مرباي انار براي صبح هاي پاييز درست کنيدمواد لازم براي مرباي انار :
انار : 4 تا 5 عدد متوسط
آب ليمو : يک قاشق غذاخوري
شکر : يک کيلو
طرز تهيه مرباي انار :
آب يک عدد انار را بگيريد و با شکر مخلوط کنيد.
بقيه انارها را هم دانه کنيد و در يک ظرف لعابي بريزيد.
مخلوط شکر و آب انار را روي دانههاي انار بريزيد. انار را 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد سپس آبليمو را اضافه کنيد و ظرف محتوي مواد را روي حرارت ملايم بگذاريد.
بعد از جوش آمدن، کف روي مربا را بگيريد. وقتي مربا قوام آمد و به غلظت کافي رسيد آن را از روي حرارت برداريد و بعد از سرد شدن در شيشه بريزيد و آن را هواگيري کرده و در جاي خنک نگهداري کنيد.
منبع : چهارديواري جام جم