
روي هر کدام را مغز دلخواه گذاشته و يا با شکلات آب شده و قيف روي آن را تزيين مي کنيم.



منبع : mamisite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/68306/حلوا آجيلي، يک دسر مقوي براي سفره افطار
بستن   چاپ